Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

2+1 GRATIS

la TOATE Cartile si Jocurile pentru copii

Alegi 3, platesti doar 2!

Comanda acum!
Close

Romanian Gastronomy in the XXI Century

De (autor): Adriana Popescu, Andreea Bogdan

4
(1 reviews)
Romanian Gastronomy in the XXI Century - Adriana Popescu, Andreea Bogdan

Romanian Gastronomy in the XXI Century

De (autor): Adriana Popescu, Andreea Bogdan

4
(1 reviews)
Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice
O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera celei de-a doua editii a Congresului national de gastronomie si vinuri.

In contextul reconfigurarii multora dintre optiunile turistice vizand estul Europei, ca urmare a tulburarilor si zvonurilor privind riscurile de stabilitate in regiune, Romania are sansa sa se afirme ca o destinatie atragatoare nu doar prin frumusetile naturii sau arhitecturale, ci si prin experientele interumane pline de savoare. Depinde doar de noi insine sa facem cunoscute si aceste valori usor de inteles si de acceptat – caldura oamenilor, gastronomia locala care inglobeaza in ea influentele tuturor marilor traditii din zona, vinurile de o calitate din ce in ce mai buna - Cezar Ioan

Ma bucur sa constat ca aceasta idee prinde din ce in ce mai mult nu doar la profesionistii din domeniu, ci si la factorii de decizie din Guvern si la publicul larg – semnalele pozitive in acest sens sunt din ce in ce mai numeroase. Daca anul trecut textul «Manifestului pentru gastronomia si vinurile din Romania», adoptat de participantii la prima editie a Congresului, a inceput sa fie cunoscut – inclusiv prin publicarea lui in aceasta carte –, de la inceputul lui 2018 au inceput sa se vada si rezultatele concrete, in practica: apar din ce in ce mai multe publicatii pe aceasta tema, meniurile restaurantelor incep sa se adapteze la ideile cuprinse in manifest, respectul si grija fata de bucataria nationala incep sa fie tot mai vizibile -  Cezar Ioan.
Citeste mai mult

74.90Lei

Sau 7490 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice
O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera celei de-a doua editii a Congresului national de gastronomie si vinuri.

In contextul reconfigurarii multora dintre optiunile turistice vizand estul Europei, ca urmare a tulburarilor si zvonurilor privind riscurile de stabilitate in regiune, Romania are sansa sa se afirme ca o destinatie atragatoare nu doar prin frumusetile naturii sau arhitecturale, ci si prin experientele interumane pline de savoare. Depinde doar de noi insine sa facem cunoscute si aceste valori usor de inteles si de acceptat – caldura oamenilor, gastronomia locala care inglobeaza in ea influentele tuturor marilor traditii din zona, vinurile de o calitate din ce in ce mai buna - Cezar Ioan

Ma bucur sa constat ca aceasta idee prinde din ce in ce mai mult nu doar la profesionistii din domeniu, ci si la factorii de decizie din Guvern si la publicul larg – semnalele pozitive in acest sens sunt din ce in ce mai numeroase. Daca anul trecut textul «Manifestului pentru gastronomia si vinurile din Romania», adoptat de participantii la prima editie a Congresului, a inceput sa fie cunoscut – inclusiv prin publicarea lui in aceasta carte –, de la inceputul lui 2018 au inceput sa se vada si rezultatele concrete, in practica: apar din ce in ce mai multe publicatii pe aceasta tema, meniurile restaurantelor incep sa se adapteze la ideile cuprinse in manifest, respectul si grija fata de bucataria nationala incep sa fie tot mai vizibile -  Cezar Ioan.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 22/11/2020 12:54
Ii dau patru stele, pentru ca rețetele sunt chiar elocvente pentru gastronomia românească și este bilingva. În lipsa acestor plusuri, i-aș fi dat mai puțin, întrucât prețul este enorm...
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one