promo nemira octo desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

promo nemira octombrie mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou
Promotii popup img

Weekend Nemira

-40% -20% la toate

titlurile editurii!

Rasfoieste urmatoarele tale lecturi!
Close btn popup img

Carne

5
(1 reviews)
Carne - Academia Barilla

Carne

5
(1 reviews)
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
 
In cadrul unei mese italiene, preparatele din carne se servesc imediat dupa primo (sau „primul fel”, care consta de obicei din paste sau supa) si contin cele mai multe proteine. Clasicul secondo in bucataria italiana, insotit aproape intotdeauna de o garnitura preparata din legume crude sau gatite, se bazeaza pe folosirea carnii sau a pestelui.
Academia Barilla a selectat 40 de retete excelente pe baza de carne din traditia culinara italiana. Unele sunt foarte simple si pot fi preparate in mai putin de o ora, in timp ce altele sunt mai minutioase, necesitand o mai mare grija si atentie in timpul prepararii. Dar, de la cele mai simple la cele mai complexe, toate aceste preparate suculente si consistente se pot asocia de minune cu cele mai bune produse ale traditiei italiene, de la vinuri excelente pana la otetul balsamic de Modena, de la ciuperci la trufe, de la branzeturi la carne conservata.
 
Felurile de mancare pe care le veti descoperi in acest volum sunt preparate prin multe metode de gatit; si fiecare are o poveste de spus, o versiune care va poate inspira.
Citeste mai mult

-25%

18.75Lei

25.00 Lei

Sau 1875 de puncte

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
 
In cadrul unei mese italiene, preparatele din carne se servesc imediat dupa primo (sau „primul fel”, care consta de obicei din paste sau supa) si contin cele mai multe proteine. Clasicul secondo in bucataria italiana, insotit aproape intotdeauna de o garnitura preparata din legume crude sau gatite, se bazeaza pe folosirea carnii sau a pestelui.
Academia Barilla a selectat 40 de retete excelente pe baza de carne din traditia culinara italiana. Unele sunt foarte simple si pot fi preparate in mai putin de o ora, in timp ce altele sunt mai minutioase, necesitand o mai mare grija si atentie in timpul prepararii. Dar, de la cele mai simple la cele mai complexe, toate aceste preparate suculente si consistente se pot asocia de minune cu cele mai bune produse ale traditiei italiene, de la vinuri excelente pana la otetul balsamic de Modena, de la ciuperci la trufe, de la branzeturi la carne conservata.
 
Felurile de mancare pe care le veti descoperi in acest volum sunt preparate prin multe metode de gatit; si fiecare are o poveste de spus, o versiune care va poate inspira.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

And1104 24/07/2020 09:00
Invata sa prepari corect carnea astfel incat sa obtii un gust deosebit fara a pierde vitaminele
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one