Categorii:
inchide meniul
Lichidari stoc
Lego
Kendama
Call center L-V 09:00 - 19:00 0371.781.781
Transport Gratuit
peste 30 de lei
Libris.ro este singura librarie online din Romania care asigura TRANSPORT GRATUIT prin curier la ORICE comanda, ORIUNDE in Romania, la orice comanda in valoare de minimum 30 de lei.
Cel mai Mare
Depozit de Carte
Coletele Libris.ro se livreaza de la Brasov, unde Libris detine cel mai mare depozit de carte din tara ce gazduieste peste TREI MILIOANE DE CARTI.
Comanda Rapid
Pe langa modalitatile clasice de plasare a unei comenzi (in cos, pe email, la telefon), Libris.ro pune la dispozitia clientilor optiunea de Comanda rapid. In pagina de produs sau in pagina de cos puteti introduce numarul dvs. de telefon, iar un operator call center va va suna in maxim 30 de minute pentru a va prelua comanda.
30 de Zile Drept
de Retur
Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe Libris.ro. Aveti 30 de zile la dispozitie sa returnati produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Promotiile lunii Mai pe Libris.ro

CORINT

30% - 40% REDUCERE

Reduceri intre 30% - 40% au, in luna aprilie, TOATE titlurile editurii Corint. Carti fantasy si de fictiune, bestseller-ui internationale, atlase, enciclopedii, carti ilustrate si manuale scolare fac parte din aceasta irezistibila oferta.

vezi toate titlurile

LEDA

30% - 40% REDUCERE

Iubitorii genului Young Adult vor descoperi in editura Leda un furnizor important de povesti captivante reunite in colectii precum: Contemporan, Thriller, Fantasy, Clasic, Mister etc. TOATE titlurile au, in luna mai, reduceri intre 30% - 40%.

vezi toate titlurile

HUMANITAS

20% REDUCERE

Descopera oferta Humanitas a lunii mai cu reducere 20%. Toate titlurile editurii mai putin colectia Fiction - 750 de titluri excelente din nu mai putin de 18 categorii au 20% reducere. Toata selectia de autori romani de la editura Humanitas sunt inclusi in oferta lunii aprilie.

vezi toate titlurile

LITERA

21% - 25% REDUCERE

Cu un portofoliu impresionant si o gama variata de carti, Litera propune publicului titluri care acopera toate domeniile de fictiune si nonfictiune: carti pentru copii, serii de autor (Agatha Christie, Alice Munro, Osho, Tatiana de Rosnay, Jojo Moyes etc), carti de gastronomie etc. In luna mai, cu o reducere de minimum 21%.

vezi toate titlurile

TREI

21%-80% REDUCERE

Alege cele mai interesante carti de dezvoltare personala, psihologie si dezvoltare umana, romane de dragoste, carti pentru adolescenti etc.

vezi toate titlurile

GAMA

15% REDUCERE

Una din cele mai importante edituri dedicate cartilor pentru copii, cu un portofoliu bogat in zona de educatie, Gama pune la dispozitia celor interesati intreaga oferta a materialelor Montessori, carti de joc educative, povesti, carti de colorat, caiete pentru dezvoltarea inteligentelor multiple etc.

vezi toate titlurile

TANA

21% REDUCERE

In perioada 1-30 titlurile editurii Tana beneficiaza de 21% reducere. Povesti fascinante pentru copii, in special din programa de literatura scolara va asteapta sa le descoperiti.

vezi toate titlurile

CURTEA VECHE

26% REDUCERE

Descopera o oferta generoasa de carti de Dezvoltare Personala dar nu numai, la reducere acesta luna pe www.libris.ro.

vezi toate titlurile

NEMIRA

20% - 80% REDUCERE

Cele mai bune selectii de literatura Science Fiction, Fantasy, Horror, Politista si nu numai te astepta in oferta editurii Nemira. Minimum 20% reducere valabila in luna mai si carte cadou la comenzile de peste 50 de lei. Comanda acum!

vezi toate titlurile

BADEA

10% - 40% REDUCERE

Reduceri intre 10% - 40% au, in luna mai, TOATE titlurile editurii Badea. Carti cu teste si compendii scolare, BAC, gimnaziu, sau cartile Carmen Bruma, toate au in luna martie reducere de www.libris.ro.

vezi toate titlurile

GRAMAR

26% REDUCERE

Reducere editura Gramar.

vezi toate titlurile

ANDREAS

31% REDUCERE

Reducere editura Andreas.

vezi toate titlurile

LINGHEA

20% REDUCERE

Reducere editura Linghea.

vezi toate titlurile

POSEIDON

26% REDUCERE

Reducere editura Poseidon.

vezi toate titlurile

REGIS

21% REDUCERE

Reducere editura Regis.

vezi toate titlurile

PHILOBIA

26% - REDUCERE

Carte cadou la comenzile de peste 40 de lei de la editura Philobia. Parenting, Cresterea copilului, Spiritualitate, Dezolvatare personala si altele. 21% discount in luna mai.

vezi toate titlurile

YOUNG ART

20% - REDUCERE

In luna mai colectia Grupului Editorial Art: Young Art are 20 discount. O colectie inedita de carti isi asteapta locul in biblioteca ta. Descopera-le acum!

vezi toate titlurile

Casa de productii Libris

50% REDUCERE

Selectie muzica Libris

vezi toate titlurile

POLIROM

20% REDUCERE

Colectia Hexagon si Historia la reducere pe libris.ro in luna mai. Descopera si profita de oferta acum!

vezi toate titlurile

STORIA

15% REDUCERE

In intervalul 1-15 mai titlurile Storia au 15% reducere pe libris.ro.

vezi toate titlurile


sus
Feedback Wishlist