Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎀 Carte CADOU 🎀

la orice comandă »

Retetar De Preparate Culinare, Produse De Cofetarie Patiserie Si Arta Serviciilor In Restaurante

De (autor): Anonim

0
(0 review-uri)
Retetar De Preparate Culinare, Produse De Cofetarie Patiserie Si Arta Serviciilor In Restaurante

Retetar De Preparate Culinare, Produse De Cofetarie Patiserie Si Arta Serviciilor In Restaurante

De (autor): Anonim

0
(0 review-uri)
Autorul Retetarului, domnul Profesor Stere Stavrositu, are o bogata experienta in domeniul alimentatiei publice cat si in domeniul turismului. Este unanim apreciat, atat in mediile universitare cat si in mediul de afaceri, drept un corifeu al invatamantului de specialitate si un extraordinar indrumator, avand publicate numeroase lucrari de specialitate care au stat la baza formarii a numeroase generatii de profesionisti. In etapa actuala de dezvoltare a turismului intern si international, prezenta lucrare de gastronomie si servicii este necesara si importanta in activitatea de zi cu zi a lucratorilor din restaurante, precum si la formarea debutantilor, perfectionarea specialistilor, managerilor si proprietarilor in domeniul ospitalitatii.

Retetarul domnului Stere Stavrositu este o carte unica in tara noastra, atat prin bogatia de informatii pe care o contine cat si prin caracterul sau practic si prin profesionalismul desavarsit cu care este scrisa. Aceasta adevarata ENCICLOPEDIE GASTRONOMICA ofera informatii rare, informatii utile tocmai prin aplicabilitatea acestora.
Volumul pune accent pe partea practica a gastronomiei si doreste sa faciliteze ridicarea nivelului de pregatire a personalului din restaurante, cofetarii cat si patiserii.

In aceasta carte exceptionala veti gasi logistica gastronomica necesara pentru un restaurant (o patiserie, o cofetarie) care acorda prioritate serviciilor oferite clientilor. Astfel, sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si continutul caloric al fiecarei retete. In capitolele din prima parte a lucrarii sunt descrise, in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare, organoleptice, fizico-chimice, tehnici de prelucrare si transformari in procesul termic. Succesiv, dar intr-o logistica gastronomica, sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii pentru fiecare reteta, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii.

In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica-, debutantii si profesionisti din domeniul ,, Artei culinare -, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei.
Citește mai mult

transport gratuit

436.00Lei

436.00Lei

Primești 436 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Descrierea produsului

Autorul Retetarului, domnul Profesor Stere Stavrositu, are o bogata experienta in domeniul alimentatiei publice cat si in domeniul turismului. Este unanim apreciat, atat in mediile universitare cat si in mediul de afaceri, drept un corifeu al invatamantului de specialitate si un extraordinar indrumator, avand publicate numeroase lucrari de specialitate care au stat la baza formarii a numeroase generatii de profesionisti. In etapa actuala de dezvoltare a turismului intern si international, prezenta lucrare de gastronomie si servicii este necesara si importanta in activitatea de zi cu zi a lucratorilor din restaurante, precum si la formarea debutantilor, perfectionarea specialistilor, managerilor si proprietarilor in domeniul ospitalitatii.

Retetarul domnului Stere Stavrositu este o carte unica in tara noastra, atat prin bogatia de informatii pe care o contine cat si prin caracterul sau practic si prin profesionalismul desavarsit cu care este scrisa. Aceasta adevarata ENCICLOPEDIE GASTRONOMICA ofera informatii rare, informatii utile tocmai prin aplicabilitatea acestora.
Volumul pune accent pe partea practica a gastronomiei si doreste sa faciliteze ridicarea nivelului de pregatire a personalului din restaurante, cofetarii cat si patiserii.

In aceasta carte exceptionala veti gasi logistica gastronomica necesara pentru un restaurant (o patiserie, o cofetarie) care acorda prioritate serviciilor oferite clientilor. Astfel, sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si continutul caloric al fiecarei retete. In capitolele din prima parte a lucrarii sunt descrise, in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare, organoleptice, fizico-chimice, tehnici de prelucrare si transformari in procesul termic. Succesiv, dar intr-o logistica gastronomica, sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii pentru fiecare reteta, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii.

In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica-, debutantii si profesionisti din domeniul ,, Artei culinare -, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei.
Citește mai mult

Detaliile produsului

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo