headerdesktop transportgr1aug25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile transportgr1aug25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend fara taxa de livrare 🔥

Transport gratuit

1-3 august

la toate comenzile din tara »

Bucataria romaneasca de ieri si de azi

De (autor): Ed. Corint

0
(0 review-uri)
Bucataria romaneasca de ieri si de azi

Bucataria romaneasca de ieri si de azi

De (autor): Ed. Corint

0
(0 review-uri)
Cartea de bucate pe care v-o propunem, Bucataria romaneasca de ieri si de azi, va invita sa descoperiti intr-o farfurie ceva din etosul romanesc, felul de a fi al romanilor de ieri si de azi. Aflati la intalnirea atator civilizatii, asa cum s-a spus de nenumarate ori, romanii au avut sansa de a culege ce era mai bun din gastronomia vecinilor mai apropiati sau mai indepartati. Unele mancaruri au fost asimilate pana-ntr-atat ca le simtim de-ale noastre, altele isi pastreaza aerul de musafir "mult poftit" in bucataria noastra. Astfel, cartea propune peste 700 de retete, de la sarmalutele si cozonacii care nu lipsesc de pe nicio masa traditionala romaneasca, pana la rafinatele preparate frantuzesti si la imbietoarele mancaruri turcesti.
In aceasta epoca a fast-foodului, a preparatelor nesanatoase si impersonale, produse in serie, cartea este o pledoarie pentru intoarcerea la vremurile mai bune, in care masa era un mic eveniment social al familiei, iar gospodina punea in farfuria celor dragi ceva din sufletul ei.
Citeste mai mult

transport gratuit

58.56Lei

58.56Lei

Primesti 58 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Cartea de bucate pe care v-o propunem, Bucataria romaneasca de ieri si de azi, va invita sa descoperiti intr-o farfurie ceva din etosul romanesc, felul de a fi al romanilor de ieri si de azi. Aflati la intalnirea atator civilizatii, asa cum s-a spus de nenumarate ori, romanii au avut sansa de a culege ce era mai bun din gastronomia vecinilor mai apropiati sau mai indepartati. Unele mancaruri au fost asimilate pana-ntr-atat ca le simtim de-ale noastre, altele isi pastreaza aerul de musafir "mult poftit" in bucataria noastra. Astfel, cartea propune peste 700 de retete, de la sarmalutele si cozonacii care nu lipsesc de pe nicio masa traditionala romaneasca, pana la rafinatele preparate frantuzesti si la imbietoarele mancaruri turcesti.
In aceasta epoca a fast-foodului, a preparatelor nesanatoase si impersonale, produse in serie, cartea este o pledoarie pentru intoarcerea la vremurile mai bune, in care masa era un mic eveniment social al familiei, iar gospodina punea in farfuria celor dragi ceva din sufletul ei.
Citeste mai mult

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one