Retete pentru oala sub presiune
• Gatitul in oala sub presiune este mult mai eficace. Fierberea in aburi face ca vitaminele si mineralele sa se pastreze. Legumele isi pastreaza culoarea si nu se rup.
• Mancarurile gatite in oala sub presiune sunt mai aromate. La fierberea in sucul propriu, aroma si gustul hranei se pastreaza.
• La toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca, in aceasta oala, se poate gati aproape orice fel de mancare, care se gateste si in mod traditional. Puteti gati supe, camea se poate praji si se poate fierbe inabusit, legumele, pestele si gamiturile se pot fierbe si ele.
Descrierea produsului
• Gatitul in oala sub presiune este mult mai eficace. Fierberea in aburi face ca vitaminele si mineralele sa se pastreze. Legumele isi pastreaza culoarea si nu se rup.
• Mancarurile gatite in oala sub presiune sunt mai aromate. La fierberea in sucul propriu, aroma si gustul hranei se pastreaza.
• La toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca, in aceasta oala, se poate gati aproape orice fel de mancare, care se gateste si in mod traditional. Puteti gati supe, camea se poate praji si se poate fierbe inabusit, legumele, pestele si gamiturile se pot fierbe si ele.
Detaliile produsului