Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
TOP 2019
Brand Minds
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Cei mai buni hamburgeri: retete clasice, vegetariene si vegane

0

42.66  Lei 44.9  Lei

sau 4266 de puncte. Detalii.

In Stoc

Cod: CSA978-606-787-018-3

An aparitie: 2016

Categoria: Bucatarie

Editie: Necartonata

Editura: CASA

Format: 230x160

Nr. pagini: 148

Traducator: Gabriela Padurean



Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Transport Gratuit peste 75 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

     Cartea prezinta evolutia cunoscutei si indragitei chiftele, de la varianta sa cea mai simpla - chiftea servita intr-o chifla taiata in doua - pana la sofisticatii hamburgeri cu gorgonzola, seitan sau langustine. Datorita acestor ingrediente, simpla chifla umpluta cu o chiftea de carne tocata, vedeta tuturor fast-food-urilor, se transforma intr-un adevarat festin culinar. Facem cunostinta cu variantele de hamburgeri pentru vegetarieni sau vegani, iar din retetele prezentate capatam informatii detaliate pentru a-i putea prepara acasa, dupa preferinte.

    Cuprins:
 • In general despre hamburgeri
 • Variante clasice si simple, cu carne
 • Pur si simplu delicios - hamburgeri cu peste si fructe de mare
 • Burgeri vegetarieni si vegani
 • Burgeri speciali pentru gurmanzi
 • Sosuri, garnituri
 • Index retete 

     Fragment din cartea de retete:
 
    “BURGER CU TOCINEI (CHIFTELUTE DE CARTOFI) 
 
    Ingrediente pentru 4 bucati
• 600 g carne tocata de vita
• Sare
• Piper proaspat macinat
• 2 rosii mari
• 800 g cartofi fainosi
• 1 lg faina (faina de grau tip 00)
• 1 ou (marimea M)
• 30 ml ulei de floarea-soarelui
• 30 g unt
• 4 felii de branza Emmental 
 
    Timp de preparare
• 40 minute 
 
    1 Carnea tocata se pune intr-un bol, se asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat. Se framanta bine si se formeaza 4 chiftele de carne. Pana la prelucrare se pun la rece. Se spala rosiile, se curata si se feliaza.
    2 Se incinge cuptorul la 160°C, la modul de incalzire superior si inferior (intr-un cuptor cu convectie la 140°C).
    3 Se curata cartofii, se dau pe razatoare si se storc intr-un prosop curat de bucatarie. Cartofii razuiti se framanta cu faina si cu oul. Se asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat.
    4 Din pasta cu cartofi se formeaza 8 tocinei (chiftelute de cartofi). Un vas mare antiaderent se unge cu ulei de floarea-soarelui si se asaza in el tocineii. Vasul se pune pe foc, se incinge, iar tocineii se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute.
    5 Tocineii prajiti se scot pe un prosop de hartie si se lasa sa se scurga excesul de ulei, dupa aceea se asaza intr-o tava acoperita cu hartie de copt. In cuptorul incins, se coc circa 8-10 minute pana se rumenesc usor.
    6 Intre timp se incinge untul intr-o tigaie antiaderenta. Se pun chiftelele de carne si se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute.
    7 Se pun pe farfurii 4 tocinei. Peste acestia se asaza feliile de rosii, branza si chiftelele. Urmeaza ceilalti 4 tocinei, iar burgerii deliciosi se pot servi imediat."

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 75 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

Altii au comandat si...

commentarii
Rating general al produsului
0.0 (0 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


sus
Feedback Wishlist