Chef's Story
De (autor): Dorothy Hamilton
Patric Kuh is the author of The Last Days of Haute Cuisine: The Coming of Age of American Restaurants, which won the 2002 James Beard Award for writing on food. He is the restaurant critic for Los Angeles Magazine, and he lives in Los Angeles.
-10%
PRP: 119.04 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
107.14Lei
107.14Lei
119.04 LeiPrimesti 107 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Patric Kuh is the author of The Last Days of Haute Cuisine: The Coming of Age of American Restaurants, which won the 2002 James Beard Award for writing on food. He is the restaurant critic for Los Angeles Magazine, and he lives in Los Angeles.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!