Conservarea alimentelor
De (autor): Mircea Georgescu
Conservarea alimentelor - 370 de retete pentru camara dumneavoastra
Peste 370 de retete pentru conservarea legumelor, fructelor, carnii, pestelui. Totodata sunt incluse in lucrare si retete pentru prepararea bauturilor racoritoare, mustului, vinului de casa si bauturilor de casa. Metodele sunt naturiste, traditionale si sanatoase pentru organism.
Un adevarat ABC al conservarii alimentelor, ideal pentru pregatirea din toamna a conservelor de iarna.
Din cuprins:
• Masuri si greutati aproximative
• Aportul energetic al diverselor alimente
• Continutul în vitamine al principalelor alimente
• Metode de pastrare si conservare a legumelor
• Retete
• Conservarea unor specialitati de peste
• Taierea porcului la români
• Specialitati din carne
• Metode de pastrare si conservare a fructelor
• Fructe uscate si fructe confiate
• Dulceturi, gemuri, marmelade
• Compoturi
• Bauturi racoritoare
• Must si vin de casa
• Bauturi alcoolice.
Din cuprins:
• Masuri si greutati aproximative
• Aportul energetic al diverselor alimente
• Continutul în vitamine al principalelor alimente
• Metode de pastrare si conservare a legumelor
• Retete
• Conservarea unor specialitati de peste
• Taierea porcului la români
• Specialitati din carne
• Metode de pastrare si conservare a fructelor
• Fructe uscate si fructe confiate
• Dulceturi, gemuri, marmelade
• Compoturi
• Bauturi racoritoare
• Must si vin de casa
• Bauturi alcoolice.
-7%
PRP: 14.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
13.02Lei
13.02Lei
14.00 LeiPrimesti 13 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Conservarea alimentelor - 370 de retete pentru camara dumneavoastra
Peste 370 de retete pentru conservarea legumelor, fructelor, carnii, pestelui. Totodata sunt incluse in lucrare si retete pentru prepararea bauturilor racoritoare, mustului, vinului de casa si bauturilor de casa. Metodele sunt naturiste, traditionale si sanatoase pentru organism.
Un adevarat ABC al conservarii alimentelor, ideal pentru pregatirea din toamna a conservelor de iarna.
Din cuprins:
• Masuri si greutati aproximative
• Aportul energetic al diverselor alimente
• Continutul în vitamine al principalelor alimente
• Metode de pastrare si conservare a legumelor
• Retete
• Conservarea unor specialitati de peste
• Taierea porcului la români
• Specialitati din carne
• Metode de pastrare si conservare a fructelor
• Fructe uscate si fructe confiate
• Dulceturi, gemuri, marmelade
• Compoturi
• Bauturi racoritoare
• Must si vin de casa
• Bauturi alcoolice.
Din cuprins:
• Masuri si greutati aproximative
• Aportul energetic al diverselor alimente
• Continutul în vitamine al principalelor alimente
• Metode de pastrare si conservare a legumelor
• Retete
• Conservarea unor specialitati de peste
• Taierea porcului la români
• Specialitati din carne
• Metode de pastrare si conservare a fructelor
• Fructe uscate si fructe confiate
• Dulceturi, gemuri, marmelade
• Compoturi
• Bauturi racoritoare
• Must si vin de casa
• Bauturi alcoolice.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Rating general al produsului
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
MarianaLupan2008
13/11/2020 19:53
Nu ma asteptam ca la un preț atât de mic sa descopăr o carte cu informații atât de complexe. Sunt zeci de modalitati in care ne putem prepara legumele pentru depozitarea in cămară. O recomand.
Arata mai mult
1 din 1 de rezultate