headerdesktop transportgr1aug25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile transportgr1aug25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend fara taxa de livrare 🔥

Transport gratuit

1-3 august

la toate comenzile din tara »

Indicele glicemic

De (autor): Michel Montignac

0
(0 review-uri)
Indicele glicemic - Michel Montignac

Indicele glicemic

De (autor): Michel Montignac

0
(0 review-uri)

Conceptul de indice glicemic, folosit in mod revolutionar de Michel Montignac inca din 1986,  redefineste principiile dietei alimentare. Indicele glicemic, care poate avea valori de la 0 la 100, masoara capacitatea unei glucide pure de a ridica nivelul glicemiei (adica al zaharului din sange) in raport cu o scara de valori avand ca punct de referinta glucoza. Montignac demonstreaza ca alimentele cu IG scazut (legume, fructe proaspete) isi elibereaza treptat energia in organism si duc la o senzatie prelungita de satietate. In schimb, cele cu IG mare (painea alba, cartofii prajiti) produc energie pe durata scurta, organismul simtind repede nevoia unei noi gustari.

Dupa o prima parte de teorie a nutritiei, axata pe conceptul de IG, cartea va ofera liste cu alimente in functie de indicele lor glicemic. Controlul glicemiei nu inseamna doar scaderea in greutate, ci si diminuarea riscului de aparitie a unor boli precum diabetul sau afectiunile cardiovasculare.  

Citeste mai mult

transport gratuit

9.90Lei

9.90Lei

Primesti 9 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Conceptul de indice glicemic, folosit in mod revolutionar de Michel Montignac inca din 1986,  redefineste principiile dietei alimentare. Indicele glicemic, care poate avea valori de la 0 la 100, masoara capacitatea unei glucide pure de a ridica nivelul glicemiei (adica al zaharului din sange) in raport cu o scara de valori avand ca punct de referinta glucoza. Montignac demonstreaza ca alimentele cu IG scazut (legume, fructe proaspete) isi elibereaza treptat energia in organism si duc la o senzatie prelungita de satietate. In schimb, cele cu IG mare (painea alba, cartofii prajiti) produc energie pe durata scurta, organismul simtind repede nevoia unei noi gustari.

Dupa o prima parte de teorie a nutritiei, axata pe conceptul de IG, cartea va ofera liste cu alimente in functie de indicele lor glicemic. Controlul glicemiei nu inseamna doar scaderea in greutate, ci si diminuarea riscului de aparitie a unor boli precum diabetul sau afectiunile cardiovasculare.  

Citeste mai mult

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one