Promotia expira in:
zile
ore
minute
secunde
X
Categorii:
inchide meniul
Card Cadou
Oameni si Carti
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781
Acasa Cum cumpar
Comanda
Modalitati de a comanda
Pe www.libris.ro cu ajutorul
Cosului de Cumparaturi
Prin email la adresa:
vanzari@libris.ro
Prin telefon la nr-ul:
0371781781
Comanda rapida:
in cos si pagina de produs

Livrarea
Optiunile de transport
Libraria ST. O. Iosif
Gratuit cu ridicare de la Libraria "St. O. Iosif" dupa confirmarea telefonica a comenzii.
Curier Rapid
Livrare la domiciliu prin curier. Livrarea pachetului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul. In cazuri exceptionale livrarea poate sa intarzie fapt ce va fi semnalat in pagina de cos si pagina de produs.
Grila transport
pentru comenzi intre 0-29.99 RON - 4.99 RON
pentru comenzi de peste 30 RON - Gratuit
Posta Romana
Serviciul de coletarie normal pentru orice localitate din Romania, durata transportului fiind de 3-7 zile lucratoare din momentul expedierii.
Grila transport
pentru comenzi intre 0-149.99 RON - 7.99 RON
pentru comenzi de peste 150 RON - Gratuit

Comenzi in afara Romaniei
Sunt acceptate si comenzi din strainatate cu precizarea ca tarifele de transport sunt diferite fata de cele afisate pe site si vor fi communicate prin e-mail. In cazul in care sunteti din strainatate si doriti sa comandati, acest lucru se poate realiza, urmand ca detaliile suplimentare cu privire la disponibilitate, taxe , pret total sa va fie comunicate ulterior. Plata in cazul persoanelor din afara tarii se va face exclusiv prin cartile de credit acceptate la plata de libris.ro. Comanda se plaseaza ca in mod normal dar la meniul "judet" trebuie selectata "alta tara" iar in apoi in meniul "localitate" tara in care doriti expedierea comenzii. Daca tara nu se regaseste in aceasta lista selectati si aici "alta tara". Se va afisa acum costul expeditiei anterioare. Selectati apoi plata OP si finalizati comanda. Ulterior va vom contacta pentru costul final de livrare si daca este cazul schimbarea modalitatii de plata din OP in plata card. Pentru costurile de transport sau alte detalii va rugam sa ne contactati la adresa contact@libris.ro.
Plata
Ramburs (numerar la primirea comenzii), Online prin card PayU, Ordin de plata, In rate prin Card Avantaj, In rate prin card Star BT, In rate prin Card BRD Finance, Click 24 Banking BCR.

sus
Feedback Wishlist