headerdesktop  engleza13mai

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile engleza13mai

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Bunatati pentru mesele festive ale sarbatorilor de iarna

De (autor): Gina Selea

5
(3 reviews)
Bunatati pentru mesele festive ale sarbatorilor de iarna - Gina Selea
Rasfoieste

Bunatati pentru mesele festive ale sarbatorilor de iarna

De (autor): Gina Selea

5
(3 reviews)
Perioada sarbatorilor de iarna se intinde de la Craciun pana la Sfantul Ion. In acest timp se manifesta o sumedenie de traditii, obiceiuri si datini. Intervalul dinaintea Craciunului este dedicata impodobirii caselor, a bradului si a pregatirilor culinare. Taierea porcului inainte de Craciun si folosirea carnii pentru preparate reprezinta o indeletnicire straveche. Masa de Craciun este cea mai bogata de peste an, iar carnea de porc, vedeta ei. Chiar daca retetele bucatelor difera de la o regiune la alta, de pe masa romanilor sunt nelipsite preparate precum: caltabosii, toba,piftia (racitura), carnatii, sarmalele, friptura de porc, cozonacii etc.
 
Gospodinele se pregatesc cu minutiozitate, pentru a avea parte de bucate alese la masa festiva. Toate acestea sunt pregatite cu mult drag pentru aceste zile de sarbatori, ce se vor petrece in primul rand alaturi de familie si abia apoi alaturi de prieteni.
 
In cuprinsul acestei carti, prezentam retete traditionale nelipsite de pe masa Sarbatorilor de iarna: preparate din carne de porc dar si retete cu preparate din carne de pasare, peste, vita, legume, paste si retete de dulciuri dintre cele mai alese.
Citeste mai mult

-5%

14.25Lei

15.00 Lei

Sau 1425 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

Perioada sarbatorilor de iarna se intinde de la Craciun pana la Sfantul Ion. In acest timp se manifesta o sumedenie de traditii, obiceiuri si datini. Intervalul dinaintea Craciunului este dedicata impodobirii caselor, a bradului si a pregatirilor culinare. Taierea porcului inainte de Craciun si folosirea carnii pentru preparate reprezinta o indeletnicire straveche. Masa de Craciun este cea mai bogata de peste an, iar carnea de porc, vedeta ei. Chiar daca retetele bucatelor difera de la o regiune la alta, de pe masa romanilor sunt nelipsite preparate precum: caltabosii, toba,piftia (racitura), carnatii, sarmalele, friptura de porc, cozonacii etc.
 
Gospodinele se pregatesc cu minutiozitate, pentru a avea parte de bucate alese la masa festiva. Toate acestea sunt pregatite cu mult drag pentru aceste zile de sarbatori, ce se vor petrece in primul rand alaturi de familie si abia apoi alaturi de prieteni.
 
In cuprinsul acestei carti, prezentam retete traditionale nelipsite de pe masa Sarbatorilor de iarna: preparate din carne de porc dar si retete cu preparate din carne de pasare, peste, vita, legume, paste si retete de dulciuri dintre cele mai alese.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

flaviusmarius 30/12/2020 07:38
Masa de Craciun este cea mai bogata de peste an, iar carnea de porc, vedeta ei. Chiar daca retetele bucatelor difera de la o regiune la alta, de pe masa romanilor sunt nelipsite preparate precum: caltabosii, toba,piftia (racitura), carnatii, sarmalele, friptura de porc, cozonacii .
  • Like review icon 0
  • Add comments
DORIAN C 29/12/2020 19:53
Perioada sarbatorilor de iarna se intinde de la Craciun pana la Sfantul Ion. In acest timp se manifesta o sumedenie de traditii, obiceiuri si datini. Intervalul dinaintea Craciunului este dedicata impodobirii caselor, a bradului si a pregatirilor culinare. Taierea porcului inainte de Craciun si folosirea carnii pentru preparate reprezinta o indeletnicire straveche. Masa de Craciun este cea mai bogata de peste an, iar carnea de porc, vedeta ei. Chiar daca retetele bucatelor difera de la o regiune la alta, de pe masa romanilor sunt nelipsite preparate precum: caltabosii, toba,piftia (racitura), carnatii, sarmalele, friptura de porc, cozonacii.
  • Like review icon 0
  • Add comments
MarianaLupan2008 09/11/2020 11:26
Ador sarbatorile de iarna, iar bucatele specifice sunt absolut delicioase si au o mireasma care te face sa te simti ca un copil la orice varsta. Imi plac,sunt ok de facut si chiat merita.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one