Retete pentru oala sub presiune
De (autor): Christiane Schwarz
Exista multe avantaje ale gatitului in aceasta oala. Prepararea este mai rapida si va ramane astfel mai mult timp liber, cand gatiti cu oala sub presiune. Aveti nevoie de mai putina energie si economisiti timp pretios.
• Gatitul in oala sub presiune este mult mai eficace. Fierberea in aburi face ca vitaminele si mineralele sa se pastreze. Legumele isi pastreaza culoarea si nu se rup.
• Mancarurile gatite in oala sub presiune sunt mai aromate. La fierberea in sucul propriu, aroma si gustul hranei se pastreaza.
• La toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca, in aceasta oala, se poate gati aproape orice fel de mancare, care se gateste si in mod traditional. Puteti gati supe, camea se poate praji si se poate fierbe inabusit, legumele, pestele si gamiturile se pot fierbe si ele.
• Gatitul in oala sub presiune este mult mai eficace. Fierberea in aburi face ca vitaminele si mineralele sa se pastreze. Legumele isi pastreaza culoarea si nu se rup.
• Mancarurile gatite in oala sub presiune sunt mai aromate. La fierberea in sucul propriu, aroma si gustul hranei se pastreaza.
• La toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca, in aceasta oala, se poate gati aproape orice fel de mancare, care se gateste si in mod traditional. Puteti gati supe, camea se poate praji si se poate fierbe inabusit, legumele, pestele si gamiturile se pot fierbe si ele.
6.59Lei
6.59Lei
Primesti 6 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Exista multe avantaje ale gatitului in aceasta oala. Prepararea este mai rapida si va ramane astfel mai mult timp liber, cand gatiti cu oala sub presiune. Aveti nevoie de mai putina energie si economisiti timp pretios.
• Gatitul in oala sub presiune este mult mai eficace. Fierberea in aburi face ca vitaminele si mineralele sa se pastreze. Legumele isi pastreaza culoarea si nu se rup.
• Mancarurile gatite in oala sub presiune sunt mai aromate. La fierberea in sucul propriu, aroma si gustul hranei se pastreaza.
• La toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca, in aceasta oala, se poate gati aproape orice fel de mancare, care se gateste si in mod traditional. Puteti gati supe, camea se poate praji si se poate fierbe inabusit, legumele, pestele si gamiturile se pot fierbe si ele.
• Gatitul in oala sub presiune este mult mai eficace. Fierberea in aburi face ca vitaminele si mineralele sa se pastreze. Legumele isi pastreaza culoarea si nu se rup.
• Mancarurile gatite in oala sub presiune sunt mai aromate. La fierberea in sucul propriu, aroma si gustul hranei se pastreaza.
• La toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca, in aceasta oala, se poate gati aproape orice fel de mancare, care se gateste si in mod traditional. Puteti gati supe, camea se poate praji si se poate fierbe inabusit, legumele, pestele si gamiturile se pot fierbe si ele.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!