headerdesktop corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Bucataria vegetariana. 100 de retete italiene usor de preparat

De (autor): Anonim

0
(0 review-uri)
Bucataria vegetariana. 100 de retete italiene usor de preparat
Rasfoieste

Bucataria vegetariana. 100 de retete italiene usor de preparat

De (autor): Anonim

0
(0 review-uri)
Vegetalele si plantele aromatice, salbatice sau cultivate, legumele, cerealele, fructele si produsele padurii (ciuperci, trufe si chiar flori) toate aceste ingrediente sunt inima bucatariei italiene. Astazi, cand un numar tot mai mare de persoane se indreapta catre dietele vegetariene, aceasta carte devine indispensabila in bucatarie. 100 de retete minunate, savuroase si sanatoase.

    CUPRINS:

ACADEMIA BARILLA • INTRODUCERE
APERITIVE
    • Sos picant de rosii • Bruschette cu ulei de masline extravirgin, rosii si busuioc • Caponata de legume • Cosulete de cartofi cu chipsuri mov • Ceapa Borettane cu glazura de Marsala • Jeleu de busuioc si rosii cu branza Burrata • Legume pane • Salata de portocale, grepfrut si lamaie • Salata de sfecla • Salata de varza cu caise uscate si alune de padure • Salata de muguri de soia, morcovi si pepene verde • Salata de mango cu ardei gras galben si morcovi • Salata de radacina de telina, cicoare italiana si ananas • Mille-feuille de cartofi • Mamaliga prajita

FELUL INTAI
    • Bavette alla Puttanesca • Paste Casarecce siciliene cu sos de anghinare • Paste Cavatelli cu piure de bob si crutoane • Conchiglioni cu pesto sicilian • Supa-crema de broccoli cu crutoane si nuci • Supa de cartofi • Crema de dovleac cu mousse de branza • Fusilli cu pesto de Ruccola • Fusilli din cereale integrale cu mazare • Fusilli cu legume de gradina • Fusilli din cereale integrale cu sos de smantana si sparanghel • Gazpacho • Salata mediteraneana cu paste • Cellentani • Salata de cereale cu plante aromatice si legume • Salata vegetariana cu cuscus • Salata de primavara cu orez • Salata de paste Sedanini cu mere verzi, stafide si migdale • Paste Maccheroncini cu radicchio, nuci si crema de branza Taleggio • Paste Mezzi Rigatoni cu hribi, cimbru de camp si fondue de Gorgonzola • Supa de naut • Supa de dovleac si sfecla • Minestrone in stil genovez cu Ditalini Rigati • Mini Penne Rigate cu dovlecel si rosii cherry in cosulete de Parmigiano Reggiano • Mini Pipe Rigate in stil vegetarian • Orecchiette in stil Puglia cu rosii cherry, masline si vinete • Penne cu dovleac, ciuperci si otet balsamic • Pizza alla Napoletana • Reginette cu ciuperci • Risotto cu branza Castelmagno • Risotto cu Parmigiano Reggiano si vin rosu • Sedani Rigati cu pesto de rosii • Spaghete cu sos de rosii • Spaghete cu rosii marinate si branza Ricotta tare • Timbale de Pipette Rigate cu dovlecei, morcovi si rosii cherry in sos cremos de Gorgonzola • Paste Tortiglioni din cereale integrale cu ardei gras • Paste Tortiglioni din cereale integrale cu Caprino si rosii uscate • Trenette in sos pesto cu cartofi si fasole verde • Paste Trofie Liguri cu sos de nuci • Paste Ziti Napoletani gratinate cu rosii si pesmet • Supa de legume si cereale integrale • Supa de rosii • Supa de cartofi si castane

FELURI PRINCIPALE
    • Burger vegetarian cu dovleac si seitan • Salata Caprese • Dovleac cu curry • Mancare de fasole Cannellini • Salata de sparanghel • Salata cu branza calda de capra • Salata de pere cu Gorgonzola si nuci • Salata de branzeturi asortate • Salata de Craciun • Salata mixta cu ananas si pepene • Vinete umplute cu branza de capra, ceapa dulce-acrisoara si salsa de rosii • Fasole alba italiana cu sos de rosii • Ciuperci umplute cu dovleac • Salata de naut cu aroma de citrice • Salata de legume proaspete si porumb • Vinete cu menta • Chiftelute de bob Panzanella • Cartofi copti cu rosii si ceapa • Cartofi prajiti • Peperonata • Rosii umplute in stil mediteranean • Rosii cu Caponata • Piure de cartofi • Ghiveci de legume • Tocanita de mazare si ardei gras • Dovleac gratinat • Legume gratinate

DESERTURI
    • Budinca de ciocolata • Ciocolata cu ardei iute la cupa • Bomboane • Tort de castane • Alune de padure caramelizate • Granita de portocale • Granita de cafea • Mere coapte cu stafide si migdale • Mousse de ciocolata amaruie • Panna Cotta • Pere in vin rosu • Trufe dulci • Sorbet de lamaie • Palmieri • Tuiles de ciocolata

INDEX ALFABETIC AL RETETELOR • INDEX AFLABETIC AL INGREDIENTELOR
Citeste mai mult

42.00Lei

42.00Lei

Primesti 42 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Vegetalele si plantele aromatice, salbatice sau cultivate, legumele, cerealele, fructele si produsele padurii (ciuperci, trufe si chiar flori) toate aceste ingrediente sunt inima bucatariei italiene. Astazi, cand un numar tot mai mare de persoane se indreapta catre dietele vegetariene, aceasta carte devine indispensabila in bucatarie. 100 de retete minunate, savuroase si sanatoase.

    CUPRINS:

ACADEMIA BARILLA • INTRODUCERE
APERITIVE
    • Sos picant de rosii • Bruschette cu ulei de masline extravirgin, rosii si busuioc • Caponata de legume • Cosulete de cartofi cu chipsuri mov • Ceapa Borettane cu glazura de Marsala • Jeleu de busuioc si rosii cu branza Burrata • Legume pane • Salata de portocale, grepfrut si lamaie • Salata de sfecla • Salata de varza cu caise uscate si alune de padure • Salata de muguri de soia, morcovi si pepene verde • Salata de mango cu ardei gras galben si morcovi • Salata de radacina de telina, cicoare italiana si ananas • Mille-feuille de cartofi • Mamaliga prajita

FELUL INTAI
    • Bavette alla Puttanesca • Paste Casarecce siciliene cu sos de anghinare • Paste Cavatelli cu piure de bob si crutoane • Conchiglioni cu pesto sicilian • Supa-crema de broccoli cu crutoane si nuci • Supa de cartofi • Crema de dovleac cu mousse de branza • Fusilli cu pesto de Ruccola • Fusilli din cereale integrale cu mazare • Fusilli cu legume de gradina • Fusilli din cereale integrale cu sos de smantana si sparanghel • Gazpacho • Salata mediteraneana cu paste • Cellentani • Salata de cereale cu plante aromatice si legume • Salata vegetariana cu cuscus • Salata de primavara cu orez • Salata de paste Sedanini cu mere verzi, stafide si migdale • Paste Maccheroncini cu radicchio, nuci si crema de branza Taleggio • Paste Mezzi Rigatoni cu hribi, cimbru de camp si fondue de Gorgonzola • Supa de naut • Supa de dovleac si sfecla • Minestrone in stil genovez cu Ditalini Rigati • Mini Penne Rigate cu dovlecel si rosii cherry in cosulete de Parmigiano Reggiano • Mini Pipe Rigate in stil vegetarian • Orecchiette in stil Puglia cu rosii cherry, masline si vinete • Penne cu dovleac, ciuperci si otet balsamic • Pizza alla Napoletana • Reginette cu ciuperci • Risotto cu branza Castelmagno • Risotto cu Parmigiano Reggiano si vin rosu • Sedani Rigati cu pesto de rosii • Spaghete cu sos de rosii • Spaghete cu rosii marinate si branza Ricotta tare • Timbale de Pipette Rigate cu dovlecei, morcovi si rosii cherry in sos cremos de Gorgonzola • Paste Tortiglioni din cereale integrale cu ardei gras • Paste Tortiglioni din cereale integrale cu Caprino si rosii uscate • Trenette in sos pesto cu cartofi si fasole verde • Paste Trofie Liguri cu sos de nuci • Paste Ziti Napoletani gratinate cu rosii si pesmet • Supa de legume si cereale integrale • Supa de rosii • Supa de cartofi si castane

FELURI PRINCIPALE
    • Burger vegetarian cu dovleac si seitan • Salata Caprese • Dovleac cu curry • Mancare de fasole Cannellini • Salata de sparanghel • Salata cu branza calda de capra • Salata de pere cu Gorgonzola si nuci • Salata de branzeturi asortate • Salata de Craciun • Salata mixta cu ananas si pepene • Vinete umplute cu branza de capra, ceapa dulce-acrisoara si salsa de rosii • Fasole alba italiana cu sos de rosii • Ciuperci umplute cu dovleac • Salata de naut cu aroma de citrice • Salata de legume proaspete si porumb • Vinete cu menta • Chiftelute de bob Panzanella • Cartofi copti cu rosii si ceapa • Cartofi prajiti • Peperonata • Rosii umplute in stil mediteranean • Rosii cu Caponata • Piure de cartofi • Ghiveci de legume • Tocanita de mazare si ardei gras • Dovleac gratinat • Legume gratinate

DESERTURI
    • Budinca de ciocolata • Ciocolata cu ardei iute la cupa • Bomboane • Tort de castane • Alune de padure caramelizate • Granita de portocale • Granita de cafea • Mere coapte cu stafide si migdale • Mousse de ciocolata amaruie • Panna Cotta • Pere in vin rosu • Trufe dulci • Sorbet de lamaie • Palmieri • Tuiles de ciocolata

INDEX ALFABETIC AL RETETELOR • INDEX AFLABETIC AL INGREDIENTELOR
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one