Bucataria vegetariana. 100 de retete italiene usor de preparat
CUPRINS:
ACADEMIA BARILLA • INTRODUCERE
APERITIVE
• Sos picant de rosii • Bruschette cu ulei de masline extravirgin, rosii si busuioc • Caponata de legume • Cosulete de cartofi cu chipsuri mov • Ceapa Borettane cu glazura de Marsala • Jeleu de busuioc si rosii cu branza Burrata • Legume pane • Salata de portocale, grepfrut si lamaie • Salata de sfecla • Salata de varza cu caise uscate si alune de padure • Salata de muguri de soia, morcovi si pepene verde • Salata de mango cu ardei gras galben si morcovi • Salata de radacina de telina, cicoare italiana si ananas • Mille-feuille de cartofi • Mamaliga prajita
FELUL INTAI
• Bavette alla Puttanesca • Paste Casarecce siciliene cu sos de anghinare • Paste Cavatelli cu piure de bob si crutoane • Conchiglioni cu pesto sicilian • Supa-crema de broccoli cu crutoane si nuci • Supa de cartofi • Crema de dovleac cu mousse de branza • Fusilli cu pesto de Ruccola • Fusilli din cereale integrale cu mazare • Fusilli cu legume de gradina • Fusilli din cereale integrale cu sos de smantana si sparanghel • Gazpacho • Salata mediteraneana cu paste • Cellentani • Salata de cereale cu plante aromatice si legume • Salata vegetariana cu cuscus • Salata de primavara cu orez • Salata de paste Sedanini cu mere verzi, stafide si migdale • Paste Maccheroncini cu radicchio, nuci si crema de branza Taleggio • Paste Mezzi Rigatoni cu hribi, cimbru de camp si fondue de Gorgonzola • Supa de naut • Supa de dovleac si sfecla • Minestrone in stil genovez cu Ditalini Rigati • Mini Penne Rigate cu dovlecel si rosii cherry in cosulete de Parmigiano Reggiano • Mini Pipe Rigate in stil vegetarian • Orecchiette in stil Puglia cu rosii cherry, masline si vinete • Penne cu dovleac, ciuperci si otet balsamic • Pizza alla Napoletana • Reginette cu ciuperci • Risotto cu branza Castelmagno • Risotto cu Parmigiano Reggiano si vin rosu • Sedani Rigati cu pesto de rosii • Spaghete cu sos de rosii • Spaghete cu rosii marinate si branza Ricotta tare • Timbale de Pipette Rigate cu dovlecei, morcovi si rosii cherry in sos cremos de Gorgonzola • Paste Tortiglioni din cereale integrale cu ardei gras • Paste Tortiglioni din cereale integrale cu Caprino si rosii uscate • Trenette in sos pesto cu cartofi si fasole verde • Paste Trofie Liguri cu sos de nuci • Paste Ziti Napoletani gratinate cu rosii si pesmet • Supa de legume si cereale integrale • Supa de rosii • Supa de cartofi si castane
FELURI PRINCIPALE
• Burger vegetarian cu dovleac si seitan • Salata Caprese • Dovleac cu curry • Mancare de fasole Cannellini • Salata de sparanghel • Salata cu branza calda de capra • Salata de pere cu Gorgonzola si nuci • Salata de branzeturi asortate • Salata de Craciun • Salata mixta cu ananas si pepene • Vinete umplute cu branza de capra, ceapa dulce-acrisoara si salsa de rosii • Fasole alba italiana cu sos de rosii • Ciuperci umplute cu dovleac • Salata de naut cu aroma de citrice • Salata de legume proaspete si porumb • Vinete cu menta • Chiftelute de bob Panzanella • Cartofi copti cu rosii si ceapa • Cartofi prajiti • Peperonata • Rosii umplute in stil mediteranean • Rosii cu Caponata • Piure de cartofi • Ghiveci de legume • Tocanita de mazare si ardei gras • Dovleac gratinat • Legume gratinate
DESERTURI
• Budinca de ciocolata • Ciocolata cu ardei iute la cupa • Bomboane • Tort de castane • Alune de padure caramelizate • Granita de portocale • Granita de cafea • Mere coapte cu stafide si migdale • Mousse de ciocolata amaruie • Panna Cotta • Pere in vin rosu • Trufe dulci • Sorbet de lamaie • Palmieri • Tuiles de ciocolata
INDEX ALFABETIC AL RETETELOR • INDEX AFLABETIC AL INGREDIENTELOR
Descrierea produsului
CUPRINS:
ACADEMIA BARILLA • INTRODUCERE
APERITIVE
• Sos picant de rosii • Bruschette cu ulei de masline extravirgin, rosii si busuioc • Caponata de legume • Cosulete de cartofi cu chipsuri mov • Ceapa Borettane cu glazura de Marsala • Jeleu de busuioc si rosii cu branza Burrata • Legume pane • Salata de portocale, grepfrut si lamaie • Salata de sfecla • Salata de varza cu caise uscate si alune de padure • Salata de muguri de soia, morcovi si pepene verde • Salata de mango cu ardei gras galben si morcovi • Salata de radacina de telina, cicoare italiana si ananas • Mille-feuille de cartofi • Mamaliga prajita
FELUL INTAI
• Bavette alla Puttanesca • Paste Casarecce siciliene cu sos de anghinare • Paste Cavatelli cu piure de bob si crutoane • Conchiglioni cu pesto sicilian • Supa-crema de broccoli cu crutoane si nuci • Supa de cartofi • Crema de dovleac cu mousse de branza • Fusilli cu pesto de Ruccola • Fusilli din cereale integrale cu mazare • Fusilli cu legume de gradina • Fusilli din cereale integrale cu sos de smantana si sparanghel • Gazpacho • Salata mediteraneana cu paste • Cellentani • Salata de cereale cu plante aromatice si legume • Salata vegetariana cu cuscus • Salata de primavara cu orez • Salata de paste Sedanini cu mere verzi, stafide si migdale • Paste Maccheroncini cu radicchio, nuci si crema de branza Taleggio • Paste Mezzi Rigatoni cu hribi, cimbru de camp si fondue de Gorgonzola • Supa de naut • Supa de dovleac si sfecla • Minestrone in stil genovez cu Ditalini Rigati • Mini Penne Rigate cu dovlecel si rosii cherry in cosulete de Parmigiano Reggiano • Mini Pipe Rigate in stil vegetarian • Orecchiette in stil Puglia cu rosii cherry, masline si vinete • Penne cu dovleac, ciuperci si otet balsamic • Pizza alla Napoletana • Reginette cu ciuperci • Risotto cu branza Castelmagno • Risotto cu Parmigiano Reggiano si vin rosu • Sedani Rigati cu pesto de rosii • Spaghete cu sos de rosii • Spaghete cu rosii marinate si branza Ricotta tare • Timbale de Pipette Rigate cu dovlecei, morcovi si rosii cherry in sos cremos de Gorgonzola • Paste Tortiglioni din cereale integrale cu ardei gras • Paste Tortiglioni din cereale integrale cu Caprino si rosii uscate • Trenette in sos pesto cu cartofi si fasole verde • Paste Trofie Liguri cu sos de nuci • Paste Ziti Napoletani gratinate cu rosii si pesmet • Supa de legume si cereale integrale • Supa de rosii • Supa de cartofi si castane
FELURI PRINCIPALE
• Burger vegetarian cu dovleac si seitan • Salata Caprese • Dovleac cu curry • Mancare de fasole Cannellini • Salata de sparanghel • Salata cu branza calda de capra • Salata de pere cu Gorgonzola si nuci • Salata de branzeturi asortate • Salata de Craciun • Salata mixta cu ananas si pepene • Vinete umplute cu branza de capra, ceapa dulce-acrisoara si salsa de rosii • Fasole alba italiana cu sos de rosii • Ciuperci umplute cu dovleac • Salata de naut cu aroma de citrice • Salata de legume proaspete si porumb • Vinete cu menta • Chiftelute de bob Panzanella • Cartofi copti cu rosii si ceapa • Cartofi prajiti • Peperonata • Rosii umplute in stil mediteranean • Rosii cu Caponata • Piure de cartofi • Ghiveci de legume • Tocanita de mazare si ardei gras • Dovleac gratinat • Legume gratinate
DESERTURI
• Budinca de ciocolata • Ciocolata cu ardei iute la cupa • Bomboane • Tort de castane • Alune de padure caramelizate • Granita de portocale • Granita de cafea • Mere coapte cu stafide si migdale • Mousse de ciocolata amaruie • Panna Cotta • Pere in vin rosu • Trufe dulci • Sorbet de lamaie • Palmieri • Tuiles de ciocolata
INDEX ALFABETIC AL RETETELOR • INDEX AFLABETIC AL INGREDIENTELOR
Detaliile produsului