Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou
Promotii popup img

Foloseste cuponul

LIB20DETOAMNA si ai -20%

la orice iti doresti!

Timpul proviziilor de lectura!
Close btn popup img
Carti Oameni Si Carti - Pret de la 10 lei | Libris
Oameni si carti banner
Ordoneaza dupa
Catalin Pavel - Interviu
vezi detalii
Ioana Parvulescu Interviu
vezi detalii
Iv Cel Naiv Interviu
vezi detalii
Niculina Gheorghita Interviu
vezi detalii
Tudor Ganea Interviu
vezi detalii
Cristian Fulas interviu
vezi detalii
Preot Constantin Necula in dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Tibi Useriu in dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Gaspar Gyorgy in dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Ioana Chicet-Macoveiciuc in dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Vasile Ernu în dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Ioana Nicolaie în dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Evgheni Vodolazkin în dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Petronela Rotar în dialog cu Augusta Oniță
vezi detalii
Mircea Cărtărescu în dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Radu Paraschivescu în dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
Ioana Pârvulescu în dialog cu Petronela Rotar
vezi detalii
"Mi-am dorit de mica să fiu doctoriță, dar am ajuns să intru în casele și în sufletele oamenilor mai degrabă prin intermediul cărților, ca scriitoare." "Curioasă, mâncăcioasă și vorbăreață, nu neapărat în această ordine. :)) Apoi pătimașă, nerăbdătoare, scotocitoare, umblătoare... Îmi place să descopar mereu oameni noi, mâncăruri și locuri noi, activități și hobby-uri amuzante, provocatoare. Viața este pentru mine o sursă infinită de surprize și bucurii!"
vezi detalii
"Nicu Alifantis a fost fenomenal. Acest cântăreţ de o extraordinară vigoare, cu texte de sublimă inspiraţie, cu melodii tulburătoare, când se află la microfon are vehemenţa unui mesager.”
vezi detalii
Viața poate fi o experiență care, atunci când este dublată de călătorie, poate fi senzațională, o experiență care te îmbogățește.
vezi detalii
Sunt asemeni călătorului care ştie că nu există drum, drumul se face mergând
vezi detalii
Îmi place umorul, dar nu și ironia manifestată în raport cu cei mici, cu subordonații, cu elevii și studenții. Mă seacă aroganța unora, care se cred zei pe pământ, care dau mereu sfaturi și care, sub masca toleranței, sunt intoleranți.
vezi detalii
 Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România și internațional. Este consultant în nutriție raw food, autor a 8 cărți de specialitate și este singurul bucătar raw din lume care a primit, în anul 2011, distincția de YouTube Next Chef. De asemenea, cartea ei "Rețete vegane fără foc" a câștigat în 2014 "oscarul" din literatură la Gourmand World CookBook Awards. Pe lângă toate acestea, Ligia Pop este gazda unor show-uri TV online, "Ligia’s Kitchen“ şi "De vorbă cu Ligia“. RecomandăriDin copilarie ar fi mai multe, însă enumăr doar câteva care mi-au placut cel mai mult:- Toate cărțile lui Jules Verne mi-au creat în copilărie un spirit aventurier, parcă mi-au dat aripi să visez că pot să fac lucruri mari.- Insula comorilor, de Robert L. Stevenson sau Călătoriile lui Guliver, de Jonathan Swift etc.Ghid de terapie naturistă, 1999, de Monica Tohaneanu și Dr. Scarlat Mihai - o carte pe care o foloseam des în facultate. Rich dad, poor dad de Robert T. KiyosakiLasă grijile, începe să trăiești de Cale Carnegie - și toate cărțile luiCalea spre succes, de Napoleon Hill - și toate cărțile luiConștientizarea, de Osho - și toate cărțile luiThe power, de Rhonda ByrneThe power of a woman, de Anna Maria Clement și Katherin C. PowellLiving Foods and Optimum Health, de Brian Clement and Theresa F. DigeronimoNew choices în natural healing, de Doug Dollemore Achieving Great Health, de Bob McCauleySimply organic kitchen & Garden, de Ysanne Spevak, Christine Lavelle, Michael Lavelle Integrative Nutrition, de Joshua RosenthalSurvival in the 21st century, de Viktoras H. KilvinskasLista ar putea continua, însă mă opresc aici. 
vezi detalii
O viață reușită nu înseamnă glorie, bani sau bibliografii, ci timid sacerdoțiu doxologic, printre nepăsări și certitudini, speranțe și deziluzii, elanuri și replieri.
vezi detalii
LISTA
PERSONALITATI
in ordine alfabetica

CELE MAI
NOI ARTICOLE

Produse pe pagina

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one