headerdesktop autlunii01feb23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile autlunii01feb23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Niculina Gheorghita
Niculina Gheorghita
      Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Skovel Shinn, editura Noel Iași, este o carte care ne explică destul de clar puterea nivelului subconștientului uman. Este o carte care ne indică “remedii-rețete” țintă, la îndemâna tuturor pentru reușita în orice domeniu s-ar dori: profesional, familial, personal, sănătate, bogăție, ascensiune, dezvoltare.
      Viața ca o țeapă, de Allen Cohen, editura Nemira, este o carte în care descoperim cum să ne iubim pe noi și să conștientizăm că suntem cea mai importantă persoană în realitatea noastră.
      De vorbă cu mine însumi, Prentince Mulford, editura  Libris Editorial, este o carte de primă importanță în a intra în contact cu tine, cu gândurile tale interioare și te poți cunoaște, înțelege și transforma în cea mai bună variantă a ta.
      Primește iubirea pe care o dorești, de Harville Handrix, editura Herald – această carte îți deschide mintea pentru a înțelege cum funcționăm în cuplu și cum să ducem o viață în iubire deplină.
     Dăruiește iubirea care vindecă, de Harville Handrix și Helen LaKelly Hunt, editura Herald, o minunăție de carte cu informații foarte prețioase legate de cum să ne vindecăm copilul interior astfel încât să oferim copiilor noștri dragostea , afectivitatea și iubirea deplină.
     Regăsirea puterii interioare, de Niculina Gheorghiță, editura Studis – o carte care te face să contempli la viața și manifestările personale astfel încât să-ți regăsești puterea interioară și să fii conectat la ea oricând și în orice moment al vieții tale.
     Tu ești placebo, de Joe Dispensa, Editura Act și Politron, o carte în care poți înțelege și accepta că mintea umană este cea cu care ne îmbolnăvim dar și cea cu care putem rămâne sănătoși sau ne putem autovindeca. Resursa importantă a omului pentru transformare este mintea sa.
     Vâltoarea minții, de Daniel Siegel, editura Herald,  o carte de o importanță covârșitoare în înțelegerea creierului uman și a adolescentului în special. Este o carte care te invită la armonie, echilibru, dezvoltare și înțelegerea diferențelor dintre oameni.
     Ghidul începătorului pentru crearea realității, Ramtha, editura MMS– aici intri în profunzimea subtilităților energetice și informaționale ale ființei umane. Înțelegi cum îți creezi realitatea iar ceea ce ai creat deja și nu vrei să mai folosești să poți schimba.
     Ascultă-ți corpul cel mai bun prieten de pe pământ, de Lise Bourbeau, editura Ascendent, expune într-un mod foarte clar și concis cum ne putem ghida pentru o stare de bine și de echilibru mintal și emoțional urmărindu-ne corpul fizic.

RECOMANDARI

ALTE PERSONALITATI

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one