Categorii:
inchide meniul
Craciunoteca
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Romanian Gastronomy in the XXI Century - Adriana Popescu, Andreea Bogdan

4

74.9  Lei

sau 7490 de puncte. Detalii.

In Stoc

Cod: AVS978-606-8771-02-1

An aparitie: 2018

Autor: Adriana Popescu, Andreea Bogdan

Categoria: Bucatarie

Editia: Bilingva. Romana- engleza

Editie: Necartonata

Editura: BUSINESS ADVISER

Format: 200 x 200 mm

Nr. pagini: 160



Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Transport Gratuit peste 90 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice
O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera celei de-a doua editii a Congresului national de gastronomie si vinuri.

In contextul reconfigurarii multora dintre optiunile turistice vizand estul Europei, ca urmare a tulburarilor si zvonurilor privind riscurile de stabilitate in regiune, Romania are sansa sa se afirme ca o destinatie atragatoare nu doar prin frumusetile naturii sau arhitecturale, ci si prin experientele interumane pline de savoare. Depinde doar de noi insine sa facem cunoscute si aceste valori usor de inteles si de acceptat – caldura oamenilor, gastronomia locala care inglobeaza in ea influentele tuturor marilor traditii din zona, vinurile de o calitate din ce in ce mai buna - Cezar Ioan

Ma bucur sa constat ca aceasta idee prinde din ce in ce mai mult nu doar la profesionistii din domeniu, ci si la factorii de decizie din Guvern si la publicul larg – semnalele pozitive in acest sens sunt din ce in ce mai numeroase. Daca anul trecut textul «Manifestului pentru gastronomia si vinurile din Romania», adoptat de participantii la prima editie a Congresului, a inceput sa fie cunoscut – inclusiv prin publicarea lui in aceasta carte –, de la inceputul lui 2018 au inceput sa se vada si rezultatele concrete, in practica: apar din ce in ce mai multe publicatii pe aceasta tema, meniurile restaurantelor incep sa se adapteze la ideile cuprinse in manifest, respectul si grija fata de bucataria nationala incep sa fie tot mai vizibile -  Cezar Ioan.

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 90 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

commentarii
Rating general al produsului
4 (1 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului

Review-uri
Ii dau patru stele, pentru ca rețetele sunt chiar elocvente pentru gastronomia românească și este bilingva. În lipsa acestor plusuri, i-aș fi dat mai puțin, întrucât prețul este enorm...

sus
Feedback Wishlist
// // //