Dieta fara gluten
De (autor): William Davis
In cartea sa, Dieta fara gluten, Davis prezinta adevarul legat de graul modern si de rolul istoric al acestuia in dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu graul folosit de stramosii nostri in dieta lor, graul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse. In consecinta, aceasta cereala candva benefica a fost transformata intr-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sange decat zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei, alimentatiei excesive si oboselii. Dr. Davis explica conexiunea acestui grau modern cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp, provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, boala cardiaca, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa. In sfarsit, dr. Davis prezinta argumente extrem de convingatoare in favoarea eliminarii complete a graului din alimentatie, inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie, facand-o sa devina permanenta.
30.00Lei
30.00Lei
Primesti 30 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
In cartea sa, Dieta fara gluten, Davis prezinta adevarul legat de graul modern si de rolul istoric al acestuia in dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu graul folosit de stramosii nostri in dieta lor, graul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse. In consecinta, aceasta cereala candva benefica a fost transformata intr-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sange decat zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei, alimentatiei excesive si oboselii. Dr. Davis explica conexiunea acestui grau modern cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp, provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, boala cardiaca, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa. In sfarsit, dr. Davis prezinta argumente extrem de convingatoare in favoarea eliminarii complete a graului din alimentatie, inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie, facand-o sa devina permanenta.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!