Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Hai la Libris Days!!

CADOURI*, REDUCERI

si Transport gratuit peste 50 lei!

Comanda acum!
Close

Chefi de Romania

De (autor): Daniela Sima

4.5
(2 reviews)
Chefi de Romania - Daniela Sima
Rasfoieste

Chefi de Romania

De (autor): Daniela Sima

4.5
(2 reviews)
Chefi de Romania. Retete din carne rosie si vanat

Avem o bucatarie veche fabuloasa,  dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala - asa cum ne este ea intiparita in minte  - dispare.  Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras

A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu   

In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine. Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu

Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie. Inoveaza, nu imita!  - George Craciun

La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu "Nu”, sa nu se faca.... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea
Citeste mai mult

transport gratuit

80.00Lei

Sau 8000 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In Stoc

Descrierea produsului

Chefi de Romania. Retete din carne rosie si vanat

Avem o bucatarie veche fabuloasa,  dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala - asa cum ne este ea intiparita in minte  - dispare.  Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras

A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu   

In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine. Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu

Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie. Inoveaza, nu imita!  - George Craciun

La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu "Nu”, sa nu se faca.... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 11/11/2020 14:52
Singurul motiv pentru care nu ii pot da nota maxima este prețul foarte mare, comparativ cu numărul mic de pagini și informații prezentate. Este totuși o carte scrisa de romani, nu de Jamie, Oliver sau alți bucătari internaționali celebri..
  • Like review icon 0
  • Add comments
danaang 21/02/2020 12:00
Acest volum este expresia evidentă a unui mari pasiuni: gătitul celor mai alese bucate! Și mai este expresia unei alte mari pasiuni, a autoarei, Daniela Sima, care odată ce a pătruns în lumea chef-ilor și a gastronomiei rafinate, nu s-a mai lăsat dusă de acolo. Așa s-a născut “Chefi de România”, o colecție de rețete preparate de cei mai talententați bucătari din România. Pe lângă rețetele delicioase, am aflat povestea fiecăruia, parcursul lor profesional și care este numitorul comun al acestor reușite: pasiunea! Aș zice că este o carte “delicioasă”!
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one