Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Lecturi pentru Mini Cititori
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Deserturi - Academia Barilla

4.8

23.75  Lei 25  Lei

sau 2375 de puncte. Detalii.

In stoc

Cod: MET978-606-8653-82-2

An aparitie: 2016

Autor: Academia Barilla

Categoria: Bucatarie

Colectie: Gastronomie

Editie: Cartonata

Editura: METEOR PRESS

Format: 160x120

Nr. pagini: 96

Traducator: Ioana Barzeanu



Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

carte cadou de la meteor press
Comanda carti de la editura Meteor Press de minimum 50 de lei si primesti cadou cartea Orasul luminii - Liudmila Petrusevskaia
Transport Gratuit peste 90 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

     Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.


    Fiecare regiune din Bel Paese („frumoasa tara”, cum isi numesc italienii patria) se lauda cu o bogatie de dulciuri specifice, de la simple preparate nascute in casele oamenilor de rand, pana la cele mai elaborate retete, dovada a maiestriei culinare, create la marile curti ale Renasterii. Exista pateuri mici si deserturi cat sa le iei cu lingura; prajituri, gogosi si tarte; inghetate si sorbeturi; si dulciuri pe baza de fructe.
    Aproape toate deserturile cuprinse in acest volum, selectate de Academia Barilla, sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese nationale. La urma urmei, ce ar fi bucataria italiana fara deserturile ei?

     Fragment din cartea de retete:
 
    „BISCUITII DE CIOCOLATaA
    Timp de preparare: 20 de minute. Timp de coacere: 10-12 minute. Dificultate: redusa
 
    4 Portii
    1 cana (125 g) zahar pudra
    1/4 cana (25 g) pudra de cacao neindulcita
    1 albus mare
    1/2 cana (75 g) alune pralite si tocate marunt
    2 linguri (15 g) amidon alimentar
    1 lingurita (5 g) praf de copt
    1/2 lingurita (3 ml)
    esenTa de vanilie 
 
    Incingeti cuptorul la 170°C. Cerneti intr-un vas zaharul pudra, cacaua, amidonul si praful de copt. Adaugati albusul si esenta de vanilie si amestecati pana se formeaza o compozitie omogena. Adaugati alunele si amestecati. Puneti coca pe o planseta presarata cu faina si modelati-o sub forma de sul cu diametrul de 3 cm. Taiati-l in felii de 1 cm grosime. Ungeti cu unt si tapetati cu faina o tava sau captusiti-o cu hartie de copt. Asezati biscuitii in tava si coaceti-i timp de 10-12 minute. Lasati-i sa se raceasca complet inainte de a-i scoate din tava."

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 90 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

Altii au comandat si...

De acelasi autor

commentarii
Rating general al produsului
4.8 (4 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului

Review-uri
N-are cum sa nu-ti lase gura apa retete delicioase pe care le vezi in acesta carte, alaturi de pozele elocvente. Singura mea nemultumire este ca contine cam putine retete, insa sunt absolut delicioase.
gheorghesimion 10/12/2020
Să aducem un respectuos omagiu memoriei tuturor acelora care au binemeritat de la patrie sau de la umanitate. Sfinte să ne fie scrierile lor, imaginea chipurilor lor și mormintele lor.
Dacă am face lucrurile de care suntem capabili, ne-am uimi pe noi înşine – Thomas Edison

And1104 07/20/2020
Deserturi delicioase, usor de preparat, cu care nu vei da gresi si ii vei surprinde pe cei dragi

calexandra89 06/24/2020
Desertul este o parte foarte maiestoasa a mesei. Iti trebuie multa îndemânare și suflet pt a crea asa o arta

sus
Feedback Wishlist
// // //