Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

📢Weekend English Books

până la -35%! &

🛵Transport la DOAR 4.99 lei!

Răsfoiește și comandă!

Bucatarie. Retetar general

De (autor): Dan Chiriac , Daniela Chiriac , Violeta Borzea

0
(0 review-uri)
Bucatarie. Retetar general - Dan Chiriac, Violeta Borzea, Daniela Chiriac
Rasfoieste

Bucatarie. Retetar general

De (autor): Dan Chiriac , Daniela Chiriac , Violeta Borzea

0
(0 review-uri)
Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate in acest domeniu, cat si al celor care doresc sa se initieze in arta culinara. Fiecare reteta contine consumul specific de materii prime pentru 10 portii, gramajul produsului finit pentru o portie si procesul tehnologic de preparare, fiind conceputa pe ideea asigurarii unei alimentatii fundamentate pe principii stiintifice.
 
In pas cu cerintele gastronomiei, aceasta culegere - care contine circa 1500 de de retete - este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector.
 
Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru mentinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate. Reusita fiecarei retete depinde intr-o foarte mare masura de respectarea cu strictete a gramajelor prezentate in tabele, precum si a metodei de preparare specifice. Diversitatea, aspectul placut si atragator al preparatelor culinare, atentia si grija cu care vor fi servite vor contribui cu certitudine la asigurarea unor meniuri zilnice deosebite.
 
Departe de a se considera o culegere exhaustiva de retete, aceasta carte lasa totusi posibilitatea unei viitoare completari si, urmand indeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism intre preferintele dumneavoasta culinare si retetele de fata. In plus, cartea prezinta solutii practice si raspunde la cele mai diferite probleme pe care le intampinam zilnic in preocuparile noastre pentru imbunatatirea calitatii alimentatiei cotidiene. Incheiem cu speranta ca fiecare cititor, gurmand sau nu, va descoperi in prezenta lucrare atat informatii utile, cat si retete culinare de mare interes. Speram ca aceasta editie - a zecea - sa preintampine asteptarile, cerintele si preferintele cititorilor nostri, pe ale caror opinii ne bazam in perfectionarea acestei lucrari.
Citeste mai mult

-15%

nou

PRP: 129.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

109.65Lei

109.65Lei

129.00 Lei

Primesti 109 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Livrare

Estimare livrare marti, 17 iunie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. In cazul perioadelor aglomerate pot aparea intarzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizeaza in decursul a 24-48 de ore (zile lucratoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cartilor in engleza aflate in stocul furnizorilor nostri se realizeaza in intervalul de 2-4 saptamani, afisat in pagina de produs. Toate comenzile care contin un titlu din aceasta categorie vor fi livrate la termenul cel mai indelungat. in cazul in care doresti impartirea comenzii, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti comunica toate conditiile. Poti gasi aceste informatii si in sectiunea Termeni si Conditii.

Descrierea produsului

Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate in acest domeniu, cat si al celor care doresc sa se initieze in arta culinara. Fiecare reteta contine consumul specific de materii prime pentru 10 portii, gramajul produsului finit pentru o portie si procesul tehnologic de preparare, fiind conceputa pe ideea asigurarii unei alimentatii fundamentate pe principii stiintifice.
 
In pas cu cerintele gastronomiei, aceasta culegere - care contine circa 1500 de de retete - este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector.
 
Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru mentinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate. Reusita fiecarei retete depinde intr-o foarte mare masura de respectarea cu strictete a gramajelor prezentate in tabele, precum si a metodei de preparare specifice. Diversitatea, aspectul placut si atragator al preparatelor culinare, atentia si grija cu care vor fi servite vor contribui cu certitudine la asigurarea unor meniuri zilnice deosebite.
 
Departe de a se considera o culegere exhaustiva de retete, aceasta carte lasa totusi posibilitatea unei viitoare completari si, urmand indeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism intre preferintele dumneavoasta culinare si retetele de fata. In plus, cartea prezinta solutii practice si raspunde la cele mai diferite probleme pe care le intampinam zilnic in preocuparile noastre pentru imbunatatirea calitatii alimentatiei cotidiene. Incheiem cu speranta ca fiecare cititor, gurmand sau nu, va descoperi in prezenta lucrare atat informatii utile, cat si retete culinare de mare interes. Speram ca aceasta editie - a zecea - sa preintampine asteptarile, cerintele si preferintele cititorilor nostri, pe ale caror opinii ne bazam in perfectionarea acestei lucrari.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

S-ar putea sa-ti placa si

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one