headerdesktop englezawk14noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile englezawk14noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🍂English Books -𝟐𝟎% -𝟑𝟎% ☁︎‎‎꙳❅

& 🚚Transport GRATUIT peste 50 lei!

Răsfoiește și comandă»

Indicele glicemic

De (autor): Michel Montignac

0
(0 review-uri)
Indicele glicemic - Michel Montignac

Indicele glicemic

De (autor): Michel Montignac

0
(0 review-uri)

Conceptul de indice glicemic, folosit in mod revolutionar de Michel Montignac inca din 1986,  redefineste principiile dietei alimentare. Indicele glicemic, care poate avea valori de la 0 la 100, masoara capacitatea unei glucide pure de a ridica nivelul glicemiei (adica al zaharului din sange) in raport cu o scara de valori avand ca punct de referinta glucoza. Montignac demonstreaza ca alimentele cu IG scazut (legume, fructe proaspete) isi elibereaza treptat energia in organism si duc la o senzatie prelungita de satietate. In schimb, cele cu IG mare (painea alba, cartofii prajiti) produc energie pe durata scurta, organismul simtind repede nevoia unei noi gustari.

Dupa o prima parte de teorie a nutritiei, axata pe conceptul de IG, cartea va ofera liste cu alimente in functie de indicele lor glicemic. Controlul glicemiei nu inseamna doar scaderea in greutate, ci si diminuarea riscului de aparitie a unor boli precum diabetul sau afectiunile cardiovasculare.  

Citește mai mult

9.90Lei

9.90Lei

Primești 9 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Descrierea produsului

Conceptul de indice glicemic, folosit in mod revolutionar de Michel Montignac inca din 1986,  redefineste principiile dietei alimentare. Indicele glicemic, care poate avea valori de la 0 la 100, masoara capacitatea unei glucide pure de a ridica nivelul glicemiei (adica al zaharului din sange) in raport cu o scara de valori avand ca punct de referinta glucoza. Montignac demonstreaza ca alimentele cu IG scazut (legume, fructe proaspete) isi elibereaza treptat energia in organism si duc la o senzatie prelungita de satietate. In schimb, cele cu IG mare (painea alba, cartofii prajiti) produc energie pe durata scurta, organismul simtind repede nevoia unei noi gustari.

Dupa o prima parte de teorie a nutritiei, axata pe conceptul de IG, cartea va ofera liste cu alimente in functie de indicele lor glicemic. Controlul glicemiei nu inseamna doar scaderea in greutate, ci si diminuarea riscului de aparitie a unor boli precum diabetul sau afectiunile cardiovasculare.  

Citește mai mult

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo