Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Ultimele zile la raftul cu

promotiile lunii ianuarie!

12 edituri, titluri cu -30% -10%, 2+1 GRATIS

Start aici maratonului de citit!
Close

Otet si mustar

De (autor): Andreas Fischerauer

5
(1 reviews)
Otet si mustar - Andreas Fischerauer
Rasfoieste

Otet si mustar

De (autor): Andreas Fischerauer

5
(1 reviews)
Otet si mustar, produse pregatite in casa

Cunostintele despre fabricarea otetului sunt la fel de vechi ca si certitudinea ca bauturile alcoolice aflate timp indelungat in contact cu oxigenul se vor transforma in otet. Informatii despre cum putem fabrica insa otet in casa si despre cum il putem folosi pe acesta pentru a prepara mustar, veti gasi in aceasta carte.

Din cuprins:
• Cateva informatii despre otet
• Principiile de baza pentru fabricarea otetului
• Prepararea otetului de fermentatie
• Metode-pitrocire-greseli de fabricatie
• Retete pentru otet macerat
• Otet cu ierburi aromate (busuioc, tarhon, oregano, rozmarin, etc.)
• Retete pentru otet cu condimente si arome (ghimbir, albastrele, miere, usturoi, oregano, peperroni...)
• Otet cu arome de fructe (zmeura, capsune, afine, ienupar, etc)
• Muraturi (castraveti cu boabe de mustar, rosii, scortonera, etc.)
• Prepararea mustarului
• Retete de mustar (mustar dulce, mustar cu whisky, mustar englezesc cu ierburi aromate, mustar negru, ...etc)
• Dispozitii legale

Citeste mai mult

20.00Lei

Sau 2000 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

Otet si mustar, produse pregatite in casa

Cunostintele despre fabricarea otetului sunt la fel de vechi ca si certitudinea ca bauturile alcoolice aflate timp indelungat in contact cu oxigenul se vor transforma in otet. Informatii despre cum putem fabrica insa otet in casa si despre cum il putem folosi pe acesta pentru a prepara mustar, veti gasi in aceasta carte.

Din cuprins:
• Cateva informatii despre otet
• Principiile de baza pentru fabricarea otetului
• Prepararea otetului de fermentatie
• Metode-pitrocire-greseli de fabricatie
• Retete pentru otet macerat
• Otet cu ierburi aromate (busuioc, tarhon, oregano, rozmarin, etc.)
• Retete pentru otet cu condimente si arome (ghimbir, albastrele, miere, usturoi, oregano, peperroni...)
• Otet cu arome de fructe (zmeura, capsune, afine, ienupar, etc)
• Muraturi (castraveti cu boabe de mustar, rosii, scortonera, etc.)
• Prepararea mustarului
• Retete de mustar (mustar dulce, mustar cu whisky, mustar englezesc cu ierburi aromate, mustar negru, ...etc)
• Dispozitii legale

Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 15/11/2020 22:10
Referitor la pregătirea oțetului, am mai citit despre acest procedeu în alte carti. Însa, despre muștar este prima cartea pe care o vad, din care putem învață cum îl putem pregăti acasă. Mie îmi place mult.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one