headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!
     Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.

    Fiecare regiune din Bel Paese („frumoasa tara”, cum isi numesc italienii patria) se lauda cu o bogatie de dulciuri specifice, de la simple preparate nascute in casele oamenilor de rand, pana la cele mai elaborate retete, dovada a maiestriei culinare, create la marile curti ale Renasterii. Exista pateuri mici si deserturi cat sa le iei cu lingura; prajituri, gogosi si tarte; inghetate si sorbeturi; si dulciuri pe baza de fructe.
    Aproape toate deserturile cuprinse in acest volum, selectate de Academia Barilla, sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese nationale. La urma urmei, ce ar fi bucataria italiana fara deserturile ei?
     Fragment din cartea de retete:
 
    „BISCUITII DE CIOCOLATaA
    Timp de preparare: 20 de minute. Timp de coacere: 10-12 minute. Dificultate: redusa
 
    4 Portii
    1 cana (125 g) zahar pudra
    1/4 cana (25 g) pudra de cacao neindulcita
    1 albus mare
    1/2 cana (75 g) alune pralite si tocate marunt
    2 linguri (15 g) amidon alimentar
    1 lingurita (5 g) praf de copt
    1/2 lingurita (3 ml)
    esenTa de vanilie 
 
    Incingeti cuptorul la 170°C. Cerneti intr-un vas zaharul pudra, cacaua, amidonul si praful de copt. Adaugati albusul si esenta de vanilie si amestecati pana se formeaza o compozitie omogena. Adaugati alunele si amestecati. Puneti coca pe o planseta presarata cu faina si modelati-o sub forma de sul cu diametrul de 3 cm. Taiati-l in felii de 1 cm grosime. Ungeti cu unt si tapetati cu faina o tava sau captusiti-o cu hartie de copt. Asezati biscuitii in tava si coaceti-i timp de 10-12 minute. Lasati-i sa se raceasca complet inainte de a-i scoate din tava."
Citeste mai mult

25.00Lei

25.00Lei

Primesti 25 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

     Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.

    Fiecare regiune din Bel Paese („frumoasa tara”, cum isi numesc italienii patria) se lauda cu o bogatie de dulciuri specifice, de la simple preparate nascute in casele oamenilor de rand, pana la cele mai elaborate retete, dovada a maiestriei culinare, create la marile curti ale Renasterii. Exista pateuri mici si deserturi cat sa le iei cu lingura; prajituri, gogosi si tarte; inghetate si sorbeturi; si dulciuri pe baza de fructe.
    Aproape toate deserturile cuprinse in acest volum, selectate de Academia Barilla, sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese nationale. La urma urmei, ce ar fi bucataria italiana fara deserturile ei?
     Fragment din cartea de retete:
 
    „BISCUITII DE CIOCOLATaA
    Timp de preparare: 20 de minute. Timp de coacere: 10-12 minute. Dificultate: redusa
 
    4 Portii
    1 cana (125 g) zahar pudra
    1/4 cana (25 g) pudra de cacao neindulcita
    1 albus mare
    1/2 cana (75 g) alune pralite si tocate marunt
    2 linguri (15 g) amidon alimentar
    1 lingurita (5 g) praf de copt
    1/2 lingurita (3 ml)
    esenTa de vanilie 
 
    Incingeti cuptorul la 170°C. Cerneti intr-un vas zaharul pudra, cacaua, amidonul si praful de copt. Adaugati albusul si esenta de vanilie si amestecati pana se formeaza o compozitie omogena. Adaugati alunele si amestecati. Puneti coca pe o planseta presarata cu faina si modelati-o sub forma de sul cu diametrul de 3 cm. Taiati-l in felii de 1 cm grosime. Ungeti cu unt si tapetati cu faina o tava sau captusiti-o cu hartie de copt. Asezati biscuitii in tava si coaceti-i timp de 10-12 minute. Lasati-i sa se raceasca complet inainte de a-i scoate din tava."
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

LAZIN ANTONELA 28/06/2021 19:00
green icon awesome check Achizitie verificata
Recomand tuturor celor care vor să pregătească un desert deosebit și, mai ales, gustos.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
MarianaLupan2008 04/11/2020 22:00
N-are cum sa nu-ti lase gura apa retete delicioase pe care le vezi in acesta carte, alaturi de pozele elocvente. Singura mea nemultumire este ca contine cam putine retete, insa sunt absolut delicioase.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
And1104 20/07/2020 09:40
Deserturi delicioase, usor de preparat, cu care nu vei da gresi si ii vei surprinde pe cei dragi
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

3 din 3 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one