headerdesktop libfest22oct24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile libfest22oct24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

A inceput LIBfest!

Reduceri, Carti cu Autograf si

Dialoguri cu scriitori

Plaseaza comanda!

Primul meu dictionar de stiinta ilustrat

De (autor): Sarah Khan , Lisa Jane Gillespie

0
(0 review-uri)
Primul meu dictionar de stiinta ilustrat - Sarah Khan, Lisa Jane Gillespie
Rasfoieste

Primul meu dictionar de stiinta ilustrat

De (autor): Sarah Khan , Lisa Jane Gillespie

0
(0 review-uri)
Primul meu dictionar de stiinta ilustrat explica direct si simplu tot ce le trebuie copiilor si parintilor pentru a intelege stiinta la nivel gimnazial. Aceasta carte ajuta la creearea unor baze solide pentru cunoastere si succes in domeniul stiintei. Cititorii pot descoperi rapid explicatii sau pot sa parcurga pe indelete fiecare subiect ca sa acumuleze cunostinte pas cu pas.

• Definitii clare a peste 700 de termeni si concepte-cheie
• Sute de exemple si ilustratii utile
• Linkuri catre cele mai bune site-uri despre stiinta pe care le ofera internetul

Ilustratii color de Lizzie Barber.

 
Fragment:
 
“Mirosul
Mirosul reprezinta perceperea aromelor substantelor chimice emise de un anumit lucru. Aromele patrund in corpul unui animal de obicei prin nasul acestuia. Animalele isi folosesc mirosul pentru a adulmeca hrana, pentru a-si identifica prietenii si familia si a-i avertiza in privinta unui pericol. 
Ursii au cel mai dezvoltat simt al mirosului dintre toate animalele - de peste 9000 de ori mai dezvoltat decat al omului. 
Un sarpe detecteaza mirosul prin limba scuturand-o usor. 
 
Auzul
Auzul reprezinta perceperea vibratiilor, numite unde sonore, din aer. Acesta ajuta animalele sa detecteze mesaje de la alte animale. Atunci cand undele sonore patrund in corpul unui animal se transforma in vibratii, care actioneaza asupra receptorilor. Nervii preiau mesajele de la receptori si le transmit la creier 
Greierii aud cu ajutorul picioorelor - o suprafata subtire, mai jos de genunchi, vibreaza cand intra in contact cu undele sonore.
 
Gustul
Gustul este simtul care detecteaza aroma unei substante. Animalele gusta folosindu-si gura si limba; altele, precum fluturii, isi folosesc picioarele. Limbile oamenilor sunt acoperite cu mici denivelari denumite papile gustative, care trimit mesaje catre creier in legatura cu gustul pe care il are un anumit lucru. 
In timp ce o persoana mesteca, mancarea elibereaza substante chimice care ajung si in nas. Impreuna, papilele gustative si receptorii din nas detecteaza aroma mancarii. De aceea este greu sa simti gustul atunci cand ai nasul infundat. Gustul ajuta animalul sa stie daca un lucru este sau nu comestibil. Mancarea putrezita si lucrurile otravitoare au un gust oribil, asadar animalele evita sa le manance. Orice pradator care incearca sa inghita aceasta broasca sageata otravitoare o va scuipa, deoorece gustul este respingator.”
Citeste mai mult

-5%

PRP: 32.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

30.40Lei

30.40Lei

32.00 Lei

Primesti 30 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Livrare

Estimare livrare luni, 28 octombrieImportant icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. In cazul perioadelor aglomerate pot aparea intarzieri pe care le vom comunica in cos, in cont sau pe e-mail.

Livrarea produselor din stoc se realizeaza in decursul a 24-48 de ore (zile lucratoare) de la plasarea comenzii. In cazul in care termenul este prelungit te vom anunta prin intermediul unui e-mail, iar noua data va fi afisata si in contul de cititor.

Livrarea cartilor in engleza aflate in stocul furnizorilor nostri se realizeaza in intervalul de 2-4 saptamani, afisat in pagina de produs. Toate comenzile care contin un titlu din aceasta categorie vor fi livrate la termenul cel mai indelungat. In cazul in care doresti impartirea comenzii, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti comunica toate conditiile. Poti gasi aceste informatii si in sectiunea Termeni si Conditii.

Descrierea produsului

Primul meu dictionar de stiinta ilustrat explica direct si simplu tot ce le trebuie copiilor si parintilor pentru a intelege stiinta la nivel gimnazial. Aceasta carte ajuta la creearea unor baze solide pentru cunoastere si succes in domeniul stiintei. Cititorii pot descoperi rapid explicatii sau pot sa parcurga pe indelete fiecare subiect ca sa acumuleze cunostinte pas cu pas.

• Definitii clare a peste 700 de termeni si concepte-cheie
• Sute de exemple si ilustratii utile
• Linkuri catre cele mai bune site-uri despre stiinta pe care le ofera internetul

Ilustratii color de Lizzie Barber.

 
Fragment:
 
“Mirosul
Mirosul reprezinta perceperea aromelor substantelor chimice emise de un anumit lucru. Aromele patrund in corpul unui animal de obicei prin nasul acestuia. Animalele isi folosesc mirosul pentru a adulmeca hrana, pentru a-si identifica prietenii si familia si a-i avertiza in privinta unui pericol. 
Ursii au cel mai dezvoltat simt al mirosului dintre toate animalele - de peste 9000 de ori mai dezvoltat decat al omului. 
Un sarpe detecteaza mirosul prin limba scuturand-o usor. 
 
Auzul
Auzul reprezinta perceperea vibratiilor, numite unde sonore, din aer. Acesta ajuta animalele sa detecteze mesaje de la alte animale. Atunci cand undele sonore patrund in corpul unui animal se transforma in vibratii, care actioneaza asupra receptorilor. Nervii preiau mesajele de la receptori si le transmit la creier 
Greierii aud cu ajutorul picioorelor - o suprafata subtire, mai jos de genunchi, vibreaza cand intra in contact cu undele sonore.
 
Gustul
Gustul este simtul care detecteaza aroma unei substante. Animalele gusta folosindu-si gura si limba; altele, precum fluturii, isi folosesc picioarele. Limbile oamenilor sunt acoperite cu mici denivelari denumite papile gustative, care trimit mesaje catre creier in legatura cu gustul pe care il are un anumit lucru. 
In timp ce o persoana mesteca, mancarea elibereaza substante chimice care ajung si in nas. Impreuna, papilele gustative si receptorii din nas detecteaza aroma mancarii. De aceea este greu sa simti gustul atunci cand ai nasul infundat. Gustul ajuta animalul sa stie daca un lucru este sau nu comestibil. Mancarea putrezita si lucrurile otravitoare au un gust oribil, asadar animalele evita sa le manance. Orice pradator care incearca sa inghita aceasta broasca sageata otravitoare o va scuipa, deoorece gustul este respingator.”
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one