MANANCA MAI MULT FA MAI PUTINA MISCARE SLABESTE
Joe Wicks iti arata cum poti sa scapi de grasimea corporala mancand mai mult si facand mai putina miscare.
Cartea isi propune sa te salveze odata pentru totdeauna de dietele hipocalorice deprimante. Te va invata cum sa-i dai corpului tau alimentele potrivite la momentul oportun astfel incat sa arzi grasimile, sa-ti tonifiezi musculatura si sa nu ti se faca foame niciodata.
Cartea contine 100 de retete pentru mancaruri hranitoare, rapid de preparat, si te indruma cum sa efectuezi antrenamentul cu intervale de mare intensitate (HIIT) marca „Joe Wicks”, invatandu-te sa combini hrana cu exercitiile fizice pentru a declansa arderea intensa a grasimilor.
Fragment din volum:
„PUI CU CARTOFI NOI
1 portie
INGREDIENTE
200 g cartofi noi
1/2 lingura ulei de cocos
1 bucata de 200 g piept de pui fara piele, taiat in fasii de 1 cm
4 fire de ceapa verde, taiate
75 g mazare cu teci comestibile
1 ou lingurita boia
2 maini frunze de baby spanac
Cativa fulgi de ardei iute, daca iti place iute
Sa stai sa astepti sa fiarba cartofii? Nu, multumesc. Pune-i in schimb la microunde si sunt gata de doua ori mai repede. Este un preparat reconfortant — o adevarata rasplata dupa antrenament. Si in niciun caz n-o sa-ti mai fie foame.
METODA
Se inteapa cartofii noi cu o furculita si se lasa la microunde la 900 W timp de 8 minute.
Intre timp, intr-o tigaie mare se incinge uleiul la foc iute sau moderat. Se adauga puiul si se caleste 2 minute, amestecand din cand in cand, pana se rumeneste. Se adauga ceapa verde si pastaile de mazare si se calesc 1 minut, apoi se iau de pe foc. Acum ar trebui sa mai ramana cam 4 minute pana cand sunt gata cartofii, asa ca ai timp sa faci o serie rapida de flotari — da-i bataie!
Intr-o cratita se da apa in clocot. Se sparge oul in apa clocotita, lasand focul mic pana cand apa doar bolboroseste. Se fierbe oul circa 4 minute, lasand galbenusul moale, apoi se scoate cu grija cu o spumiera si se scurge pe hartie.
Cand cartofii sunt gata, se taie cu grija in jumatati (folosind probabil un cutit si o furculita, caci sunt foarte fierbinti), iar cei mai mari in patru. Se pune din nou tigaia pe foc, se pun cartofii si se calesc, fara sa se amestece, cam 3-4 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca.”