promo nemira octo desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

promo nemira octombrie mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou
Promotii popup img

Weekend Nemira

-40% -20% la toate

titlurile editurii!

Rasfoieste urmatoarele tale lecturi!
Close btn popup img

DVD Best defence - Cea mai buna aparare

5
(3 reviews)
DVD Best defence - Cea mai buna aparare

DVD Best defence - Cea mai buna aparare

5
(3 reviews)

-12%

34.32Lei

39.00 Lei

Sau 3432 de puncte

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In Stoc

Descrierea produsului

Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

axxis 24/02/2021 09:00
Best Defense este un film de comedie american din 1984 cu Dudley Moore și Eddie Murphy. Coloana sonora a fost compusă de Patrick Williams. A fost lansat de Paramount Pictures.
Filmul are loc ca două comploturi paralele separate de câțiva ani: în 1982, Wylie Cooper (Moore) este un inginer care dezvoltă un sistem de direcționare pe un tanc pentru armata Statelor Unite. În 1984, Murphy este locotenentul armatei SUA T.M. Landry, un comandant de tanc american trimis în Kuweit pentru a demonstra „XM-10 Annihilator”, cel mai recent tanc de luptă din America, care este echipat cu sistemul Cooper. Datorită designului slab al tancului și a construcției sale ticăloase, Landry și echipajul său sunt abia în măsură să controleze sau să navigheze pe XM-10 înainte de a părăsi terenul de probă și de a rătăci într-o zonă de luptă în timpul invaziei Irakului în Kuweit.
Cooper și Landry nu interacționează niciodată în mod direct în timpul filmului, dar complotul arată modul în care deciziile luate de Cooper afectează tancul lui Landry.
  • Like review icon 0
  • Add comments
mirceanica 04/12/2020 11:26
Sufletul se face cunoscut prin faptele sale. Sfântul Thomas Aquinas
Există apartamente din suflet care au o vedere nemaipomenită; de la ferestrele acestora poți vedea dincolo de râul morții, și în interiorul orașului strălucitor care este și mai departe de el; dar cât de des sunt neglijate aceste apartamente în favoarea celor de mai jos, care au ferestre ce îți oferă priveliștea pământească. Henry Ward Beecher
  • Like review icon 0
  • Add comments
flaviusmarius 29/09/2020 11:14
Dacã vrei sã construiesti Super Tancul Suprem si afli cã Dudley Moore are vreo legãturã cu sistemul de ghidare al rachetelor, ai motive serioase de îngrijorare. Dacã apoi afli cã Eddie Murphy va testa tancul într-o situatie realã de rãzboi, ar trebui sã-ti iei gândul de la el. Din fericire, Guvernul si Dynatechnidc Inc. nu-i stiu pe Moore si pe Murphy la fel de bine ca noi.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one