headerdesktop libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile  libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

LIBfest e on!

Reduceri, carti cu Autograf si

Dialoguri cu scriitori

Plaseaza comanda!

Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti Ed.2

Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti Ed.2 - Sean Covey, Stacy Curtis
Rasfoieste

Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti Ed.2

Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti

Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti / The 7 Habits of Happy Kids de Sean Covey este o carte pe care copiii o vor adora, iar parintii o vor considera extrem de utila pentru educatia copiilor lor. Asta pentru ca, este de parere autorul, aceasta carte ii poate ajuta pe copii in trei feluri: 
 
1) Ii va ajuta sa traiasca conform principiilor: responsabilitate, planificare, respect pentru altii, munca in echipa si echilibru.
2) Ii va echipa cu un limbaj comun pe care il pot folosi cu parintii si profesorii. Poate fi atat de util sa spui: "Trebuie sa dau prioritate prioritatilor" sau "Haideti sa gasim o solutie din care sa avem cu totii de castigat" si toata lumea sa stie exact ce inseamna;
3) Se vor identifica cu unul din cele sapte personaje memorabile. Ca rezultat, aceste povesti ii vor ajuta sa aplice cele 7 obisnuinte in propriile lor vieti.
 
Autorul cartii, Sean Covey este tatal a sapte copii si autorul volumului de succes The 7 Habits of Highly Effective Teens (Cele 7 obisnuinte ale adolescentilor extraordinar de eficace), volum care, la randul lui, a fost inspirat de bestsellerul scris de tatal autorului The 7 Habits of Highly Effective People (Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace). Printre cartile de succes ale fostului om de afaceri si antreprenor "convertit" in scriitor de succes si speaker motivational se numara si Cele mai importante 6 decizii pe care le vei lua vreodata sau Viteza Increderii
 
Ceea ce face ca aceasta carte sa fie complet diferita de toate cartile de povesti pe care le-ati mai citit pana acum copiilor vostri, este ghidul special gandit pentru parinti de la sfarsitul fiecarei povesti, in care, autorul evidentiaza chestiunile importante pe care le puteti discuta cu copiii pe marginea povestii citite, dar si micile sfaturi pe care le puteti da copiilor, astfel incat, acestia sa se descurce mai bine cand se vor intalni cu o situatie asemanatoare in viitor..
 
Pornind de la succesul neasteptat pe care l-a avut cartea pentru adolescenti, autorul a revenit cu varianta pentru copii, sub forma unei carti cu sapte povesti, fiecare dintre ele ilustrand cate o obisnuinta care ne poate transforma copiii in unii mai fericiti decat, cu siguranta, deja sunt. 
 
CELE 7 OBISNUINTE ALE COPIILOR FERICITI
 
Cele sapte obisnuinte ale copiilor fericiti, respectiv povestile in care se regasesc acestea exemplificate, sunt:
 
1.Fii proactiv! Preia controlul asupra propriei vieti si nu mai face pe victima. - Plictisit! Plictisit! Plictisit!
2. Incepe cu finalul in minte (Fa-ti un plan) - Gub si trusa de colectionat insecte;
3. Da prioritate prioritatilor (Intai lucreaza, apoi joaca-te) - Ghimpi si testul de ortografie;
4. Gandeste-te cum sa fie bine pentru toti (Toata lumea poate castiga) - Lili planteaza o gradina;
5. Cauta mai intai sa intelegi, apoi sa fii inteles (Asculta inainte sa vorbesti) - Topaila si plasa de fluturi pierduta;
6. Coopereaza prin sinergie (Impreuna e mai bine) - Bursucii cei mari si rai;
7. Ascute fierastraul (Cel mai bine te simti cand esti in echilibru). - Somnoroasa Sofia.
 
"Lectiile" ne sunt predate pagina cu pagina de sapte personaje extraordinar de simpatice pe care copiii le vor indragi fara indoiala. Acestea sunt:
 
Ursul Gub - El este cel mai mare copil din 7 Stejari (oraselul de munte in care se petrec aventurile eroilor nostri) - dar este si foarte prietenos. Iubeste timpul petrecut in aer liber si tot soiul de insecte. Preferatele lui sunt furnicile.

Iepurele Topaila - Topaila adora sa faca sport. Iubeste fotbalul, tenisul, baseballul, baschetul, ciclismul, inotul si saritul - orice. Iubeste de asemenea adidasii si are o multime de modele diferite.

Sconcsita Lili - Lili este foarte indemanatica, in special pentru un sconcs. Ea iubeste arta. Lili isi petrece cea mai mare parte din timp desenand si pictand si facand tot felul de lucruri. Ea isi iubeste si fratele mai mic, pe Puturici.

Veveritul Sami - Din ziua in care s-a nascut, lui Sami i-a placut sa se joace cu dispozitive si sa repare lucruri. Nu il vei vedea niciodata fara o unealta sau doua. La fel ca toate veveritele, Sami si sora sa geamana, Sofia, locuiesc intr-o casuta in copac.

Veverita Sofia - Sofia este sora geamana a lui Sami. Cel mai tare si mai tare ii place sa citeasca. Ea iubeste de asemenea matematica. Uneori foloseste cuvinte foarte mari pe care trebuie sa le explice tuturor prietenilor sai.

Porcusorul spinos Ghimpi - Ghimpi are multi tepi ascutiti, care arata in ce stare de spirit se afla. Cand Ghimpi este trist, tepii ii sunt lasati. Cand este incantat, stau ridicati drept in sus. Ghimpi nu are nicio grija. Ii place sa stea tolanit in hamacul sau toata ziua si sa cante la muzicuta sa.

Ali Vin-si-eu - Si sa nu o uitam pe Ali Vin-si-eu. Ea este o soricuta. Lui Ali ii place sa vina si ea cu toata lumea din gasca, in special cu prietena ei cea mai buna, Sconcsita Lili. Ali locuieste cu bunica ei si ii place sa se dichiseasca in pantofii si bijuteriile Bunicii.

Cele 7 povesti le vor furniza copiilor odata cu cele 7 obisnuinte necesare pentru a fi fericiti, raspunsurile la cateva intrebari pe care cu siguranta fiecare dintre ei si le pune la un moment dat: Ce pot face atunci cand ma simt plictisit? Cum ar trebui sa reactionez cand ma enervez? Ce trebuie sa fac daca am gresit? La ce este bun un plan? Cum ar trebui sa-mi cheltuiesc banii? Ce ar trebui sa fac mai intai: temele sau sa ma joc? Care sunt responsabilitatile mele? Care sunt cele mai importante? Cum ar trebui sa pun problema daca vreau sa obtin ceva? Ce trebuie sa urmaresc? Ce inseamna sa stii sa asculti cu adevarat? Cum te simti cand ai senzatia ca nimeni nu te intelege? De ce e important sa stii sa asculti? De ce e important sa stim sa actionam in echipa? Care este punctul meu forte? Ce inseamna echilibrul si de ce este atat de important?
 
Stephen R. Covey, tatal autorului volumului de fata, autor de succes si el la randul lui, spunea despre Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti:
 
In lumea de astazi, auzim multe despre furtul de identitate, unde un hot obtine acces la conturile tale financiare si altele asemenea. Ce ghinion. Dar exista un tip mai serios de furt de identitate care are loc, si de care suntem, in mare, inconstienti. Se intampla cand copiii uita cine sunt cu adevarat si sunt deposedati de valoarea si potentialul lor intrinseci. Acesta este cel mai rau tip de furt de identitate. Cand copiii sunt cufundati in principii atemporale, universale - cum ar fi responsabilitatea, ajutorul acordat celorlalti si onestitatea - , atat acasa cat si la scoala, valoarea si potentialul lor imense sunt afirmate si intarite. Ei dezvolta incredere, integritate si curajul de a face ce este corect. Isi construiesc caracterul si intra in contact cu ADN-ul lor real. Pe de alta parte, in cazul in care copiii nu sunt invatati adevaratele principii si nu le vad intruchipate, ei vor creste cu identitati bazate pe comparatie. Cu alte cuvinte, isi obtin simtul propriei valori sau lipsa acestuia din cat de bine se prezinta in comparatie cu altii. Ca rezultat, presiunea grupului devine ADN-ul LOR (un ADN cultural versus real, daca vreti) si isi pierd increderea in sine, integritatea si curajul. Devin mai preocupati de imaginea lor decat de ei insisi si sunt astfel jefuiti de identitatea lor reala.
 
TESTIMONIALE
 
Aceasta carte ilustrata este o unealta grozava pentru a-i ajuta pe parinti sa-si invete copiii valori bune. Aceste 7 obisnuinte au ajutat foarte multi oameni sa construiasca vieti de succes, la orice varsta. O carte grozava pentru mamele si tatii de pretutindeni. - Marie Osmond
 
Adultii sunt familiarizati cu The 7 Habits of Highly Effective People (Cele 7 obisnuinte ale oamenilor extraordinar de eficace). Acum, prin folosirea povestilor si distributia personajelor, Sean Covey a creat o carte care va fi de folos copiilor pe tot parcursul vietii lor. - Paul D. Houston, Director executiv, Asociatia Americana de Administratori Scolari
 
Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti este introducerea perfecta, pentru copiii de pretutindeni, pentru a invata despre cele 7 obisnuinte. Fiecare poveste este insufletitoare si plina de inteles si conchide cu un pont care ajuta parintii sa isi invete copiii principii-cheie despre cum sa traiasca o viata fericita, productiva. Nu e doar pentru copii. Este grozava pentru mami si tati. - Larry King
 
Cum v-ar placea ca elevii si copiii vostri sa fie crescuti intr-o cultura bazata pe principii universale, atemporale? Voi si copiii vostri va veti identifica profund cu aceste povesti distractive, bine ilustrate, care vor ajuta sa inspire o cultura grozava. - Stephen R. Covey, autorul bestsellerului international: The 7 Habits of Highly Effective People - Cele 7 obisnuinte ale oamenilor extraordinar de eficace.
Citeste mai mult

LIBfest

-20%

PRP: 59.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

47.20Lei

47.20Lei

59.00 Lei

Primesti 47 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti

Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti / The 7 Habits of Happy Kids de Sean Covey este o carte pe care copiii o vor adora, iar parintii o vor considera extrem de utila pentru educatia copiilor lor. Asta pentru ca, este de parere autorul, aceasta carte ii poate ajuta pe copii in trei feluri: 
 
1) Ii va ajuta sa traiasca conform principiilor: responsabilitate, planificare, respect pentru altii, munca in echipa si echilibru.
2) Ii va echipa cu un limbaj comun pe care il pot folosi cu parintii si profesorii. Poate fi atat de util sa spui: "Trebuie sa dau prioritate prioritatilor" sau "Haideti sa gasim o solutie din care sa avem cu totii de castigat" si toata lumea sa stie exact ce inseamna;
3) Se vor identifica cu unul din cele sapte personaje memorabile. Ca rezultat, aceste povesti ii vor ajuta sa aplice cele 7 obisnuinte in propriile lor vieti.
 
Autorul cartii, Sean Covey este tatal a sapte copii si autorul volumului de succes The 7 Habits of Highly Effective Teens (Cele 7 obisnuinte ale adolescentilor extraordinar de eficace), volum care, la randul lui, a fost inspirat de bestsellerul scris de tatal autorului The 7 Habits of Highly Effective People (Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace). Printre cartile de succes ale fostului om de afaceri si antreprenor "convertit" in scriitor de succes si speaker motivational se numara si Cele mai importante 6 decizii pe care le vei lua vreodata sau Viteza Increderii
 
Ceea ce face ca aceasta carte sa fie complet diferita de toate cartile de povesti pe care le-ati mai citit pana acum copiilor vostri, este ghidul special gandit pentru parinti de la sfarsitul fiecarei povesti, in care, autorul evidentiaza chestiunile importante pe care le puteti discuta cu copiii pe marginea povestii citite, dar si micile sfaturi pe care le puteti da copiilor, astfel incat, acestia sa se descurce mai bine cand se vor intalni cu o situatie asemanatoare in viitor..
 
Pornind de la succesul neasteptat pe care l-a avut cartea pentru adolescenti, autorul a revenit cu varianta pentru copii, sub forma unei carti cu sapte povesti, fiecare dintre ele ilustrand cate o obisnuinta care ne poate transforma copiii in unii mai fericiti decat, cu siguranta, deja sunt. 
 
CELE 7 OBISNUINTE ALE COPIILOR FERICITI
 
Cele sapte obisnuinte ale copiilor fericiti, respectiv povestile in care se regasesc acestea exemplificate, sunt:
 
1.Fii proactiv! Preia controlul asupra propriei vieti si nu mai face pe victima. - Plictisit! Plictisit! Plictisit!
2. Incepe cu finalul in minte (Fa-ti un plan) - Gub si trusa de colectionat insecte;
3. Da prioritate prioritatilor (Intai lucreaza, apoi joaca-te) - Ghimpi si testul de ortografie;
4. Gandeste-te cum sa fie bine pentru toti (Toata lumea poate castiga) - Lili planteaza o gradina;
5. Cauta mai intai sa intelegi, apoi sa fii inteles (Asculta inainte sa vorbesti) - Topaila si plasa de fluturi pierduta;
6. Coopereaza prin sinergie (Impreuna e mai bine) - Bursucii cei mari si rai;
7. Ascute fierastraul (Cel mai bine te simti cand esti in echilibru). - Somnoroasa Sofia.
 
"Lectiile" ne sunt predate pagina cu pagina de sapte personaje extraordinar de simpatice pe care copiii le vor indragi fara indoiala. Acestea sunt:
 
Ursul Gub - El este cel mai mare copil din 7 Stejari (oraselul de munte in care se petrec aventurile eroilor nostri) - dar este si foarte prietenos. Iubeste timpul petrecut in aer liber si tot soiul de insecte. Preferatele lui sunt furnicile.

Iepurele Topaila - Topaila adora sa faca sport. Iubeste fotbalul, tenisul, baseballul, baschetul, ciclismul, inotul si saritul - orice. Iubeste de asemenea adidasii si are o multime de modele diferite.

Sconcsita Lili - Lili este foarte indemanatica, in special pentru un sconcs. Ea iubeste arta. Lili isi petrece cea mai mare parte din timp desenand si pictand si facand tot felul de lucruri. Ea isi iubeste si fratele mai mic, pe Puturici.

Veveritul Sami - Din ziua in care s-a nascut, lui Sami i-a placut sa se joace cu dispozitive si sa repare lucruri. Nu il vei vedea niciodata fara o unealta sau doua. La fel ca toate veveritele, Sami si sora sa geamana, Sofia, locuiesc intr-o casuta in copac.

Veverita Sofia - Sofia este sora geamana a lui Sami. Cel mai tare si mai tare ii place sa citeasca. Ea iubeste de asemenea matematica. Uneori foloseste cuvinte foarte mari pe care trebuie sa le explice tuturor prietenilor sai.

Porcusorul spinos Ghimpi - Ghimpi are multi tepi ascutiti, care arata in ce stare de spirit se afla. Cand Ghimpi este trist, tepii ii sunt lasati. Cand este incantat, stau ridicati drept in sus. Ghimpi nu are nicio grija. Ii place sa stea tolanit in hamacul sau toata ziua si sa cante la muzicuta sa.

Ali Vin-si-eu - Si sa nu o uitam pe Ali Vin-si-eu. Ea este o soricuta. Lui Ali ii place sa vina si ea cu toata lumea din gasca, in special cu prietena ei cea mai buna, Sconcsita Lili. Ali locuieste cu bunica ei si ii place sa se dichiseasca in pantofii si bijuteriile Bunicii.

Cele 7 povesti le vor furniza copiilor odata cu cele 7 obisnuinte necesare pentru a fi fericiti, raspunsurile la cateva intrebari pe care cu siguranta fiecare dintre ei si le pune la un moment dat: Ce pot face atunci cand ma simt plictisit? Cum ar trebui sa reactionez cand ma enervez? Ce trebuie sa fac daca am gresit? La ce este bun un plan? Cum ar trebui sa-mi cheltuiesc banii? Ce ar trebui sa fac mai intai: temele sau sa ma joc? Care sunt responsabilitatile mele? Care sunt cele mai importante? Cum ar trebui sa pun problema daca vreau sa obtin ceva? Ce trebuie sa urmaresc? Ce inseamna sa stii sa asculti cu adevarat? Cum te simti cand ai senzatia ca nimeni nu te intelege? De ce e important sa stii sa asculti? De ce e important sa stim sa actionam in echipa? Care este punctul meu forte? Ce inseamna echilibrul si de ce este atat de important?
 
Stephen R. Covey, tatal autorului volumului de fata, autor de succes si el la randul lui, spunea despre Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti:
 
In lumea de astazi, auzim multe despre furtul de identitate, unde un hot obtine acces la conturile tale financiare si altele asemenea. Ce ghinion. Dar exista un tip mai serios de furt de identitate care are loc, si de care suntem, in mare, inconstienti. Se intampla cand copiii uita cine sunt cu adevarat si sunt deposedati de valoarea si potentialul lor intrinseci. Acesta este cel mai rau tip de furt de identitate. Cand copiii sunt cufundati in principii atemporale, universale - cum ar fi responsabilitatea, ajutorul acordat celorlalti si onestitatea - , atat acasa cat si la scoala, valoarea si potentialul lor imense sunt afirmate si intarite. Ei dezvolta incredere, integritate si curajul de a face ce este corect. Isi construiesc caracterul si intra in contact cu ADN-ul lor real. Pe de alta parte, in cazul in care copiii nu sunt invatati adevaratele principii si nu le vad intruchipate, ei vor creste cu identitati bazate pe comparatie. Cu alte cuvinte, isi obtin simtul propriei valori sau lipsa acestuia din cat de bine se prezinta in comparatie cu altii. Ca rezultat, presiunea grupului devine ADN-ul LOR (un ADN cultural versus real, daca vreti) si isi pierd increderea in sine, integritatea si curajul. Devin mai preocupati de imaginea lor decat de ei insisi si sunt astfel jefuiti de identitatea lor reala.
 
TESTIMONIALE
 
Aceasta carte ilustrata este o unealta grozava pentru a-i ajuta pe parinti sa-si invete copiii valori bune. Aceste 7 obisnuinte au ajutat foarte multi oameni sa construiasca vieti de succes, la orice varsta. O carte grozava pentru mamele si tatii de pretutindeni. - Marie Osmond
 
Adultii sunt familiarizati cu The 7 Habits of Highly Effective People (Cele 7 obisnuinte ale oamenilor extraordinar de eficace). Acum, prin folosirea povestilor si distributia personajelor, Sean Covey a creat o carte care va fi de folos copiilor pe tot parcursul vietii lor. - Paul D. Houston, Director executiv, Asociatia Americana de Administratori Scolari
 
Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti este introducerea perfecta, pentru copiii de pretutindeni, pentru a invata despre cele 7 obisnuinte. Fiecare poveste este insufletitoare si plina de inteles si conchide cu un pont care ajuta parintii sa isi invete copiii principii-cheie despre cum sa traiasca o viata fericita, productiva. Nu e doar pentru copii. Este grozava pentru mami si tati. - Larry King
 
Cum v-ar placea ca elevii si copiii vostri sa fie crescuti intr-o cultura bazata pe principii universale, atemporale? Voi si copiii vostri va veti identifica profund cu aceste povesti distractive, bine ilustrate, care vor ajuta sa inspire o cultura grozava. - Stephen R. Covey, autorul bestsellerului international: The 7 Habits of Highly Effective People - Cele 7 obisnuinte ale oamenilor extraordinar de eficace.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Jora Petru 31/12/2023 15:00
green icon awesome check Achizitie verificata
RECOMAND!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Cititorul 8acb91 16/11/2023 10:35
green icon awesome check Achizitie verificata
Am luat-o pentru că am învățat multe din cartea pentru adulți "Cele 7 obișnuințe ale persoanelor eficace" și m-am bucurat să văd că există un format adaptat și copiilor. E de citit atât pentru părinți cât și pentru copii, pentru a facilita trecerea prin diverse experiențe specifice copilăriei.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one