Fermenting: Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
De (autor): Wardeh Harmon
Fermenting: Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
De (autor): Wardeh Harmon
Wardee Harmon lives with her husband and children in the Boise area of Idaho. She teaches online classes in fermenting, traditional cooking, sourdough, cultured dairy, and cheese-making at www.traditionalcookingschool.com.
-10%
transport gratuit
PRP: 123.93 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
111.54Lei
111.54Lei
123.93 LeiPrimesti 111 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Wardee Harmon lives with her husband and children in the Boise area of Idaho. She teaches online classes in fermenting, traditional cooking, sourdough, cultured dairy, and cheese-making at www.traditionalcookingschool.com.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!