Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Bookfest 2019
Books vs. movies
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Preparate la gratar (Editie chiosc)

0

9.63  Lei

sau 963 de puncte. Detalii.

Indisponibil

Cod: HOG978-606-8403-46-5

An aparitie: 2013

Categoria: Bucatarie

Colectie: Gastronomica

Editie: Necartonata

Editura: LEADER HUMAN RESOURCES

Format: 190 x 130 mm

Nr. pagini: 144

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Transport Gratuit peste 50 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

De la o solutie de gatit in zilele de vara, gratarul a devenit o  pasiune a miliarde de oameni de pretutindeni - aproape o institutie.. Drept urmare, s-au inventat sute si mii de combinatii, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele si aromele utilizate.

Iata 80 de retete adunate din intreaga lume, una mai gustoasa si mai apetisanta ca alta.


Fragment din carte:

"Aripi cu bacon si branza

Pentru 6-8 portii:
2 kg aripi de pui
400 g felii de bacon afumat
(nu foarte subtiri, sa aiba cam 2 mm grosime, sa fie cat mai late si carnoase)
250 g branza Cheddar
(sau cascaval, dar nu din lapte de oaie)
sare, piper macinat
praf de usturoi

Pentru aceasta, reteta este obligatoriu sa aveti gratar prevazut cu capac. Pregatiti gratarul pentru frigere indirecta: jarul adunat doar pe jumatate din vatra, restul de vatra ramanand fara jar (puneti niste bucati de folie de aluminiu in partea fara jar, ca sa fie apoi mai usor de curatat, avand in vedere ca se va scurge destul de multa grasime din bacon).

Condimentati aripile cu sare, piper si usturoi, dupa gust. Puneti-le pe gratar, deasupra zonei fara jar, cat mai inghesuite una in alta. Acoperiti-le cu un strat de felii de bacon. Acoperiti cu capacul, lasati cam 1 ora, dar verificati dupa cca 40 min. Cand aripile sunt bine patrunse si baconul rumenit (cam 1 ora), scoateti baconul, taiati-l bucatele si amestecati-l cu branza rasa cat mai mare. Mai inghesuiti un pic aripile, daca au scazut la fript si au aparut spatii intre ele, apoi asterneti peste ele amestecul de branza si bacon. Acoperiti iar si lasati inca vreo 10 min. Serviti imediat, cu ketchup, barbecue sos ori sosul dumneavoastra preferat.

Aruncati peste jar cateva crengute de cimbru proaspat - vor spori aroma aripioarelor. "

Cartea Preparate la gratar (Editie chiosc) face parte din categoria Bucatarie a librariei online Libris.ro. Cartea a fost publicata in 2013 la editura LEADER HUMAN RESOURCES.
Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 50 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

Altii au comandat si...

commentarii
Rating general al produsului
0 (0 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


sus
Feedback Wishlist