Conservarea carnii
De (autor): Gerd Wolfgang Sievers
21.15Lei
21.15Lei
Primesti 21 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Autor: Gerd Wolfgang Sievers
- Editura: MAST
- An aparitie: 2015
- Format: 200 x 130 mm
- Nr. pagini: 188
- Traducator: Ioana Chivoiu
- Editia: Brosata
- Cod: MAS978-606-649-059-7
S-ar putea sa-ti placa si
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!