Gastro NOIR
De (autor): Bogdan Hrib
Gastro NOIR - Lucian Dragos Bogdan, Bogdan Hrib, Horia Garbea, Anamaria Ionescu, Stefania Cosovei, Rebeca Cojocaru, Petru Berteanu, Raymond Clarinard, Daniel Timariu, Teodora Matei, Ligia Enache, Monica Ramirez, Lucia Verona
13 povestiri reunite de Bogdan Hrib
Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate parea o intamplare. Chiar poate fi o intamplare. Sau poate nu...
Pe multi dintre autori ii veti recunoaste din volumul colectiv precedent Noir de Bucuresti lansat in noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis sa scriu cateva vorbe, adica un fel de prezentare-introducere.
Doar retetele sunt 14. Ca sa nu fim superstitiosi.
Meniul Gastro NOIR:
Micul Dejun - Lucian Dragos Bogdan – Rasfat la micul dejun
Gustari - Horia Garbea – Placinte cu ighemonicon
Pranzul - Aperitive / Anamaria Ionescu – O punga de alune tavalite / Stefania Cosovei – Al 23-lea ingredient
Supe/ciorbe - Rebeca Cojocaru – Oglinzi paralele
Felul doi - Petru Berteanu – Salata de semiton / Raymond Clarinard – De ce eu? / Bogdan Hrib – Fusilli rossi / Daniel Timariu – Fire ascunse
Desert - Teodora Matei – Desert cu comisar si frisca / Ligia Enache - Dulce ca moartea
Cina - Monica Ramirez – ADN Perfect Defect / Lucia Verona – Anticarul si andivele
13 povestiri reunite de Bogdan Hrib
Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate parea o intamplare. Chiar poate fi o intamplare. Sau poate nu...
Pe multi dintre autori ii veti recunoaste din volumul colectiv precedent Noir de Bucuresti lansat in noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis sa scriu cateva vorbe, adica un fel de prezentare-introducere.
Doar retetele sunt 14. Ca sa nu fim superstitiosi.
Meniul Gastro NOIR:
Micul Dejun - Lucian Dragos Bogdan – Rasfat la micul dejun
Gustari - Horia Garbea – Placinte cu ighemonicon
Pranzul - Aperitive / Anamaria Ionescu – O punga de alune tavalite / Stefania Cosovei – Al 23-lea ingredient
Supe/ciorbe - Rebeca Cojocaru – Oglinzi paralele
Felul doi - Petru Berteanu – Salata de semiton / Raymond Clarinard – De ce eu? / Bogdan Hrib – Fusilli rossi / Daniel Timariu – Fire ascunse
Desert - Teodora Matei – Desert cu comisar si frisca / Ligia Enache - Dulce ca moartea
Cina - Monica Ramirez – ADN Perfect Defect / Lucia Verona – Anticarul si andivele
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Gastro NOIR - Lucian Dragos Bogdan, Bogdan Hrib, Horia Garbea, Anamaria Ionescu, Stefania Cosovei, Rebeca Cojocaru, Petru Berteanu, Raymond Clarinard, Daniel Timariu, Teodora Matei, Ligia Enache, Monica Ramirez, Lucia Verona
13 povestiri reunite de Bogdan Hrib
Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate parea o intamplare. Chiar poate fi o intamplare. Sau poate nu...
Pe multi dintre autori ii veti recunoaste din volumul colectiv precedent Noir de Bucuresti lansat in noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis sa scriu cateva vorbe, adica un fel de prezentare-introducere.
Doar retetele sunt 14. Ca sa nu fim superstitiosi.
Meniul Gastro NOIR:
Micul Dejun - Lucian Dragos Bogdan – Rasfat la micul dejun
Gustari - Horia Garbea – Placinte cu ighemonicon
Pranzul - Aperitive / Anamaria Ionescu – O punga de alune tavalite / Stefania Cosovei – Al 23-lea ingredient
Supe/ciorbe - Rebeca Cojocaru – Oglinzi paralele
Felul doi - Petru Berteanu – Salata de semiton / Raymond Clarinard – De ce eu? / Bogdan Hrib – Fusilli rossi / Daniel Timariu – Fire ascunse
Desert - Teodora Matei – Desert cu comisar si frisca / Ligia Enache - Dulce ca moartea
Cina - Monica Ramirez – ADN Perfect Defect / Lucia Verona – Anticarul si andivele
13 povestiri reunite de Bogdan Hrib
Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate parea o intamplare. Chiar poate fi o intamplare. Sau poate nu...
Pe multi dintre autori ii veti recunoaste din volumul colectiv precedent Noir de Bucuresti lansat in noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis sa scriu cateva vorbe, adica un fel de prezentare-introducere.
Doar retetele sunt 14. Ca sa nu fim superstitiosi.
Meniul Gastro NOIR:
Micul Dejun - Lucian Dragos Bogdan – Rasfat la micul dejun
Gustari - Horia Garbea – Placinte cu ighemonicon
Pranzul - Aperitive / Anamaria Ionescu – O punga de alune tavalite / Stefania Cosovei – Al 23-lea ingredient
Supe/ciorbe - Rebeca Cojocaru – Oglinzi paralele
Felul doi - Petru Berteanu – Salata de semiton / Raymond Clarinard – De ce eu? / Bogdan Hrib – Fusilli rossi / Daniel Timariu – Fire ascunse
Desert - Teodora Matei – Desert cu comisar si frisca / Ligia Enache - Dulce ca moartea
Cina - Monica Ramirez – ADN Perfect Defect / Lucia Verona – Anticarul si andivele
Detaliile produsului
- Categoria: Literatura Romana
- Nr. pagini: 386
- Autor: Bogdan Hrib
- Editura: TRITONIC
- Colectie: Mystery & Thriller
- Editie: Necartonata
- Format: 200 x 130 mm
- An aparitie: 2018
- Cod: TRO978-606-749-362-7
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Rating general al produsului
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
bogdanhrib
30/05/2020 15:16
13 povestiri foarte... aromate, așezate în formă de meniu zilnic: povești pentru mic dejun, gustare, prânz sau cină...
Autorii români împreună cu unul francez se rotesc într-un univers oarecum gastronomic, dar cu siguranță... criminal!
Rețetele sunt la finalul cărții... pentru cei care vor să încerce!
Un volum super de tipul două într-una: anchete polițiste și rețete gastronimice!
Ce citit neapărat!
Și un cadou excelent!
Arata mai mult
1 din 1 de rezultate