Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

Leacuri si retete manastiresti. Nr. 46 octombrie 2022-decembrie 2022

De (autor): Autor Anonim

0
(0 review-uri)
Leacuri si retete manastiresti. Nr. 46 octombrie 2022-decembrie 2022
Rasfoieste

Leacuri si retete manastiresti. Nr. 46 octombrie 2022-decembrie 2022

De (autor): Autor Anonim

0
(0 review-uri)
A venit toamna si provocarile alimentare ni se alatura, la fiecare masa. E vremea belsugului, a recoltelor bogate, a culegerii roadelor muncii de peste vara. Asadar, bucurie pe toata linia! Insa v-ati intrebat daca si organismul nostru se bucura tot atat de mult? Supus unei presiuni culinare, calorice si proteice, trupul nostru si mai ales unele organe sensibile la modul de alimentatie dau semnale clare ca trebuie sa avem grija la cat, ce si cum consumam.
Nutritionistii au ajuns la un consens privind beneficiile unor alimente, ale unor tipuri de carne, legume si fructe. Bunaoara, cea mai "slaba" carne este cea de curcan, cu cel mai scazut continut in grasime, dar cu continut mare de vitamina B, zinc, fier si cupru. Asadar, un buchet de avantaje legate de starea de sanatate, la care se adauga gustul excelent al acestei carni, dar si nenumarate feluri in care se poate prepara.
Apoi ne uitam spre ardei, care se numara printre legumele cu cel mai scazut nivel caloric; in schimb, sunt doldora de vitamina A si C, precum si de antioxidanti - cei care incetinesc imbatranirea. As mai enumera aici sfecla rosie si dovleacul: prima scade drastic nivelul colesterolului in sange, iar al doilea reduce riscul de cancer si hipertensiune arteriala. Asadar, bucataria naturii originare, nepervertite de procesele industriale si de tehnicile de "imbunatatire", este marele castigator al unei alimentatii sanatoase si savuroase.
 
Dar sa nu uitam si posturile la care indeamna Biserica, la acele "armistitii" gastronomice, la acele pauze binemeritate luate de organismul asupra caruia oricum exercitam o mare presiune zilnica, pe toate palierele.
Cu acest instrumentar format din bagajul de cunostinte corecte si tinerea posturilor, putem spune ca ducem o viata sanatoasa, dar si bineplacuta lui Dumnezeu! - Razvan Bucuroiu 
Citeste mai mult

12.00Lei

12.00Lei

Primesti 12 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

A venit toamna si provocarile alimentare ni se alatura, la fiecare masa. E vremea belsugului, a recoltelor bogate, a culegerii roadelor muncii de peste vara. Asadar, bucurie pe toata linia! Insa v-ati intrebat daca si organismul nostru se bucura tot atat de mult? Supus unei presiuni culinare, calorice si proteice, trupul nostru si mai ales unele organe sensibile la modul de alimentatie dau semnale clare ca trebuie sa avem grija la cat, ce si cum consumam.
Nutritionistii au ajuns la un consens privind beneficiile unor alimente, ale unor tipuri de carne, legume si fructe. Bunaoara, cea mai "slaba" carne este cea de curcan, cu cel mai scazut continut in grasime, dar cu continut mare de vitamina B, zinc, fier si cupru. Asadar, un buchet de avantaje legate de starea de sanatate, la care se adauga gustul excelent al acestei carni, dar si nenumarate feluri in care se poate prepara.
Apoi ne uitam spre ardei, care se numara printre legumele cu cel mai scazut nivel caloric; in schimb, sunt doldora de vitamina A si C, precum si de antioxidanti - cei care incetinesc imbatranirea. As mai enumera aici sfecla rosie si dovleacul: prima scade drastic nivelul colesterolului in sange, iar al doilea reduce riscul de cancer si hipertensiune arteriala. Asadar, bucataria naturii originare, nepervertite de procesele industriale si de tehnicile de "imbunatatire", este marele castigator al unei alimentatii sanatoase si savuroase.
 
Dar sa nu uitam si posturile la care indeamna Biserica, la acele "armistitii" gastronomice, la acele pauze binemeritate luate de organismul asupra caruia oricum exercitam o mare presiune zilnica, pe toate palierele.
Cu acest instrumentar format din bagajul de cunostinte corecte si tinerea posturilor, putem spune ca ducem o viata sanatoasa, dar si bineplacuta lui Dumnezeu! - Razvan Bucuroiu 
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one