Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat

Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat - Steve Harvey
Rasfoieste

Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat

Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat: ce cred cu adevarat barbatii despre dragoste, relatii, intimitate si angajament / Act Like a Lady, Think Like a Man: What Men Really Think About Love, Relationships, Intimacy, and Commitment de Steve Harvey si Denene Millner este o carte dedicata femeilor cu scopul de a le oferi acestora o perspectiva de ansamblu asupra modului in care gandesc barbatii. Conform autorului, aici vei gasi "tot ce trebuie sa stii despre barbati si relatii".
 
Asadar, fie ca esti la primele iubiri, sau te gandesti deja la o relatie care sa se finalizeze cu un mariaj, fie ca esti o femeie cu experienta, casatorita si cu copii, fie ca ai o casnicie reusita sau esti divortata, aceasta carte iti va furniza cateva informatii despre barbati care te vor ajuta sa ai relatii mai armonioase si mai implinite.
 
Cartea iti va vorbi despre modul diferit in care iubesc barbatii, despre nevoile lor intr-o relatie, despre cum sa iti dai seama daca un barbat isi doreste o relatie serioasa alaturi de tine sau te considera un simplu "trofeu", iti va raspunde la intrebarea: de ce insala barbatii?, iti va da cateva ponturi despre cum sa "obtii inelul", te va invata cum sa gestionezi situatiile cu fostele iubite, dar si cum sa eviti disputele familiale, iar in final, iti va raspunde la niste intrebari care cu siguranta te-au framantat la un moment dat, sau inca te mai framanta, precum: ce li se pare barbatilor sexy, ce cred barbatii despre curtarea unor femei mult mai tinere decat ei, barbatii prefera femeile slabute sau solide?, etc.
 
Cartea se adreseaza, conform autorului, acelora dintre voi care se regasesc in randurile de mai jos:
 
Daca te vezi cu cineva si vrei sa afli cum sa ajungi la un alt nivel, aceasta carte este pentru tine. Daca esti intr-o relatie stabila si vrei sa primesti inelul, aceasta carte este pentru tine. Daca esti casatorita si vrei sa recastigi controlul si sa-ti consolidezi legatura sau daca te-ai saturat sa fii tratata ca o jucarie, vreau sa folosesti aceasta carte ca pe un instrument, sa iei fie!care dintre principiile, regulile si ponturile din acest ghid practic si sa le utilizezi pentru a anticipa planul de joc al unui barbat si pentru a riposta cu o ofensiva si o defensiva de neoprit.
 
Steve Harvey este actor, producator, prezentator radio si TV si autorul mai multor bestselleruri The New York Times, precum Act Like a Success, Think Like a Success (Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes) sau Straight Talk, No Chaser (Spune-mi direct, nu ma aburi). 
 
A debutat in anii '80 ca actor de stand-up comedy, iar succesul de care s-a bucurat l-a transformat in scurt timp in unul dintre cei mai iubiti entertaineri ai Americii. A jucat in filme, a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din America, a scris carti si in tot acest timp nu a uitat sa returneze o parte din roadele succesului sau comunitatii infiintand impreuna cu sotia lui fundatia Steve si Marjorie Harvey Foundation. De-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii printre care si prestigioasele NAACP Image Award si Emmy Award. Locuieste in Atlanta, Georgia, impreuna cu sotia si familia sa.
 
Ideea cartii i-a venit autorului in perioada in care realiza la un post de radio din Los Angeles o emisiune matinala intitulata Steve Harvey Morning Show. Emisiunea continea o rubrica speciala intitulata "Intrebati-l pe Steve", in cadrul careia femeile puteau sa sune si sa intrebe orice voiau des!pre relatii. Astfel, Steve Harvey si-a dat seama ca femeile nu inteleg deloc sau inteleg foarte putin barbatii. De aceea a scris cartea de fata care te va ajuta sa descifrezi mai usor cum gandesc barbatii, de ce se comporta astfel si ce isi doresc cu adevarat de la femei si de la relatii.
 
Cartea este impartita in patru parti dupa cum urmeaza:
 
Partea I: Mentalitatea unui barbat
 
Din aceasta prima parte vei afla cateva lucruri interesante despre cum gandesc barbatii si care sunt prioritatile lor in viata. Vei afla mai exact:
 
• Ce ii impulsioneaza pe barbati?
"Barbatii sunt impulsionati de cine sunt, de ce fac si de cat de mult castiga. Si pana nu si-a atins obiectivele in aceste trei domenii, barbatul cu care te intalnesti, fata de care ai un angajament sau cu care te-ai casatorit va fi prea ocupat pentru a se concentra asupra ta."
 
• Cum difera modul in care iubesc barbatii de modul in care iubesc femeile?
Cu alte cuvinte, vei invata sa recunosti cele trei modalitati prin care un barbat isi arata iubirea sau cei trei P: Profess (Proclama), Provide (Intretine) si Protect (Protejeaza), care se refera mai exact la: modul cum te prezinta celor apropiati lui, titlul pe care ti-l atribuie; modul in care se descurca cu cheltuielile gospodariei si in care se asigura ca ai tot ce-ti trebuie si la felul in care se asigura ca esti respectata si protejata.
 
• Cele trei lucruri de care are nevoie orice barbat: sprijin (sa il faci sa se simta special, sa il incurajezi), loialitate (sa ii fii credincioasa), prajiturica (sex).
 
• Genul de discutii care ii pun pe barbati pe fuga, sau cum sa comunici eficient cu un barbat.
 
Partea a II-a: De ce fac barbatii ceea ce fac
 
Continuam calatoria spre o mai buna intelegere a modului in care gandesc si actioneaza barbatii cu aceasta noua parte interesanta din care vei afla:
 
• Cum sa descifrezi adevaratele intentii ale unui barbat atunci cand te abordeaza si cum sa reactionezi si ce trebuie sa-i spui clar pentru ca acesta sa se hotarasca daca merge mai departe sau da inapoi.
• Cum fac distinctia barbatii intre "trofee" si femeile care merita pastrate si cum sa iti dai tu insati seama daca barbatul cu care te intalnesti vrea doar o aventura sau o relatie pe termen lung.
• Cum sa previi sa te trezesti la un moment dat ca sotul / iubitul tau a ramas tot baiatul mamei. 
• Cum percep barbatii sexul si cele mai frecvente motive pentru care insala acestia, dar si ce ar trebui sa faci pentru ca barbatul tau sa nu fuga la alta femeie.
 
Partea a III-a: Manualul de strategii
 
A treia parte iti furnizeaza o serie de tehnici si strategii pe care sa le folosesti in relatia cu un barbat, pentru a te bucura de respect si iubire neconditionata. Iata asadar cateva lucruri pe care le vei afla din aceasta a 3-a parte a cartii:
 
• Fixeaza-ti standarde si impune-i barbatului de langa tine sa le respecte.
• Spune-i sincer si cat mai direct barbatului cu care vrei sa ai o relatie care sunt asteptarile tale.
• Dar mai intai, afla tu insati ce fel de barbat, respectiv de relatie iti doresti (vei gasi aici un chestionar care te va ajuta in acest sens).
• Cele 5 intrebari pe care trebuie sa i le adresezi unui barbat inainte de a te implica prea mult intr-o relatie.
• Regula celor 90 de zile care iti va garanta respectul unui barbat, timp in care il poti "testa" pentru a-ti da seama daca este barbatul pe care ti-l doresti sau de care ai nevoie.
• Cum sa procedezi cu copiii din relatiile anterioare atunci cand te implici intr-o noua relatie si cum iti poti da seama daca actualul tau partener va fi un tata bun.
• Cum sa nu lasi faptul ca esti o femeie puternica si independenta sa-ti afecteze relatiile cu barbatii sau, altfel spus, cum sa fii puternica si independenta si totusi... feminina, lasand loc si de un barbat in viata ta.
• Cum sa te comporti la o intalnire.
• Si in final... cum sa obtii inelul, aratandu-i barbatului de langa tine ca esti o femeie valoroasa si ca este un norocos ca vei deveni a lui.
 
Partea a IV-a: De la femeia lui la sotia lui
 
Aceasta ultima parte iti va da cateva ponturi valoroase despre cum sa-i castigi inima pentru toata viata barbatului pe care l-ai ales. Vei afla mai exact:
 
• Cum sa gestionezi situatiile care vor aparea cu fostele lui iubite.
• Cum sa faci cele 90 de zile despre care am amintit mai sus sa conteze facand o serie de lucruri impreuna pentru a va cunoaste mai bine.
• Care sunt semnalele de alarma care ar trebui sa te puna pe ganduri in legatura cu un barbat in primele trei luni de relatie.
• Fa-i o evaluare dupa primele 90 de zile impreuna si hotaraste daca te merita intr-adevar. Vei gasi aici cateva instrumente care sa te ajute in acest sens.
• Cum sa transformati visurile tale si ale lui in visurile voastre.
• Ce sa faci atunci cand pasiunea din cuplu incepe sa se raceasca si 10 moduri in care sa impiedici risipirea pasiunii.
• Cum sa eviti disputele in familie.
• Crezi ca ar trebui sa faci pasul cel mare alaturi de el? Nu inainte de a face testul in zece pasi din aceasta carte! Cine stie, s-ar putea sa descoperi lucruri importante la care chiar nu te-ai gandit inainte...
• In final, savureaza cateva raspunsuri la o serie de intrebari pe care cu siguranta toate femeile si le pun la un moment dat si gandeste-te putin la cele de mai jos:
 
Folosindu-ma de dragostea mea fata de pescuit ca de un ghid, filosofia mea este ca barbatii vor trata femeile ca pe unul dintre aceste doua lucruri: un trofeu sau o femeie de care sa tii. Felul in care ne intalnim, felul in care decurge conversatia, felul in care se deruleaza relatia si pretentiile pe care le emiti pentru un barbat vor determina, luate impreuna, daca vei fi tratata ca un trofeu, ceva care este aruncat inapoi  sau ca o femeie care merita pastrata, genul de fe!meie alaturi de care barbatul se poate vedea intemeind un camin.
 
Si retine: tu esti cea care dicteaza prin felul cum vorbesti, cum te comporti, si prin semnalele pe care le transmiti modul in care barbatii te vor trata!

Traducere din limba engleza de Romica Lixandru.
Citeste mai mult

-20%

PRP: 49.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

39.20Lei

39.20Lei

49.00 Lei

Primesti 39 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat: ce cred cu adevarat barbatii despre dragoste, relatii, intimitate si angajament / Act Like a Lady, Think Like a Man: What Men Really Think About Love, Relationships, Intimacy, and Commitment de Steve Harvey si Denene Millner este o carte dedicata femeilor cu scopul de a le oferi acestora o perspectiva de ansamblu asupra modului in care gandesc barbatii. Conform autorului, aici vei gasi "tot ce trebuie sa stii despre barbati si relatii".
 
Asadar, fie ca esti la primele iubiri, sau te gandesti deja la o relatie care sa se finalizeze cu un mariaj, fie ca esti o femeie cu experienta, casatorita si cu copii, fie ca ai o casnicie reusita sau esti divortata, aceasta carte iti va furniza cateva informatii despre barbati care te vor ajuta sa ai relatii mai armonioase si mai implinite.
 
Cartea iti va vorbi despre modul diferit in care iubesc barbatii, despre nevoile lor intr-o relatie, despre cum sa iti dai seama daca un barbat isi doreste o relatie serioasa alaturi de tine sau te considera un simplu "trofeu", iti va raspunde la intrebarea: de ce insala barbatii?, iti va da cateva ponturi despre cum sa "obtii inelul", te va invata cum sa gestionezi situatiile cu fostele iubite, dar si cum sa eviti disputele familiale, iar in final, iti va raspunde la niste intrebari care cu siguranta te-au framantat la un moment dat, sau inca te mai framanta, precum: ce li se pare barbatilor sexy, ce cred barbatii despre curtarea unor femei mult mai tinere decat ei, barbatii prefera femeile slabute sau solide?, etc.
 
Cartea se adreseaza, conform autorului, acelora dintre voi care se regasesc in randurile de mai jos:
 
Daca te vezi cu cineva si vrei sa afli cum sa ajungi la un alt nivel, aceasta carte este pentru tine. Daca esti intr-o relatie stabila si vrei sa primesti inelul, aceasta carte este pentru tine. Daca esti casatorita si vrei sa recastigi controlul si sa-ti consolidezi legatura sau daca te-ai saturat sa fii tratata ca o jucarie, vreau sa folosesti aceasta carte ca pe un instrument, sa iei fie!care dintre principiile, regulile si ponturile din acest ghid practic si sa le utilizezi pentru a anticipa planul de joc al unui barbat si pentru a riposta cu o ofensiva si o defensiva de neoprit.
 
Steve Harvey este actor, producator, prezentator radio si TV si autorul mai multor bestselleruri The New York Times, precum Act Like a Success, Think Like a Success (Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes) sau Straight Talk, No Chaser (Spune-mi direct, nu ma aburi). 
 
A debutat in anii '80 ca actor de stand-up comedy, iar succesul de care s-a bucurat l-a transformat in scurt timp in unul dintre cei mai iubiti entertaineri ai Americii. A jucat in filme, a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din America, a scris carti si in tot acest timp nu a uitat sa returneze o parte din roadele succesului sau comunitatii infiintand impreuna cu sotia lui fundatia Steve si Marjorie Harvey Foundation. De-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii printre care si prestigioasele NAACP Image Award si Emmy Award. Locuieste in Atlanta, Georgia, impreuna cu sotia si familia sa.
 
Ideea cartii i-a venit autorului in perioada in care realiza la un post de radio din Los Angeles o emisiune matinala intitulata Steve Harvey Morning Show. Emisiunea continea o rubrica speciala intitulata "Intrebati-l pe Steve", in cadrul careia femeile puteau sa sune si sa intrebe orice voiau des!pre relatii. Astfel, Steve Harvey si-a dat seama ca femeile nu inteleg deloc sau inteleg foarte putin barbatii. De aceea a scris cartea de fata care te va ajuta sa descifrezi mai usor cum gandesc barbatii, de ce se comporta astfel si ce isi doresc cu adevarat de la femei si de la relatii.
 
Cartea este impartita in patru parti dupa cum urmeaza:
 
Partea I: Mentalitatea unui barbat
 
Din aceasta prima parte vei afla cateva lucruri interesante despre cum gandesc barbatii si care sunt prioritatile lor in viata. Vei afla mai exact:
 
• Ce ii impulsioneaza pe barbati?
"Barbatii sunt impulsionati de cine sunt, de ce fac si de cat de mult castiga. Si pana nu si-a atins obiectivele in aceste trei domenii, barbatul cu care te intalnesti, fata de care ai un angajament sau cu care te-ai casatorit va fi prea ocupat pentru a se concentra asupra ta."
 
• Cum difera modul in care iubesc barbatii de modul in care iubesc femeile?
Cu alte cuvinte, vei invata sa recunosti cele trei modalitati prin care un barbat isi arata iubirea sau cei trei P: Profess (Proclama), Provide (Intretine) si Protect (Protejeaza), care se refera mai exact la: modul cum te prezinta celor apropiati lui, titlul pe care ti-l atribuie; modul in care se descurca cu cheltuielile gospodariei si in care se asigura ca ai tot ce-ti trebuie si la felul in care se asigura ca esti respectata si protejata.
 
• Cele trei lucruri de care are nevoie orice barbat: sprijin (sa il faci sa se simta special, sa il incurajezi), loialitate (sa ii fii credincioasa), prajiturica (sex).
 
• Genul de discutii care ii pun pe barbati pe fuga, sau cum sa comunici eficient cu un barbat.
 
Partea a II-a: De ce fac barbatii ceea ce fac
 
Continuam calatoria spre o mai buna intelegere a modului in care gandesc si actioneaza barbatii cu aceasta noua parte interesanta din care vei afla:
 
• Cum sa descifrezi adevaratele intentii ale unui barbat atunci cand te abordeaza si cum sa reactionezi si ce trebuie sa-i spui clar pentru ca acesta sa se hotarasca daca merge mai departe sau da inapoi.
• Cum fac distinctia barbatii intre "trofee" si femeile care merita pastrate si cum sa iti dai tu insati seama daca barbatul cu care te intalnesti vrea doar o aventura sau o relatie pe termen lung.
• Cum sa previi sa te trezesti la un moment dat ca sotul / iubitul tau a ramas tot baiatul mamei. 
• Cum percep barbatii sexul si cele mai frecvente motive pentru care insala acestia, dar si ce ar trebui sa faci pentru ca barbatul tau sa nu fuga la alta femeie.
 
Partea a III-a: Manualul de strategii
 
A treia parte iti furnizeaza o serie de tehnici si strategii pe care sa le folosesti in relatia cu un barbat, pentru a te bucura de respect si iubire neconditionata. Iata asadar cateva lucruri pe care le vei afla din aceasta a 3-a parte a cartii:
 
• Fixeaza-ti standarde si impune-i barbatului de langa tine sa le respecte.
• Spune-i sincer si cat mai direct barbatului cu care vrei sa ai o relatie care sunt asteptarile tale.
• Dar mai intai, afla tu insati ce fel de barbat, respectiv de relatie iti doresti (vei gasi aici un chestionar care te va ajuta in acest sens).
• Cele 5 intrebari pe care trebuie sa i le adresezi unui barbat inainte de a te implica prea mult intr-o relatie.
• Regula celor 90 de zile care iti va garanta respectul unui barbat, timp in care il poti "testa" pentru a-ti da seama daca este barbatul pe care ti-l doresti sau de care ai nevoie.
• Cum sa procedezi cu copiii din relatiile anterioare atunci cand te implici intr-o noua relatie si cum iti poti da seama daca actualul tau partener va fi un tata bun.
• Cum sa nu lasi faptul ca esti o femeie puternica si independenta sa-ti afecteze relatiile cu barbatii sau, altfel spus, cum sa fii puternica si independenta si totusi... feminina, lasand loc si de un barbat in viata ta.
• Cum sa te comporti la o intalnire.
• Si in final... cum sa obtii inelul, aratandu-i barbatului de langa tine ca esti o femeie valoroasa si ca este un norocos ca vei deveni a lui.
 
Partea a IV-a: De la femeia lui la sotia lui
 
Aceasta ultima parte iti va da cateva ponturi valoroase despre cum sa-i castigi inima pentru toata viata barbatului pe care l-ai ales. Vei afla mai exact:
 
• Cum sa gestionezi situatiile care vor aparea cu fostele lui iubite.
• Cum sa faci cele 90 de zile despre care am amintit mai sus sa conteze facand o serie de lucruri impreuna pentru a va cunoaste mai bine.
• Care sunt semnalele de alarma care ar trebui sa te puna pe ganduri in legatura cu un barbat in primele trei luni de relatie.
• Fa-i o evaluare dupa primele 90 de zile impreuna si hotaraste daca te merita intr-adevar. Vei gasi aici cateva instrumente care sa te ajute in acest sens.
• Cum sa transformati visurile tale si ale lui in visurile voastre.
• Ce sa faci atunci cand pasiunea din cuplu incepe sa se raceasca si 10 moduri in care sa impiedici risipirea pasiunii.
• Cum sa eviti disputele in familie.
• Crezi ca ar trebui sa faci pasul cel mare alaturi de el? Nu inainte de a face testul in zece pasi din aceasta carte! Cine stie, s-ar putea sa descoperi lucruri importante la care chiar nu te-ai gandit inainte...
• In final, savureaza cateva raspunsuri la o serie de intrebari pe care cu siguranta toate femeile si le pun la un moment dat si gandeste-te putin la cele de mai jos:
 
Folosindu-ma de dragostea mea fata de pescuit ca de un ghid, filosofia mea este ca barbatii vor trata femeile ca pe unul dintre aceste doua lucruri: un trofeu sau o femeie de care sa tii. Felul in care ne intalnim, felul in care decurge conversatia, felul in care se deruleaza relatia si pretentiile pe care le emiti pentru un barbat vor determina, luate impreuna, daca vei fi tratata ca un trofeu, ceva care este aruncat inapoi  sau ca o femeie care merita pastrata, genul de fe!meie alaturi de care barbatul se poate vedea intemeind un camin.
 
Si retine: tu esti cea care dicteaza prin felul cum vorbesti, cum te comporti, si prin semnalele pe care le transmiti modul in care barbatii te vor trata!

Traducere din limba engleza de Romica Lixandru.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
5
4 stele
1
3 stele
1
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

one 12/01/2024 15:17
green icon awesome check Achizitie verificata
Steve Harvey, în romanul ,, Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat ", aduce răspunsuri la întrebările pe care și le pune orice doamnă sau domnișoară care nu are relații afective satisfăcătoare cu partenerul sau nu înțelege ce anume nu funcționează pentru a avea o relație serioasă, de lungă durată.
Autorul propune diferite abordări, amintește de diferite contexte ce pot apărea în cadrul unei relații, face referințe la diferite stadii ale relației, propunând diferite soluții la diferite probleme ce pot apărea în contextul relației .
Modalitatea de abordare a autorului este simplistă , ușor de citit și de înțeles, într-un stil amical.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Recomand!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
vaida mihaela2 13/11/2023 15:21
green icon awesome check Achizitie verificata
.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Cititorul 54064a 27/09/2023 21:16
As recomanda cartea oricărei femei care întâmpină dificultăți în relaționarea cu bărbații și care ajunge în relatii lipsite de angajament, dar mai ales tinerelor. Diverse sfaturi despre cum gândește cu adevărat un bărbat în privința unei relații. O carte ce merită citită!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Olaru Petronela3 21/09/2023 11:45
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte care merita citita!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
kida 14/07/2023 18:39
Din punctul meu de vedere aceasta carte nu este asa grozava pe cat de multa reclama a avut, nu este grozav modul de a scrie, insa este usor de inteles si unele informatii sunt chiar utile
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Cititorul e8124b 11/05/2023 12:38
green icon awesome check Achizitie verificata
A fost prima data cand am comandat o carte de acest fel si am fost placut surprinsa de aceasta si chiar mi-a fost de ajutor. Oricum mereu am fost multumita de comenzile plasate pe libris.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

7 din 7 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one