Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

Dieta fara gluten

De (autor): William Davis

0
(0 review-uri)
Dieta fara gluten - William Davis
Rasfoieste

Dieta fara gluten

De (autor): William Davis

0
(0 review-uri)
In cartea sa, Dieta fara gluten, Davis prezinta adevarul legat de graul modern si de rolul istoric al acestuia in dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu graul folosit de stramosii nostri in dieta lor, graul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse. In consecinta, aceasta cereala candva benefica a fost transformata intr-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sange decat zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei, alimentatiei excesive si oboselii. Dr. Davis explica conexiunea acestui grau modern cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp, provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, boala cardiaca, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa. In sfarsit, dr. Davis prezinta argumente extrem de convingatoare in favoarea eliminarii complete a graului din alimentatie, inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie, facand-o sa devina permanenta.
Citeste mai mult

30.00Lei

30.00Lei

Primesti 30 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

In cartea sa, Dieta fara gluten, Davis prezinta adevarul legat de graul modern si de rolul istoric al acestuia in dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu graul folosit de stramosii nostri in dieta lor, graul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse. In consecinta, aceasta cereala candva benefica a fost transformata intr-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sange decat zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei, alimentatiei excesive si oboselii. Dr. Davis explica conexiunea acestui grau modern cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp, provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, boala cardiaca, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa. In sfarsit, dr. Davis prezinta argumente extrem de convingatoare in favoarea eliminarii complete a graului din alimentatie, inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie, facand-o sa devina permanenta.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one