Categorii:
inchide meniul
Manuale Scolare
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Otet si mustar - Andreas Fischerauer

0

20  Lei

sau 2000 de puncte. Detalii.

In stoc

Cod: MAS978-606-649-109-9

An aparitie: 2019

Autor: Andreas Fischerauer

Categoria: Bucatarie

Editie: Necartonata

Editura: MAST

Format: 200 x 130 mm

Nr. pagini: 128

Traducator: Diana Farcas



Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Transport Gratuit peste 75 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

Otet si mustar, produse pregatite in casa

Cunostintele despre fabricarea otetului sunt la fel de vechi ca si certitudinea ca bauturile alcoolice aflate timp indelungat in contact cu oxigenul se vor transforma in otet. Informatii despre cum putem fabrica insa otet in casa si despre cum il putem folosi pe acesta pentru a prepara mustar, veti gasi in aceasta carte.


Din cuprins:
• Cateva informatii despre otet
• Principiile de baza pentru fabricarea otetului
• Prepararea otetului de fermentatie
• Metode-pitrocire-greseli de fabricatie
• Retete pentru otet macerat
• Otet cu ierburi aromate (busuioc, tarhon, oregano, rozmarin, etc.)
• Retete pentru otet cu condimente si arome (ghimbir, albastrele, miere, usturoi, oregano, peperroni...)
• Otet cu arome de fructe (zmeura, capsune, afine, ienupar, etc)
• Muraturi (castraveti cu boabe de mustar, rosii, scortonera, etc.)
• Prepararea mustarului
• Retete de mustar (mustar dulce, mustar cu whisky, mustar englezesc cu ierburi aromate, mustar negru, ...etc)
• Dispozitii legale

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 75 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

commentarii
Rating general al produsului
0.0 (0 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


sus
Feedback Wishlist