Carnati de casa. Retete de preparare, principii si ingrediente de baza
De (autor): Franz Fink
Pas cu pas, aceasta carte va arata cum sa faceti carbati de casa, salam, polonezi sau carnati cu boia. Chiar si carnatii de gratar sau carnatii fierti precum carnatii Krainer sau pateul de ficat va vor iesi folosind indicatiile, pozele cu pasii precum si sfaturile din carte. Veti mai gasi si descrierea concisa a ingredientelor folosite precum si prezentarea ustensilelor necesare.
La interior:
• Principii de baza in prepararea carnatilor
• Ingrediente, ustensile si tehnici
• Carnati fierti precum rulada de carne cu branza sau salam vienez
• Carnati cruzi precum carnatii cu usturoi sau carnatii cruzi de cerb
• Carnati fierti precum pateul de ficat sau carnatii cu cartofi.
transport gratuit
22.20Lei
22.20Lei
Primesti 22 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
In stoc

Estimare livrare marti, 5 august

Acest termen de livrare este estimativ. In cazul perioadelor aglomerate pot aparea intarzieri.
Livrarea produselor din stoc se realizeaza in decursul a 24-48 de ore (zile lucratoare) de la plasarea comenzii.
Livrarea cartilor in engleza aflate in stocul furnizorilor nostri se realizeaza in intervalul de 2-4 saptamani, afisat in pagina de produs. Toate comenzile care contin un titlu din aceasta categorie vor fi livrate la termenul cel mai indelungat. in cazul in care doresti impartirea comenzii, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti comunica toate conditiile. Poti gasi aceste informatii si in sectiunea Termeni si Conditii.
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Pas cu pas, aceasta carte va arata cum sa faceti carbati de casa, salam, polonezi sau carnati cu boia. Chiar si carnatii de gratar sau carnatii fierti precum carnatii Krainer sau pateul de ficat va vor iesi folosind indicatiile, pozele cu pasii precum si sfaturile din carte. Veti mai gasi si descrierea concisa a ingredientelor folosite precum si prezentarea ustensilelor necesare.
La interior:
• Principii de baza in prepararea carnatilor
• Ingrediente, ustensile si tehnici
• Carnati fierti precum rulada de carne cu branza sau salam vienez
• Carnati cruzi precum carnatii cu usturoi sau carnatii cruzi de cerb
• Carnati fierti precum pateul de ficat sau carnatii cu cartofi.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!