Categorii:
inchide meniul
TOP 2019
Brand Minds
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781
Din cauza situatiei de risc epidemiologic la nivel mondial, furnizorul nostru de carte in limba engleza si-a inchis, temporar, activitatea. Regretam neplacerile create de aceasta situatie.
Le multumim pentru ca au actionat mereu responsabil. Dumneavoastra va multumim pentru intelegere.
Revenim cu livrarile de carte in engleza imediat ce va fi posibil.

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 - Julia Child

4.44

68.46  Lei 80.54  Lei

sau 6846 de puncte. Detalii.

Indisponibil

Cod: BRT9780241956465

An aparitie: 2011

Autor: Julia Child

Categoria: Food & Drink

Editie: necartonata

Editura: PENGUIN GROUP

Format: 196 x 131 x 35 mm

Limba: English

Nr. pagini: 784

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Transport Gratuit peste 75 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' A. A. Gill, The Times

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 75 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.


sus
Feedback Wishlist