DVD Crouching tiger hidden dragon - Tigru si dragon

4.8
(4 reviews)
DVD Crouching tiger hidden dragon - Tigru si dragon

DVD Crouching tiger hidden dragon - Tigru si dragon

4.8
(4 reviews)

-12%

17.60Lei

20.00 Lei

Sau 1760 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
3
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

axxis 25/01/2021 09:43
Crouching Tiger, Hidden Dragon - este un film de 2000 wuxia regizat de Ang Lee și scris de Wang Hui-ling, James Schamus și Kuo Jung Tsai, bazat pe romanul chinezesc de Wang Dulu. Filmul prezintă o distribuție internațională de actori de etnie chineză, printre care Chow Yun-fat, Michelle Yeoh, Zhang Ziyi și Chang Chen.
O companie multinațională, filmul a fost realizat cu un buget de 17 milioane de dolari SUA și a fost produs de Asian Union Film & Entertainment, China Film Co-Productions Corporation, Columbia Pictures Film Production Asia, Edko Films, Good Machine International și Zoom Hunt Productions. Cu dialog în mandarină, subtitrat pentru diverse piețe, Crouching Tiger, Hidden Dragon a devenit un succes internațional surprinzător, încasând 213,5 milioane de dolari în întreaga lume. A încasat 128 de milioane de dolari SUA în Statele Unite, devenind filmul în limba străină cu cea mai mare încasare produs în străinătate în istoria americană.
  • Like review icon 0
  • Add comments
mirceanica 02/12/2020 20:39
Cred că tristețea este adesea o ocazie nemaipomenit de bună de a compune un cântec. Sarah McLachlan
Este una din tristețile umane cele mai adânci să avem în trecutul nostru nedreptăți ale căror drumuri sunt, pentru a spune adevărul, toate barâte în urma noastră, pe ale căror victime nu mai este cu putință să le regăsim, să le ajutăm, să le ridicăm sau să le consolăm. Maurice Maeterlinck
  • Like review icon 0
  • Add comments
flaviusmarius 24/09/2020 09:57
Din negura timpului vine o poveste despre curaj, decepție și destin, povestită la încrucișarea vieților a două femei aflate în luptă cu destinele lor.
Războinicul legendar Li Mu Bai (Chow Yun-Fat) și frumoasa Yu Shu Lien (Michelle Yeoh), o femeie luptătoare suferă din cauza iubirii nedeclarate. El este de neînvins; ea, superb înzestrată și cea mai apreciată femeie războinică din țara sa. Amândoi au căutat să facă dreptate poporului lor în detrimentul împlinirii personale.
  • Like review icon 0
  • Add comments
Cismas Paul 07/03/2020 22:21
Crouching Tiger, Hidden Dragon este un film din 2000 de wuxia regizat de Ang Lee și scris de Wang Hui-ling, James Schamus și Tsai Kuo Jung, bazat pe romanul chinez de Wang Dulu. Filmul prezintă o distribuție internațională de actori chinezi, printre care Chow Yun-fat, Michelle Yeoh, Zhang Ziyi și Chang Chen.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one