headerdesktop  transpgratuit18aug

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile transpgratuit18aug

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda!

2+1 gratis, promotii si noutati

Alege-ti preferatele!
Close

Conservarea prin uscare

De (autor): Achim Samwald

5
(2 reviews)
Conservarea prin uscare - Achim Samwald
Rasfoieste

Conservarea prin uscare

De (autor): Achim Samwald

5
(2 reviews)
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale

Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
Citeste mai mult

transport gratuit

22.00Lei

Sau 2200 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale

Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Popescu Adrian36 22/02/2021 15:00
green icon awesome check Achizitie verificata
F necesara
  • Like review icon 0
  • Add comments
MarianaLupan2008 04/11/2020 21:24
Mereu m-am intrebat cum se fac aceste gustari absolut delicioase si am fost incredibil de incantata cand am descoperit si mai ales, cand am descoperit ca mi le pot face si singura.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one