Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete

De (autor): Herbert Paukert

0
(0 review-uri)
Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete - Herbert Paukert
Rasfoieste

Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete

De (autor): Herbert Paukert

0
(0 review-uri)
Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete traditionale si reinterpretate

Aceasta carte este un omagiu adus mamaligli si terciului. In ea, puteti gasi o varietate larga de retete traditionale, precum si variatii moderne, reinterpretate.
 
Terciul este un preparat adesea intalnit in zonele rurale ale Austriei (mai exact, in Stiria), Bavaria, Italia, Slovenia si alte tari europene. In zilele noastre, terciul (si mai ales, mamaliga) se pot gasi in meniurile restaurantelor selecte. Faina si grisul de hrisca, secara sau grau precum si, desigur, malaiul, sunt hranitoare, usor de preparat si uluitor de versatile.
 
Cele 130 de retete experimentate manual va arata versatilitatea malaiului si rudelor acestuia:
- terci de hrisca sau secara
- mamaliga ucraineana
- terci de fasole sau malai
- paine de malai
- supa de galuste din malai
- sufleu de terci cu sos de fructe
- sufleu de malai cu branza de oaie
- „schmarren" de mamaliga si mere
- „ducati" de mamaliga umpluti
- strudel de zmeura cu terci
- pastrav fantanel pe linte, cu mamaliga
- sufleu de mamaliga cu pere caramelizate
- tocana de tofu si ciuperci cu mamaliga
- gulas de coada de bou cu mamaliga cremoasa
- „schmarren" de porumb cu fasole
- pizza de mamaliga italieneasca 
 
Citește mai mult

37.00Lei

37.00Lei

Primești 37 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Descrierea produsului

Mamaliga si terciul de cereale in 130 retete traditionale si reinterpretate

Aceasta carte este un omagiu adus mamaligli si terciului. In ea, puteti gasi o varietate larga de retete traditionale, precum si variatii moderne, reinterpretate.
 
Terciul este un preparat adesea intalnit in zonele rurale ale Austriei (mai exact, in Stiria), Bavaria, Italia, Slovenia si alte tari europene. In zilele noastre, terciul (si mai ales, mamaliga) se pot gasi in meniurile restaurantelor selecte. Faina si grisul de hrisca, secara sau grau precum si, desigur, malaiul, sunt hranitoare, usor de preparat si uluitor de versatile.
 
Cele 130 de retete experimentate manual va arata versatilitatea malaiului si rudelor acestuia:
- terci de hrisca sau secara
- mamaliga ucraineana
- terci de fasole sau malai
- paine de malai
- supa de galuste din malai
- sufleu de terci cu sos de fructe
- sufleu de malai cu branza de oaie
- „schmarren" de mamaliga si mere
- „ducati" de mamaliga umpluti
- strudel de zmeura cu terci
- pastrav fantanel pe linte, cu mamaliga
- sufleu de mamaliga cu pere caramelizate
- tocana de tofu si ciuperci cu mamaliga
- gulas de coada de bou cu mamaliga cremoasa
- „schmarren" de porumb cu fasole
- pizza de mamaliga italieneasca 
 
Citește mai mult

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo