Rontaieli nevinovate
"Cum arfi sa ne crestem singuri PRObioticeie cu PREbiotice?!
Ce trebuie sa mancam pentru binele intestinului nostru? PREbiotice, adica fibre alimentare. Ce efect au ele? Pot fi consumate doar de bacteriile bune, care astfel vor creste si se vor multiplica colonizand teritorii din ce in ce mai ample. Interesant este ca aceste fibre nu pot fi folosite de bacteriile rele, cele care dau balonare si probleme digestive (preferatul lor este zaharul!).
Fibrele cu efect prebiotic sunt in esenta fragmente de glicozaharide, deci carbohidrati. Exista trei categorii:
• liliacee - praz, sparanghel, ceapa si usturoi, pastarnac;
• asteracee - andive, anghinare;
Ca un mic secret culinar, tot amidon rezistent cu efect prebiotic avem si in cartofi, orez si paste fainoase fierte si consumate reci. Prin racire, amidonul se cristalizeaza si nu mai poate fi absorbit/digerat, asa ca ajunge in colon, unde hraneste bacteriile bune. Iata de ce salata de cartofi sau de paste si orezul de la sushi ingrasa mai putin.
Introduceti mai des in meniu fibrele prebiotice de mai sus si intestinul vostru va fi fericit iar imunitatea se va intari. Sanatatea chiar vine din farfurie si nu trebuie sa uitam ca, pe langa nevoile noastre, trebuie sa avem grija si de nevoile coloniilor de bacterii benefice cu care impartim viata. De binele lor depinde binele nostru!"
PRP: 48.00 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
45.60Lei
45.60Lei
48.00 LeiIn stoc

Comanda pana la 14:00:
Descrierea produsului
"Cum arfi sa ne crestem singuri PRObioticeie cu PREbiotice?!
Ce trebuie sa mancam pentru binele intestinului nostru? PREbiotice, adica fibre alimentare. Ce efect au ele? Pot fi consumate doar de bacteriile bune, care astfel vor creste si se vor multiplica colonizand teritorii din ce in ce mai ample. Interesant este ca aceste fibre nu pot fi folosite de bacteriile rele, cele care dau balonare si probleme digestive (preferatul lor este zaharul!).
Fibrele cu efect prebiotic sunt in esenta fragmente de glicozaharide, deci carbohidrati. Exista trei categorii:
• liliacee - praz, sparanghel, ceapa si usturoi, pastarnac;
• asteracee - andive, anghinare;
Ca un mic secret culinar, tot amidon rezistent cu efect prebiotic avem si in cartofi, orez si paste fainoase fierte si consumate reci. Prin racire, amidonul se cristalizeaza si nu mai poate fi absorbit/digerat, asa ca ajunge in colon, unde hraneste bacteriile bune. Iata de ce salata de cartofi sau de paste si orezul de la sushi ingrasa mai putin.
Introduceti mai des in meniu fibrele prebiotice de mai sus si intestinul vostru va fi fericit iar imunitatea se va intari. Sanatatea chiar vine din farfurie si nu trebuie sa uitam ca, pe langa nevoile noastre, trebuie sa avem grija si de nevoile coloniilor de bacterii benefice cu care impartim viata. De binele lor depinde binele nostru!"
Detaliile produsului