Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Retete pentru oala sub presiune

De (autor): Christiane Schwarz

0
(0 review-uri)
Retete pentru oala sub presiune - Christiane Schwarz
Rasfoieste

Retete pentru oala sub presiune

De (autor): Christiane Schwarz

0
(0 review-uri)
Exista multe avantaje ale gatitului in aceasta oala. Prepararea este mai rapida si va ramane astfel mai mult timp liber, cand gatiti cu oala sub presiune. Aveti nevoie de mai putina energie si economisiti timp pretios.

• Gatitul in oala sub presiune este mult mai eficace. Fierberea in aburi face ca vitaminele si mineralele sa se pastreze. Legumele isi pastreaza culoarea si nu se rup.
• Mancarurile gatite in oala sub presiune sunt mai aromate. La fierberea in sucul propriu, aroma si gustul hranei se pastreaza.
• La toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca, in aceasta oala, se poate gati aproape orice fel de mancare, care se gateste si in mod traditional. Puteti gati supe, camea se poate praji si se poate fierbe inabusit, legumele, pestele si gamiturile se pot fierbe si ele. 
 
Citește mai mult

6.98Lei

6.98Lei

Primești 6 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

Exista multe avantaje ale gatitului in aceasta oala. Prepararea este mai rapida si va ramane astfel mai mult timp liber, cand gatiti cu oala sub presiune. Aveti nevoie de mai putina energie si economisiti timp pretios.

• Gatitul in oala sub presiune este mult mai eficace. Fierberea in aburi face ca vitaminele si mineralele sa se pastreze. Legumele isi pastreaza culoarea si nu se rup.
• Mancarurile gatite in oala sub presiune sunt mai aromate. La fierberea in sucul propriu, aroma si gustul hranei se pastreaza.
• La toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca, in aceasta oala, se poate gati aproape orice fel de mancare, care se gateste si in mod traditional. Puteti gati supe, camea se poate praji si se poate fierbe inabusit, legumele, pestele si gamiturile se pot fierbe si ele. 
 
Citește mai mult

Detaliile produsului

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X