headerdesktop laponiatimer12noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile laponiatimer12noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎁Vacanță CADOU în Laponia

Acasă la Moș Crăciun

Comandă și câștigă

Valabilitate: 11-12 noiembrie»»»

Introduction to Protein Science

De (autor): Arthur M. Lesk

  • Introduction to Protein Science
  • Introduction to Protein Science
  • Introduction to Protein Science
  • Introduction to Protein Science

Introduction to Protein Science

De (autor): Arthur M. Lesk

Over the last century, the centrality of proteins to life on earth has become increasingly clear - from forming enzymes acting as catalysts for specific reactions, to crucial molecules such as antibodies in the immune system, and as signalling molecules between cells. In fact, the more they are studied, the more proteins continue to reveal new and exciting functions. Indeed, by studying amino acid sequences and protein structures it is even possible to unravel some
of the mysteries of evolution itself.

Introduction to Protein Science, 3rd edition provides a rich and broad introduction to this fascinating field by covering not only the structure and function of proteins, but also the methods and experimental techniques used to study them. The practical applications of our knowledge to diverse fields such as biotechnology and medicine are emphasized throughout, to help students appreciate the relevance of the subject to the real world. Active learning is encouraged by the provision of
frequent exercises and problems, with further 'weblems' - web-based problems - on the Online Resource Centre.

Online Resource Centre
The Online Resource Centre to accompany Introduction to Protein Science features:

For students:
*Answers to end-of-chapter exercises, and hints to end-of-chapter problems, so students can check their understanding.
*Rotating structures from the book to help students visualize proteins in 3D.
*Web-based problems for students to complete online.

For registered adopters:
*Figures from the book in electronic format, ready to download
Citește mai mult

24-48h

-10%

transport gratuit

PRP: 585.50 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

526.95Lei

526.95Lei

585.50 Lei

Primești 526 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

În stoc

Livrare

Comandă până la 14:00:

Estimare livrare joi, 13 noiembrie - vineri, 14 noiembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

Over the last century, the centrality of proteins to life on earth has become increasingly clear - from forming enzymes acting as catalysts for specific reactions, to crucial molecules such as antibodies in the immune system, and as signalling molecules between cells. In fact, the more they are studied, the more proteins continue to reveal new and exciting functions. Indeed, by studying amino acid sequences and protein structures it is even possible to unravel some
of the mysteries of evolution itself.

Introduction to Protein Science, 3rd edition provides a rich and broad introduction to this fascinating field by covering not only the structure and function of proteins, but also the methods and experimental techniques used to study them. The practical applications of our knowledge to diverse fields such as biotechnology and medicine are emphasized throughout, to help students appreciate the relevance of the subject to the real world. Active learning is encouraged by the provision of
frequent exercises and problems, with further 'weblems' - web-based problems - on the Online Resource Centre.

Online Resource Centre
The Online Resource Centre to accompany Introduction to Protein Science features:

For students:
*Answers to end-of-chapter exercises, and hints to end-of-chapter problems, so students can check their understanding.
*Rotating structures from the book to help students visualize proteins in 3D.
*Web-based problems for students to complete online.

For registered adopters:
*Figures from the book in electronic format, ready to download
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X