Categorii:
inchide meniul
Pentru Craciun
Carti sub 10 lei
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781
Nota de informare GDPR (Regulamentul de prelucrare a datelor personale) - Libris.ro


Documentul de mai jos iti va explica ce date folosim, in ce scopuri si pentru cata vreme, cine are acces la ele si care sunt drepturile tale in privinta datelor prelucrate.

Cine este compania care administreaza Libris.ro?

SC LIBRIS SRL (denumita in continuare "Libris.ro", "noi" sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Brasov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J08/1997/1991, cod fiscal RO1094992, email contact@libris.ro, email DPO gdpr@libris.ro.

Libris.ro este un magazin online. Pentru a putea sa ne indeplinim acest scop, intram in contact cu vizitatorii nostri care doresc, la initiativa lor, sa realizeze comenzi. Ulterior prelucram datele in vederea livrarii comenzilor inregistrate pe site. De asemenea, realizam campanii de marketing / promovare pentru atragerea de cumparatori pentru diverse produse si alte operatiuni de prelucrare de date personale pe care le explicam mai jos.

Documentul de mai jos este, deci, foarte important, pentru ca el explica de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Te rugam sa il citesti cu atentie, pentru ca ne-am straduit sa explicam aici o serie de principii si concepte utile atat in interactiunea cu site-ul nostru, cat si in interactiunea cu mediul online, in general.

Iti vom povesti mai jos, cat se poate de transparent, concepte si idei, cat si ce drepturi ai in legatura cu datele personale pe care ti le prelucram, sau ce actiuni poti intreprinde pentru a intelege si controla mai bine volumul de date personale care iti este prelucrat in mediul online.



Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, "date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu exista o lista a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor sa realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv ca o data poate deveni intr-un anumit context data cu caracter personal, iar in alt context sa fie pur si simplu o informatie fara valoare de data cu caracter personal.

Iata cateva exemple de date cu caracter personal:

Definitia datelor cu caracter personal mai contine cateva elemente importante:

  1. Datele personale vizeaza informatii privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distinctia e importanta pentru ca, spre exemplu, numarul de inregistrare de la Registrul Comertului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci cand o adresa de e-mail ori un numar de telefon vizeaza in mod clar o persoana juridica (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.
  2. Nu conteaza daca prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuala), daca aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidenta a datelor. Singurul lucru important e ca vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.


Informatiile pe care le colectam

Libris.ro colecteaza datele personale in doua modalitati importante:

  1. Informatie furnizata direct de tine, prin intermediul formularelor Libris.ro (spre exemplu, ca urmare a inregistrarii ca membru al comunitatii Libris.ro, ca urmare a solicitarii unui serviciu Libris.ro, ca urmare a comenzilor plasate pe site ori ca urmare a abonarii la newsletterele Libris.ro).
  2. Informatii pe care le obtinem atunci cand ne folosesti serviciile (spre exemplu, prelucram istoricul interactiunilor tale cu newsletterele noastre pentru a putea intelege si limita newsletterele la cele care te intereseaza, istoricul comenzilor tale etc).

Libris.ro utilizeaza formulare prin care iti poti face cont, poti comanda, poti comenta la produse ori te poti inregistra la newsletterele informative Libris.ro. Aceste formulare includ campuri precum numele, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la adresa de livrare a unor produse, detaliile de facturare, etc

Folosim aceste date pentru a-ti permite accesul in site si pentru a putea livra produsele si serviciile pe care ai ales sa le primesti (produsul comandat, newslettere etc.). Baza legala pentru aceasta prelucrare este intrarea si executarea unui contract la care esti parte (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii) sau consimtamantul tau, daca vorbim despre efectuarea de comunicari comerciale catre tine, fara sa fie vorba despre produse si servicii similare pe care le-ai achizitionat deja de la noi, unde suntem indreptatiti sa iti trimitem comunicari comerciale (dar vom continua, in permanenta, sa-ti oferim posibilitatea de a te dezabona de la acel gen de comunicari).

Poate fi necesar uneori sa solicitam, de asemenea, informatii fiscale suplimentare, in cazul in care suntem obligati prin lege sa depunem declaratii fiscale in legatura cu produsele si serviciile comandate de tine. In acel caz, ne vom referi la adresa ta (necesara pentru a fi trecuta pe factura fiscala), dar si alte date fiscale pe care legea ne obliga sa le colectam si prelucram in legatura cu tranzactia in cauza. In aceasta situatie, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligatia de a ne conforma cu prevederile din legislatie.

Nu iti folosim datele pentru a trimite comunicari de marketing decat daca optezi in mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar si in astfel de cazuri, te asiguram ca ai o optiune usor de folosit pentru a te dezabona (retragere consimtamantul) in orice moment, fie in comunicarea insasi, fie contactandu-ne prin email sau telefon.

Libris.ro ofera, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate in baza interesului nostru legitim de a raspunde solicitarii tale si / sau de a pastra o evidenta a reclamatiei tale, a solicitarii de consultanta si a altora similare. Aceste date sunt stocate timp de 5 ani.



Utilizarea site-ului Libris.ro

Libris.ro colecteaza in mod automat anumite informatii, pe care le stocheaza in rapoartele sale de trafic. Informatiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generala de unde accesezi site-ul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesezi. In plus, colecteaza si un istoric paginilor pe care le accesezi.

Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile site-ului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre. De asemenea, colectam informatii demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferintele vizitatorilor. Libris.ro foloseste, de asemenea, cookie-uri, despre care puteti citi in sectiunea de mai jos.



Cookie-uri si alte tehnologii similare

Primele site-uri lansate vreodata nu aveau memorie. Astfel, nu era posibila autentificarea vizitatorilor si nici utilizarea unui cos de cumparaturi, in cazul magazinelor online sau a altor mecanisme care ajuta utilizatorul si site-ul sa se recunoasca si la alte vizite.

Cookie-urile au fost inventate tocmai pentru a remedia aceasta problema. Ele sunt mici fisiere text, plasate pe terminalul unui vizitator, care joaca rolul de memorie a site-ului. Ori de cate ori omul in cauza acceseaza un anumit site, acesta poate scrie sau citi in cookie-ul pe care l-a plasat pe terminal tot felul de informatii pe care vizitatorul le-a transmis, deja, catre website, direct sau indirect. Ulterior, de aici s-au dezvoltat si alte tehnologii care vizeaza acelasi tip de scop. Am incercat sa descriem fiecare astfel de tehnologie mai jos.

Cookie-urile sunt fisiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile cand accesati site-uri web. Cookie-urile "directe" sunt stabilite de domeniile pe care le vizitati in acel moment (ex. Libris.ro). Cookie-urile "terte" sunt stabilite de alte domenii decat cele ale site-urilor pe care le vizitati (ex. alte domenii decat Libris.ro).

Beaconii web sunt imagini pixel transparente care sunt utilizate pentru colectarea de informatii despre utilizarea site-ului. La fel ca in cazul cookie-urilor, tehnologia care permite stocarea locala permite websiteurilor sa stocheze informatie pe un terminal (computer, telefon mobil etc). Aceasta tehnologie permite o stocare, de regula, persistenta si, spre deosebire de cookie-uri, datele stocate acolo nu sunt transferate pe internet ori de cate ori website-ul este vizitat de un anumit vizitator. Libris.ro nu foloseste astfel de tehnologii.

Codul de publicitate mobila este un identificator unic (ID) stabilit de sistemul de operare al dispozitivului dvs. mobil. Acest ID ajuta aplicatiile pe care le instalati pe dispozitiv si care pot contine reclame sa va recunoasca. Majoritatea dispozitivelor permit aplicatiilor sa acceseze in mod prestabilit ID-ul de publicitate mobil. Cu toate acestea, puteti modifica setarile dispozitivului pentru a impiedica dispozitivul sa partajeze acest cod cu diverse aplicatii. Verificati sectiunea "Ajutor" pentru sistemele de operare pentru a afla mai multe despre gestionarea ID-urilor de publicitate mobila. Pe Android, Publicitate inseamna ID-ul de publicitate Android, pe dispozitive iOS inseamna ID-ul pentru agentul de publicitate (IDFA).

Cele mai multe cookie-uri pot fi incluse intr-una dintre categoriile de mai jos:

  1. Strict Necesare: aceste cookie-uri sunt esentiale in furnizarea serviciilor solicitate de catre tine. Fara ele, website-ul nu poate functiona ori livra serviciile furnizate (autentificare, cos de cumparaturi etc).
  2. Performanta: aceste cookie-uri colecteaza informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metoda de conectare intre pagini este cea mai eficienta si daca utilizatorii intampina mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit sa oferim o experienta de inalta calitate vizitatorilor nostri, precum si sa masuram audienta paginilor Libris.ro. Informatiile colectate de aceste cookie-uri nu identifica utilizatorii. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la imbunatatirea functionarii site-ului nostru.
  3. Acest website utilizeaza Google Analytics, un program de analiza a traficului de internet furnizat de Google, Inc. ("Google"). Google Analytics utilizeaza cookie-uri pentru a ajuta Libris.ro sa analizeze modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul. Informatiile generate de cookie despre utilizarea Libris.ro (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise si stocate de Google.

    Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre tine a Libris.ro, al compilarii rapoartelor privind activitatea site-ului si in furnizarea altor servicii legate de activitatea Libris.ro. Google poate, de asemenea, sa transmita aceste informatii unor terte parti, in cazul in care acest lucru este cerut prin lege sau in cazul in care aceste terte parti sunt imputerniciti care prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date detinute de Google. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browserul dvs. Cu toate acestea, retineti ca, daca faceti acest lucru, este posibil sa nu puteti utiliza intreaga functionalitate a acestui site web.

  4. Functionale: aceste cookie-uri tin minte alegerile pe care le faci, pentru a imbunatati experienta ta.
  5. Cookie-urile de directionare si de publicitate: aceste cookie-uri colecteaza informatii despre obiceiurile tale de navigare pentru a face publicitatea relevanta pentru tine si interesele tale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita numarul vizualizari ale unei reclama, precum si pentru a ajuta la masurarea eficacitatii campaniilor publicitare.


Ce Cookie-uri se folosesc?

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile folosite de Libris.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Omniconvert, Criteo, Tawk, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Google Adwords, Hotjar, Push Engage.

Tertii care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul Libris.ro sunt: KuBu; companiile de livrare: Fan Courier, Urgent-Cargus, serviciile de email marketing: Mailagent; procesatorii de plati online (Payu).



Optiunile tale privind cookie-urile

Poti ajusta setarile de confidentialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta grav experienta ta de navigare, deoarece multe site-uri web ar putea sa nu functioneze corect. Browserul iti poate permite sa stergi toate modulele cookie la inchiderea browserului. Aceasta optiune, totusi, duce la stergerea cookie-urilor persistente, care pot stoca preferintele si setarile tale personalizate pe site-urile pe care le vizitezi in mod regulat. Cu toate acestea, este posibil sa pastrezi modulele cookie dorite, intrucat browserul dvs. Iti poate permite sa specifici site-urile care sunt intotdeauna sau niciodata autorizate sa utilizeze modulele cookie.

Mai multe detalii despre modul de stergere a cookie-urilor sau modul de gestionare a cookie-urilor in diferite browsere de internet pot fi gasite accesand linkurile de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Microsoft Edge

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Safari

Pentru a opta sa nu mai fii urmarit de Google Analytics te rugam sa vizitezi urmatorul link

IAB a construit urmatorul site web pentru a oferi informatii specifice cu privire la problemele de confidentialitate legate de publicitatea pe internet.

Informatii complete despre modul in care organizatiile utilizeaza modulele cookie sunt disponibile aici.



Catre cine transferam aceste informatii

Vom dezvalui datele tale personale numai pentru scopurile si pentru acele terte parti enumerate mai jos. Vom lua masurile adecvate pentru a te asigura ca datele personale sunt prelucrate, securizate si transferate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Divulgarea catre companiile din grupul Libris.ro

Informatiile tale personale pot fi comunicate oricarei companii care face parte din grupul nostru, in cazul in care consideram ca este in interesul nostru legitim sau in scopuri administrative interne (de exemplu, CRM) sau pentru auditarea si monitorizarea proceselor noastre interne.

Putem, de asemenea, sa transferam informatiile tale personale cu companiile din grupul nostru, care ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi sistemele de tehnologie a informatiei. Accesul la informatiile tale personale este limitat la acei angajati care trebuie sa cunoasca informatiile personale si pot include angajatii din departamentele de marketing, tehnologia informatiei si de securitate.

Divulgarea catre terti

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoastere, catre urmatoarele categorii de terti:

  1. companiile care ne furnizeaza produse si servicii (imputerniciti), cum ar fi: KuBu, Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Push Engage, Mailagent, Omniconvert, Criteo.
    1. agentiile media, cum ar fi cele care organizeaza campanii promotionale si cele care administreaza site-ul Libris.ro;
    2. servicii de market research: analiza, publicitate, strict pentru nevoile Libris.ro;
    3. furnizorii si suportul sistemelor tehnologiei informatiei, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicatii, serviciile de back-up si recuperare in caz de catastrofe si serviciile de securitate cibernetica.
  2. companiile implicate in functionarea site-ului nostru web, in cazul in care nu ne ofera un serviciu.
  3. alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire.
  4. De asemenea, vom dezvalui datele tale personale unor terte parti:

  5. pentru a raspunde oricaror reclamatii, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui tert, pentru a proteja siguranta oricarei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegala; sau
  6. pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta Libris.ro, angajatilor nostri, clientilor, furnizorilor sau altor persoane.

Durata de retentie a datelor cu caracter personal.

Datele tale personale vof fi stocate atata timp cat exista in baza noastra de date un contul tau de client. Poti oricand solicita stergerea datelor cu caracter personal stocate de catre Libris, actiune ce se finalizeaza in termen de 20 zile (maximum) atata timp cat nu intervine temeiul legitim. Asta inseamna ca daca o anumita lege prevede stocarea unor date de caracter personal pentru un anumit interval de timp atunci, in acel interval, datele tale personale mentionate in legeea respectiva nu se vor sterge.



Restrictii cu privire la utilizarea informatiilor de catre terti

Orice terte parti catre care dezvaluim informatiile tale personale in conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege si prin contract) in capacitatea lor de a utiliza informatiile dvs. Personale doar in scopurile specific identificate de noi. Vom asigura intotdeauna ca orice terte parti catre care dezvaluim informatiile tale personale sunt supuse obligatiilor de confidentialitate si de securitate in conformitate cu contractele semnate cu ei si cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea indoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci cand dezvaluirea nu este decizia noastra.

Cu exceptia situatiilor detaliate in mod expres mai sus, niciodata nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom inchiria informatiile tale personale unei terte parti fara a te notifica si, daca este cazul, fara a obtine consimtamantul tau.



Transfer de informatii in afara Uniunii Europene

Informatiile personale pot fi prelucrate de catre personalul nostru care opereaza in afara SEE, alti membri ai grupului nostru sau ai unor operatori terti de date pentru scopurile mentionate mai sus.

Daca furnizam orice informatii cu caracter personal despre tine unor astfel de entitati aflate in afara SEE, vom lua masurile adecvate pentru a ne asigura ca destinatarul iti protejeaza in mod corespunzator informatiile personale, in conformitate cu aceasta nota de informare. Aceste masuri includ:



Ce drepturi ai, ca utilizator al Libris.ro?

Regulamentul recunoaste persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat sa se asigure de respectarea lor):

  1. Dreptul la informare - art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.
  2. Dreptul de acces la date - art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.
  3. Dreptul la stergerea datelor - art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal te privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
  4. Dreptul la rectificarea datelor - art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.
  5. Dreptul la restrictionarea datelor - art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune stergerii, motivand faptul ca ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom "ingheata" datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor - art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca tu sa poti decide ca le descarci sau, dimpotriva, ca le trimiti unui alt operator.
  7. Dreptul la opozitie - art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrarii datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. Ca sa fie mai clar modul in care iti poti exercita acest drept, trebuie mentionat, spre exemplu, ca in toate newsletterele care provin de la Libris.ro (indiferent ca vorbim despre newsletttere care ofera doar informare sau newslettere care promoveaza servicii sau produse Libris.ro) vei avea intotdeauna posibilitatea sa te dezabonezi. Oferim aceasta posibilitate in absolut toate situatiile, indiferent ca legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interactiunea ta cu Libris.ro sa existe doar cata vreme ti-o doresti.
  8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Libris.ro nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizata. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, te vom anunta si vom modifica prezenta nota de informare.
  9. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Te rugam sa ai in vedere si urmatoarele:

Perioada de timp:

Vom incerca sa raspundem la solicitarea ta in termen de 30 de zile si putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale. In toate cazurile, daca aceasta perioada este extinsa, te vom informa despre termenul de prelungire si despre motivele care au condus la aceasta.

Restrictionarea accesului:

In anumite situatii, este posibil sa nu-ti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

Fara identificare:

In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dvs. personale datorita identificatorilor pe care ii furnizati in solicitarea dvs. In astfel de cazuri, in cazul in care nu va putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa va conformam solicitarii dvs. de a va executa drepturile legale descrise in aceasta sectiune, cu exceptia cazului in care furnizati informatii suplimentare care sa va permita identificarea. Va vom informa si va vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

Exercitarea drepturilor legale:

Pentru exercitarea drepturile legale, te rugam sa accesezi Contul tau din Libris.ro, In cazul in care operatiunea dorita nu poate fi efectuata direct in cont te rugam sa ne contactezi pe adresa gdpr@libris.ro.



Securitate

Libris.ro se angajeaza sa protejeze datele tale personale impotriva pierderii, utilizarii incorecte, divulgarii, modificarii, indisponibilitatii, accesului neautorizat si distrugerii si ia toate masurile de precautie rezonabile pentru a proteja confidentialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor masuri organizatorice si tehnice adecvate. Masurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregatirea personalului si blocarea fisierelor fizice in dulapurile de depozitare. Masurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

In timpul furnizarii catre tine a datelor tale personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Desi depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informatii intre tine si noi, pe internet, nu este complet sigura (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informatiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Intelegi, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul tau risc. Odata ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte si caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.



Schimbari in nota de informare

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, sa modificam practicile noastre de confidentialitate si sa actualizam si sa efectuam modificari la aceasta nota de informare in orice moment. Din acest motiv, te incurajam sa te intorci in permanenta la aceasta nota. Acest document este actual de la data care apare in partea de sus a documentului. Vom trata datele tale personale intr-o maniera compatibila cu notificarea de confidentialitate in baza carora au fost colectate, cu exceptia cazului in care avem consimtamantul tau sa le tratam diferit.



Informatii de contact

Te rugam sa ne adresezi intrebarile tale cu privire la obiectul protectiei datelor si orice solicitari in exercitarea drepturilor tale legale la urmatoarele date de contact:

Email: gdpr@libris.ro

Website: www.libris.ro

Adresa sediu: Str. Muresenilor Nr. 14, Brasov, Cod 500030

Vom investiga si incerca sa rezolvam orice cerere sau plangere cu privire la utilizarea sau dezvaluirea informatiilor tale personale.

Daca nu esti multumit de raspunsul nostru, poti face o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Poti gasi mai multe informatii aici:

Dataprotection.ro


sus
Feedback Wishlist