Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
-
Noutati 2021
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

In bucataria lui Joseph - Joseph Hadad

5

83.3  Lei 98  Lei

sau 8330 de puncte. Detalii.

In stoc

Cod: RAO978-606-609-993-6

An aparitie: 2015

Autor: Joseph Hadad

Categoria: Bucatarie

Editie: Cartonata

Editura: RAO

Format: 330x240

Nr. pagini: 143



Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Transport Gratuit peste 90 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

    Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux. E una dintre cartile de vizita ale lui Chef Joseph Hadad, pe langa restaurantul care-i poarta numele, prestatia de jurat in emisiunea Top Chef sau zecile de retete create de-a lungul anilor. E o parte din viata lui. Cititorii care vor avea curiozitatea sa ia in maini volumul in bucataria lui Joseph vor descoperi savoarea si rafinamentul din fiecare dintre ingredientele pe care Chef Hadad le combina intr-un mod magic. 

     Fragment din cartea de retete:
 
    „CREVETI PE PAT DE NAUT IN STIL MEDITERANEAN 
 
  INGREDIENTE NAUT
    400 g naut
    5 linguri de ulei de masline
    piper negru macinat
    1 salota
    1 catel de usturoi
    sofran
    nucsoara
    cumin
    1/2 lamaie 
 
  INGREDIENTE CREVETI
    12 creveti decorticati
    3 linguri ulei de masline
    sare
    piper alb macinat 
 
  INGREDIENTE DECOR
    salata frisee
    4 fire de coriandru
    usturoi confiat (pagina 58)
    12 frunze de busuioc prajit (pagina 73)
    rosii confiate (pagina 58)
    60 g branza de capra Saint Maure 
 
  PASTA DE NAUT. Nautul se spala bine si se lasa peste noapte la temperatura camerei. Apoi se pune la fiert cu 2 l de apa si putina sare, pana devine moale. 150 g de naut se pun in blender, cu sare, piper, 1/2 catel de usturoi si 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca pana se obtine un piure. 
  NAUTUL CALIT. Intr-o tigaie mica se incinge uleiul de masline si se caleste salota taiata marunt. Se decojeste nautul ramas si se soteaza impreuna cu ceapa, cealalta jumatate de usturoi tocat marunt, sare, piper, nucsoara, un praf de sofran si cumin. Se adauga si 3 fire de patrunjel tocat marunt. 
  CREVETII. Se curata de coaja si se pastreaza capetele. Se spala bine si se tamponeaza cu hartie. Se asezoneaza cu sare si piper alb. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline. Se soteaza crevetii pe fiecare parte cate un minut. Se scot si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 3 minute. 
 
    Mod de prezentare
    Se pune o forma rotunda intr-o farfurie adanca. Se umple forma cu pasta de naut ca un pat subtire. Peste pasta se pune nautul calit. Se scoate forma si se asaza 3 creveti peste naut. Se asezoneaza salata frisee cu putin coriandru, piper alb si zeama de lamaie si se asaza peste preparat. Se decoreaza cu branza de capra, usturoi confiat, rosii confiate si frunze de busuioc prajite."

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 90 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

Altii au comandat si...

commentarii
Rating general al produsului
5 (3 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului

Review-uri
Achizitie verificata

Review acordat in urma achizitiei facute de pe Libris.ro

Superbă ediție ! Cred că o altă carte de succes ar putea fi meniuri românești în Bucureștiul interbelic.
Lumea e obosită și scârbită de politică și pandemie, deci cărți cu astfel de subiecte vor avea o vânzare mediocră. La fel și romanele de duzină gen Sandra Brown. În schimb, cred că generațiile tinere cultivate
ar fi tot mai interesate de futurologie, impactul digitalizării și roboticii in a doua jumătate a sec.XXI asupra societății umane și dispariției multor profesii tradiționale din sec.XX. Alte domenii de interes ar putea fi prognoze asupra geopoliticii mondiale, istoria marilor descoperiri științifice (de tot felul), inclusiv medicina cosmică și hrana cosmonauților,
dar și cărți despre astrologie, numerologie și despre tendințe ale educației digitale în rândurile părinților, discuții de religie comparată și digitalizare în școlile europene, legătura între Dumnezeu și sufletul omenesc (concepte).

Imi place foarte mult de acest bucatar si mereu mi-a placut sa il urmaresc gatind. Am fost si la restaurantul lui. Pacat ca aceasta carte are unpret mult prea mare pentru economia noastra...

gheorghesimion 10/12/2020
Dragostea adevărată este bazată pe respect. – Theresa Villiers
Ce s-a pierdut acum? Dragostea şi respectul. – Nicolae Herlea
Conştiinţa naţională înseamnă mai întâi recunoştinţă şi respect înaintaşilor, apoi răspunderea şi grija urmaşilor. – I. Haţieganu

sus
Feedback Wishlist
// // //