Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎅TRANSPORT GRATUIT🛵

Doar prin curier rapid Cargus

Comandă acum!

Hotelul economie si management

De (autor): Nicolae Lupu

0
(0 review-uri)
Hotelul economie si management - Nicolae lupu

Hotelul economie si management

De (autor): Nicolae Lupu

0
(0 review-uri)
Lucrarea Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a este o abordare monografica a sectorului activitatilor hoteliere, inclusiv de restaurant.Temele sunt abordate in ordine cvasicronologica, incepand cu studiul de piata si studiul de fezabilitate premergatoare construirii unui hotel - integrand o serie de premise ale acestuia din urma, precum sistemul uniform de contabilitate hoteliera. Urmeaza componentele mediului extern al intreprinderii hoteliere, incepand cu clientela. Un intreg modul este dedicat formelor de exploatare a hotelurilor, in primul rand a lanturilor hoteliere, aflate in evident progres si in Romania. Organizarea si exploatarea departamentelor cazare si alimentatie, incluzand elemente de tehnologie a activitatilor desfasurate, pot fi considerate nucleul intregii lucrari; de asemenea, sunt analizate caracteristicile altor prestatii hoteliere, ce da exemplu organizarea de conferinte si banchete, cazinoul, centrul de sanatate etc. In societatea moderna dezvoltarea productiei este conditionata de comercializare. De aceea, activitatii de marketing-vanzari si problemelor conexe le sunt consacrate modulul urmator. Conducerea prin bugete, evaluarea hotelurilor etc. apropie ultimul modul de problematica studiului de fezabilitate si, mai ales, de premisele acestuia.
Citește mai mult

73.90Lei

73.90Lei

Primești 73 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Descrierea produsului

Lucrarea Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a este o abordare monografica a sectorului activitatilor hoteliere, inclusiv de restaurant.Temele sunt abordate in ordine cvasicronologica, incepand cu studiul de piata si studiul de fezabilitate premergatoare construirii unui hotel - integrand o serie de premise ale acestuia din urma, precum sistemul uniform de contabilitate hoteliera. Urmeaza componentele mediului extern al intreprinderii hoteliere, incepand cu clientela. Un intreg modul este dedicat formelor de exploatare a hotelurilor, in primul rand a lanturilor hoteliere, aflate in evident progres si in Romania. Organizarea si exploatarea departamentelor cazare si alimentatie, incluzand elemente de tehnologie a activitatilor desfasurate, pot fi considerate nucleul intregii lucrari; de asemenea, sunt analizate caracteristicile altor prestatii hoteliere, ce da exemplu organizarea de conferinte si banchete, cazinoul, centrul de sanatate etc. In societatea moderna dezvoltarea productiei este conditionata de comercializare. De aceea, activitatii de marketing-vanzari si problemelor conexe le sunt consacrate modulul urmator. Conducerea prin bugete, evaluarea hotelurilor etc. apropie ultimul modul de problematica studiului de fezabilitate si, mai ales, de premisele acestuia.
Citește mai mult

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo