Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

Resurse genetice in fermele agroturistice

De (autor): Romulus Gruia

0
(0 review-uri)
Resurse genetice in fermele agroturistice - Romulus Gruia
Rasfoieste

Resurse genetice in fermele agroturistice

De (autor): Romulus Gruia

0
(0 review-uri)
Cartea pune accent pe polivalenta genetica in ierarhia biologica incepand cu o serie de informatii privind genetica vegetala, apoi informatii mai consistente legate de genetica animala (necesare intelegerii controlului genetic al alimentatiei omului), precum si cu anumite trimiteri catre aspectele de genetica integrata la nivel de ecosistem (inclusiv al ecosistemelor agroturistice), prin analizele din genetica populatiilor si genetica biocenozelor. Tot acest periplu genetic de la nivel celular pana la cel ecosistemic, devine baza pentru cunoasterea stiintifica a biodiversitatii arealului fermelor agroturistice si a intelegerii potentialului de valorificare a resurselor genetice aferente.
Se pune astfel accentul pe problematica resurselor naturale din arealul rural si agro-silvo-pastoral si a valorificarii lor in procesele tehnico-economice, mai ales a celor cu potential de dezvoltare a turismului si utilizarii lor prin alimentatia publica.
Prezentul manual universitar se adreseaza studentilor de la facultatile cu profil ingineresc din domeniul complex al biologiei aplicate, fiind necesar diverselor programe de studii, fie din industria alimentara, fie din industria turismului.
Citeste mai mult

60.00Lei

60.00Lei

Primesti 60 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Cartea pune accent pe polivalenta genetica in ierarhia biologica incepand cu o serie de informatii privind genetica vegetala, apoi informatii mai consistente legate de genetica animala (necesare intelegerii controlului genetic al alimentatiei omului), precum si cu anumite trimiteri catre aspectele de genetica integrata la nivel de ecosistem (inclusiv al ecosistemelor agroturistice), prin analizele din genetica populatiilor si genetica biocenozelor. Tot acest periplu genetic de la nivel celular pana la cel ecosistemic, devine baza pentru cunoasterea stiintifica a biodiversitatii arealului fermelor agroturistice si a intelegerii potentialului de valorificare a resurselor genetice aferente.
Se pune astfel accentul pe problematica resurselor naturale din arealul rural si agro-silvo-pastoral si a valorificarii lor in procesele tehnico-economice, mai ales a celor cu potential de dezvoltare a turismului si utilizarii lor prin alimentatia publica.
Prezentul manual universitar se adreseaza studentilor de la facultatile cu profil ingineresc din domeniul complex al biologiei aplicate, fiind necesar diverselor programe de studii, fie din industria alimentara, fie din industria turismului.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one