Fii Brutar La Tine Acasa. Retetele Brutariei

De (autor): Tothne Libor Maria

5
(1 reviews)
Fii Brutar La Tine Acasa. Retetele Brutariei - Tothne Libor Maria

Fii Brutar La Tine Acasa. Retetele Brutariei

De (autor): Tothne Libor Maria

5
(1 reviews)
Noua aparitie a Editurii Casa, volumul Fii Brutar La Tine Acasa, se adreseaza tuturor celor care vor sa-si rasfete simturile cu o paine facuta chiar de ei. Fie ca esti amator, fie ca esti profesionist, cu siguranta din acest volum vei descoperi o multime de lucruri noi despre cum se face painea, incepand de la pregatirea si framantarea aluatului, pana la momentul servirii ei.

De ce ai nevoie pentru a coace o paine cu adevarat buna? Faina, apa, drojdie, sare, „condimentate” cu multa dragoste si un strop de rabdare, deoarece „painea buna este rezultatul atentiei si al incercarilor indelungate”, spune autoarea volumului. Dupa ce vei afla care sunt pasii pana la coacerea unei paini sau a unui aluat de calitate, vei descoperi 70 de retete de paine si produse de patiserie dulci sau sarate, ilustrate cu cele mai ispititoare fotografii. Cozonaci, chifle, cornuri, gogosi, croissante, baghete si multe altele, despre care nu mai zicem nimic... te lasam pe tine sa le descoperi.

Citeste mai mult

transport gratuit

-5%

63.15Lei

66.47 Lei

Sau 6315 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

Noua aparitie a Editurii Casa, volumul Fii Brutar La Tine Acasa, se adreseaza tuturor celor care vor sa-si rasfete simturile cu o paine facuta chiar de ei. Fie ca esti amator, fie ca esti profesionist, cu siguranta din acest volum vei descoperi o multime de lucruri noi despre cum se face painea, incepand de la pregatirea si framantarea aluatului, pana la momentul servirii ei.

De ce ai nevoie pentru a coace o paine cu adevarat buna? Faina, apa, drojdie, sare, „condimentate” cu multa dragoste si un strop de rabdare, deoarece „painea buna este rezultatul atentiei si al incercarilor indelungate”, spune autoarea volumului. Dupa ce vei afla care sunt pasii pana la coacerea unei paini sau a unui aluat de calitate, vei descoperi 70 de retete de paine si produse de patiserie dulci sau sarate, ilustrate cu cele mai ispititoare fotografii. Cozonaci, chifle, cornuri, gogosi, croissante, baghete si multe altele, despre care nu mai zicem nimic... te lasam pe tine sa le descoperi.

Citeste mai mult

Detaliile produsului

De acelasi autor

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

O carte minunata, foarte utila in perioada de carantina. Am copt pentru prima oara in viata paine, am respectat reteta pas cu pas si a iesit minunat. Recomand tuturor care doresc sa experimenteze cu aluatul dospit.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one