Retetar De Preparate Culinare, Produse De Cofetarie Patiserie Si Arta Serviciilor In Restaurante

Retetar De Preparate Culinare, Produse De Cofetarie Patiserie Si Arta Serviciilor In Restaurante
Retetarul domnului Stere Stavrositu este o carte unica in tara noastra, atat prin bogatia de informatii pe care o contine cat si prin caracterul sau practic si prin profesionalismul desavarsit cu care este scrisa. Aceasta adevarata ENCICLOPEDIE GASTRONOMICA ofera informatii rare, informatii utile tocmai prin aplicabilitatea acestora.
Volumul pune accent pe partea practica a gastronomiei si doreste sa faciliteze ridicarea nivelului de pregatire a personalului din restaurante, cofetarii cat si patiserii.
In aceasta carte exceptionala veti gasi logistica gastronomica necesara pentru un restaurant (o patiserie, o cofetarie) care acorda prioritate serviciilor oferite clientilor. Astfel, sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si continutul caloric al fiecarei retete. In capitolele din prima parte a lucrarii sunt descrise, in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare, organoleptice, fizico-chimice, tehnici de prelucrare si transformari in procesul termic. Succesiv, dar intr-o logistica gastronomica, sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii pentru fiecare reteta, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii.
In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica-, debutantii si profesionisti din domeniul ,, Artei culinare -, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei.
Descrierea produsului
Retetarul domnului Stere Stavrositu este o carte unica in tara noastra, atat prin bogatia de informatii pe care o contine cat si prin caracterul sau practic si prin profesionalismul desavarsit cu care este scrisa. Aceasta adevarata ENCICLOPEDIE GASTRONOMICA ofera informatii rare, informatii utile tocmai prin aplicabilitatea acestora.
Volumul pune accent pe partea practica a gastronomiei si doreste sa faciliteze ridicarea nivelului de pregatire a personalului din restaurante, cofetarii cat si patiserii.
In aceasta carte exceptionala veti gasi logistica gastronomica necesara pentru un restaurant (o patiserie, o cofetarie) care acorda prioritate serviciilor oferite clientilor. Astfel, sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si continutul caloric al fiecarei retete. In capitolele din prima parte a lucrarii sunt descrise, in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare, organoleptice, fizico-chimice, tehnici de prelucrare si transformari in procesul termic. Succesiv, dar intr-o logistica gastronomica, sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii pentru fiecare reteta, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii.
In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica-, debutantii si profesionisti din domeniul ,, Artei culinare -, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei.
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Editura: ASTRA
- Nr. pagini: 1140
- Cod: AST973-0-03438-9