headerdesktop craciuntarg12dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile craciuntarg12dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎄Târgul cadourilor de Crăciun✨

Reduceri de până la -74%!

Răsfoiește & Dăruiește povești>

Making Pizza Dough Like A Pro: How To Properly Prepare The Dough For A Professional Result: How Do You Make Dough With Flour And Water

De (autor): Eneida Starkman

Making Pizza Dough Like A Pro: How To Properly Prepare The Dough For A Professional Result: How Do You Make Dough With Flour And Water - Eneida Starkman

Making Pizza Dough Like A Pro: How To Properly Prepare The Dough For A Professional Result: How Do You Make Dough With Flour And Water

De (autor): Eneida Starkman

Preparing dough like a pro with tips and tricks from the master pizzaillo! And enjoy light & airy, flavorful pizza crust any time!

This book includes:
-How to correctly prepare the dough for a professional result.
-Technical Aspects: ingredients and recipes, best practices for a high quality dough mix, how to persoinalize the dough, the resting and weighting phase.
-Plus a complete section dedicated to the pizza chefs' secrets in "Problems", "What if," and "Tips from the Pizza Chef".

Citește mai mult

-20%

PRP: 69.67 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

55.74Lei

55.74Lei

69.67 Lei

Primești 55 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Preparing dough like a pro with tips and tricks from the master pizzaillo! And enjoy light & airy, flavorful pizza crust any time!

This book includes:
-How to correctly prepare the dough for a professional result.
-Technical Aspects: ingredients and recipes, best practices for a high quality dough mix, how to persoinalize the dough, the resting and weighting phase.
-Plus a complete section dedicated to the pizza chefs' secrets in "Problems", "What if," and "Tips from the Pizza Chef".

Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo