headerdesktop tr50grpasti30apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile tr50grpasti30apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Transport GRATUIT peste 50 lei!

Carti / Jocuri/ English BOOKS/ Accesorii

Poposeste printre rafturile noastre

Comanda acum!

Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete

De (autor): Herbert Paukert

0
(0 review-uri)
Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete - Herbert Paukert
Rasfoieste

Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete

De (autor): Herbert Paukert

0
(0 review-uri)
Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete traditionale si reinterpretate

Aceasta carte este un omagiu adus mamaligli si terciului. In ea, puteti gasi o varietate larga de retete traditionale, precum si variatii moderne, reinterpretate.
 
Terciul este un preparat adesea intalnit in zonele rurale ale Austriei (mai exact, in Stiria), Bavaria, Italia, Slovenia si alte tari europene. In zilele noastre, terciul (si mai ales, mamaliga) se pot gasi in meniurile restaurantelor selecte. Faina si grisul de hrisca, secara sau grau precum si, desigur, malaiul, sunt hranitoare, usor de preparat si uluitor de versatile.
 
Cele 130 de retete experimentate manual va arata versatilitatea malaiului si rudelor acestuia:
- terci de hrisca sau secara
- mamaliga ucraineana
- terci de fasole sau malai
- paine de malai
- supa de galuste din malai
- sufleu de terci cu sos de fructe
- sufleu de malai cu branza de oaie
- „schmarren" de mamaliga si mere
- „ducati" de mamaliga umpluti
- strudel de zmeura cu terci
- pastrav fantanel pe linte, cu mamaliga
- sufleu de mamaliga cu pere caramelizate
- tocana de tofu si ciuperci cu mamaliga
- gulas de coada de bou cu mamaliga cremoasa
- „schmarren" de porumb cu fasole
- pizza de mamaliga italieneasca 
 
Citeste mai mult

35.00Lei

35.00Lei

Primesti 35 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete traditionale si reinterpretate

Aceasta carte este un omagiu adus mamaligli si terciului. In ea, puteti gasi o varietate larga de retete traditionale, precum si variatii moderne, reinterpretate.
 
Terciul este un preparat adesea intalnit in zonele rurale ale Austriei (mai exact, in Stiria), Bavaria, Italia, Slovenia si alte tari europene. In zilele noastre, terciul (si mai ales, mamaliga) se pot gasi in meniurile restaurantelor selecte. Faina si grisul de hrisca, secara sau grau precum si, desigur, malaiul, sunt hranitoare, usor de preparat si uluitor de versatile.
 
Cele 130 de retete experimentate manual va arata versatilitatea malaiului si rudelor acestuia:
- terci de hrisca sau secara
- mamaliga ucraineana
- terci de fasole sau malai
- paine de malai
- supa de galuste din malai
- sufleu de terci cu sos de fructe
- sufleu de malai cu branza de oaie
- „schmarren" de mamaliga si mere
- „ducati" de mamaliga umpluti
- strudel de zmeura cu terci
- pastrav fantanel pe linte, cu mamaliga
- sufleu de mamaliga cu pere caramelizate
- tocana de tofu si ciuperci cu mamaliga
- gulas de coada de bou cu mamaliga cremoasa
- „schmarren" de porumb cu fasole
- pizza de mamaliga italieneasca 
 
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one