Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-50% la 1000 de titluri

siii TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda peste 50 lei

Ne vedem printre rafturi!

Preparate la gratar (Editie chiosc)

Preparate la gratar (Editie chiosc)
Rasfoieste

Preparate la gratar (Editie chiosc)

De la o solutie de gatit in zilele de vara, gratarul a devenit o  pasiune a miliarde de oameni de pretutindeni - aproape o institutie.. Drept urmare, s-au inventat sute si mii de combinatii, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele si aromele utilizate.

Iata 80 de retete adunate din intreaga lume, una mai gustoasa si mai apetisanta ca alta.

Fragment din carte:

"Aripi cu bacon si branza

Pentru 6-8 portii:
2 kg aripi de pui
400 g felii de bacon afumat
(nu foarte subtiri, sa aiba cam 2 mm grosime, sa fie cat mai late si carnoase)
250 g branza Cheddar
(sau cascaval, dar nu din lapte de oaie)
sare, piper macinat
praf de usturoi

Pentru aceasta, reteta este obligatoriu sa aveti gratar prevazut cu capac. Pregatiti gratarul pentru frigere indirecta: jarul adunat doar pe jumatate din vatra, restul de vatra ramanand fara jar (puneti niste bucati de folie de aluminiu in partea fara jar, ca sa fie apoi mai usor de curatat, avand in vedere ca se va scurge destul de multa grasime din bacon).

Condimentati aripile cu sare, piper si usturoi, dupa gust. Puneti-le pe gratar, deasupra zonei fara jar, cat mai inghesuite una in alta. Acoperiti-le cu un strat de felii de bacon. Acoperiti cu capacul, lasati cam 1 ora, dar verificati dupa cca 40 min. Cand aripile sunt bine patrunse si baconul rumenit (cam 1 ora), scoateti baconul, taiati-l bucatele si amestecati-l cu branza rasa cat mai mare. Mai inghesuiti un pic aripile, daca au scazut la fript si au aparut spatii intre ele, apoi asterneti peste ele amestecul de branza si bacon. Acoperiti iar si lasati inca vreo 10 min. Serviti imediat, cu ketchup, barbecue sos ori sosul dumneavoastra preferat.

Aruncati peste jar cateva crengute de cimbru proaspat - vor spori aroma aripioarelor. "
Citeste mai mult

9.63Lei

9.63Lei

Primesti 9 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

De la o solutie de gatit in zilele de vara, gratarul a devenit o  pasiune a miliarde de oameni de pretutindeni - aproape o institutie.. Drept urmare, s-au inventat sute si mii de combinatii, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele si aromele utilizate.

Iata 80 de retete adunate din intreaga lume, una mai gustoasa si mai apetisanta ca alta.

Fragment din carte:

"Aripi cu bacon si branza

Pentru 6-8 portii:
2 kg aripi de pui
400 g felii de bacon afumat
(nu foarte subtiri, sa aiba cam 2 mm grosime, sa fie cat mai late si carnoase)
250 g branza Cheddar
(sau cascaval, dar nu din lapte de oaie)
sare, piper macinat
praf de usturoi

Pentru aceasta, reteta este obligatoriu sa aveti gratar prevazut cu capac. Pregatiti gratarul pentru frigere indirecta: jarul adunat doar pe jumatate din vatra, restul de vatra ramanand fara jar (puneti niste bucati de folie de aluminiu in partea fara jar, ca sa fie apoi mai usor de curatat, avand in vedere ca se va scurge destul de multa grasime din bacon).

Condimentati aripile cu sare, piper si usturoi, dupa gust. Puneti-le pe gratar, deasupra zonei fara jar, cat mai inghesuite una in alta. Acoperiti-le cu un strat de felii de bacon. Acoperiti cu capacul, lasati cam 1 ora, dar verificati dupa cca 40 min. Cand aripile sunt bine patrunse si baconul rumenit (cam 1 ora), scoateti baconul, taiati-l bucatele si amestecati-l cu branza rasa cat mai mare. Mai inghesuiti un pic aripile, daca au scazut la fript si au aparut spatii intre ele, apoi asterneti peste ele amestecul de branza si bacon. Acoperiti iar si lasati inca vreo 10 min. Serviti imediat, cu ketchup, barbecue sos ori sosul dumneavoastra preferat.

Aruncati peste jar cateva crengute de cimbru proaspat - vor spori aroma aripioarelor. "
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 22/11/2020 11:39
Este o carticica interesanta, cu rețete drăguțe și ușor de preparat. Carnea la grătar este delicioasa și mai sănătoasă decât cea făcută în tigaie sau în tava la cuptor. Perfecta pentru cei cu grătar în curte.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
And1104 24/07/2020 10:00
Retete putin mai sofisticate pentru un gratar exceptional, plin de gust. Musafirii vor fi surprinsi
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one