headerdesktop cupontimer26noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile cupontimer26noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CUPON activ: LIB20RANDURI

Aplica-l in comanda »

Mastering the Craft of Making Sausage

De (autor): Warren R. Anderson

Mastering the Craft of Making Sausage - Warren R. Anderson

Mastering the Craft of Making Sausage

De (autor): Warren R. Anderson


With complete step-by-step instructions and detailed recipes for 100 different kinds of sausage, MASTERING THE CRAFT OF MAKING SAUSAGE is the perfect how-to guide for beginning and veteran home sausage-makers alike. The book shows the reader how to make sausages of all kinds: beef and pork sausages, cased and uncased, sausages from poultry and game, emulsified sausage, cured sausages, fermented-style sausages and more . Complete instructions are provided for grinding meats, stuffing, curing, and storing sausage. Other chapters cover equipment and supplies, food safety, and techniques for cooking and smoking sausage--all fully illustrated. Sausages include bratwurst, Vienna sausage, loukanika, kielbasa, chorizo, salami, and many others--100 different sausage recipes in all.
Citește mai mult

-10%

PRP: 131.94 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

118.75Lei

118.75Lei

131.94 Lei

Primești 118 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului


With complete step-by-step instructions and detailed recipes for 100 different kinds of sausage, MASTERING THE CRAFT OF MAKING SAUSAGE is the perfect how-to guide for beginning and veteran home sausage-makers alike. The book shows the reader how to make sausages of all kinds: beef and pork sausages, cased and uncased, sausages from poultry and game, emulsified sausage, cured sausages, fermented-style sausages and more . Complete instructions are provided for grinding meats, stuffing, curing, and storing sausage. Other chapters cover equipment and supplies, food safety, and techniques for cooking and smoking sausage--all fully illustrated. Sausages include bratwurst, Vienna sausage, loukanika, kielbasa, chorizo, salami, and many others--100 different sausage recipes in all.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X