headerdesktop transpgratuittimer04dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile transpgratuittimer04dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Livrare: 0 lei

3-4 decembrie

❤️ transport gratuit ❤️

la orice comanda in Romania 🚚

Jerry Thomas' The Bar-Tender's Guide; or, How to Mix All Kinds of Plain and Fancy Drinks: A Reprint of the 1887 Edition

De (autor): Jerry Thomas

Jerry Thomas' The Bar-Tender's Guide; or, How to Mix All Kinds of Plain and Fancy Drinks: A Reprint of the 1887 Edition - Jerry Thomas

Jerry Thomas' The Bar-Tender's Guide; or, How to Mix All Kinds of Plain and Fancy Drinks: A Reprint of the 1887 Edition

De (autor): Jerry Thomas

The Bar-Tender's Guide features a captivating array of mixology instructions for classic and avant-garde drinks.

First published in 1862, this 1887 edition of the timeless masterpiece explores the art of mixing libations with style and precision. Widely regarded as the first cocktail recipe book in the United States, The Bar-Tender's Guide; or, How to Mix All Kinds of Plain and Fancy Drinks is an essential recipe book for bartenders and the perfect guide for mixologist beginners.

Vintage Cookery Books presents this new edition featuring an introduction to mixed drinks by William Schimdt and advisory excerpts from Joseph L. Haywood's Mixology (1898).

Citește mai mult

-20%

transport gratuit

PRP: 165.25 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

132.20Lei

132.20Lei

165.25 Lei

Primești 132 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

The Bar-Tender's Guide features a captivating array of mixology instructions for classic and avant-garde drinks.

First published in 1862, this 1887 edition of the timeless masterpiece explores the art of mixing libations with style and precision. Widely regarded as the first cocktail recipe book in the United States, The Bar-Tender's Guide; or, How to Mix All Kinds of Plain and Fancy Drinks is an essential recipe book for bartenders and the perfect guide for mixologist beginners.

Vintage Cookery Books presents this new edition featuring an introduction to mixed drinks by William Schimdt and advisory excerpts from Joseph L. Haywood's Mixology (1898).

Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X